Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 73
- chevron_right
es pielauju domu ka vins doma to tavu 2.8 kas nobeidzaas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šis labsPodziņa rakstīja:Nu vajag, jau , bet pēc darba ir daudz visādi darbi pa mājām jāsadara. Piemēram, jāsaved malka, jāsakurina māja, jānoskatās "Ugunsgrēks" jāuztaisa vakariņas u.t.t. Un tad jau ir vēls
Nop, tas ir nobeidzies, jāliek iekšā kas tāds, kas nav nobeidziesKLAVINS rakstīja:es pielauju domu ka vins doma to tavu 2.8 kas nobeidzaas
Kas ir Agri? Lipīgs seriāls
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Cik tādus seriālus esi izveidojusi?
Piemēram, jāsaved malka, jāsakurina māja, jānoskatās "Ugunsgrēks"..
Piemēram, jāsaved malka, jāsakurina māja, jānoskatās "Ugunsgrēks"..
nu ja ir tikai viena mājas tad domāju ka viens tik tur sanāks..
vairāk aizdomājos uz to ka sanesīs savā mājā malku un skatīsies kā māja deg :D tpu tpu tpu- tā nebūs!Podziņa rakstīja:Nop, tas ir nobeidzies, jāliek iekšā kas tāds, kas nav nobeidziesKLAVINS rakstīja:es pielauju domu ka vins doma to tavu 2.8 kas nobeidzaas
bet pats skatos vinji, pirmais un vienīgais seriāls ko noskatos, kopsh rāda pa tv3
arī skatos... kaut kā pielipis
Agris rakstīja:vairāk aizdomājos uz to ka sanesīs savā mājā malku un skatīsies kā māja deg :D tpu tpu tpu- tā nebūs!Podziņa rakstīja:Nop, tas ir nobeidzies, jāliek iekšā kas tāds, kas nav nobeidziesKLAVINS rakstīja:es pielauju domu ka vins doma to tavu 2.8 kas nobeidzaas
bet pats skatos vinji, pirmais un vienīgais seriāls ko noskatos, kopsh rāda pa tv3
hehehe, panesās Ugunsgrēks manā topikā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar ar Hoodiebro palīdzību mans bembīts tika aizvilkts no Ropažiem uz PBSHB
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ir kaut kas gājis uz priekšu pēc pakošanas darbiem?
Pēdējais lais būtu vest uz komētiskajām pārvērtībām?!
Pēdējais lais būtu vest uz komētiskajām pārvērtībām?!
Vēk jāiemet motors kurš arī jau gatavs un gaida kad viņu iecels buņdžā es uzspēšu visu līdz maija sākumam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
bet vel jo projam ir tik neierasti ka meitene kramejas gar masiinu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Podziņ tavu topiku nebiju lasījis tagad izlasīju un,tādu meiteni,kā tu redzu pirmoreizi. ! Tā tik turēt . Bembītī,lielas pārmaiņas esi veiksusi,par to vien uzslava tev. JAUKI. :)
BMW - Best Motorsport Weapon
es reāli nenormāli gaidu kad Podziņa parādīsies ar savu bembi ielās!
P.S. kā jua iepriekš teicu, ja ir nepieciešama palīdzība dot tik ziņu
P.S. kā jua iepriekš teicu, ja ir nepieciešama palīdzība dot tik ziņu
he, liels paldies jums par jaukajiem vārdiem Es arī nevaru sagaidīt kad beidzot braukšu. Bet darīšu visu , lai uz sezonas atklāšanu maija sākumā, es varētu braukt pati ar savu bembīti, nevis sēdēt kādam uz astes
Paldies RENIO
Paldies RENIO
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
forshi forshi
es ar sanemsos un drizuma aizbrauksu uz TA un tad jau atskrieshu lidz Rigai
es ar sanemsos un drizuma aizbrauksu uz TA un tad jau atskrieshu lidz Rigai
Offtopiks laikam
bet tur tanii Smerlii ,ir vel kads briivs bokss ?! :) aktivi mekleju ,sakot no Maija vidus vajag boksu tanii rajona ,kur iemitinat vienu no maniem dzivniekiem
bet tur tanii Smerlii ,ir vel kads briivs bokss ?! :) aktivi mekleju ,sakot no Maija vidus vajag boksu tanii rajona ,kur iemitinat vienu no maniem dzivniekiem
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
atbrauc ciemos, aizsūtīšu pie saimnieka uzjautāt
Hoodij tev tas autiņš uz zemes jau stāv?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 73