Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- …
- 2228
- chevron_right
Pie radiniekiem, bet pa lielam nezinu kas mani tur gaida, mekleshu uz vietas, uz ogam jau negribas ipashi, uz kuru pilsetu tu brauc? Es Birmingham.
Es netālu no Lichfieldas, kas ir netālu no Birminghamas
Varbut vel kads no tas puses te ir? Tu jau darbu atradi? Ja nav noslepums, cik tas ogas sola? Es tik 23 braucu, uz to pusi neviens nebrauc, tapec biljetes saldas, visi ar pakam gazh Latviju
Man nebija variantu un nācās caur aģentūru braukt. Ja izpildi normu, tad 6,10 mārciņas stundā. Dienā jāstrādā 8-10 stundas un 6dienas nedēļā. Viss sanāk ļoti jauki, ja vien nebūs pārāk slikts laiks un ogas augs kā nākas.
p.s. mēs braucam ar busiņu, nevis lidmašīnu - 120ls par ceļu.
p.s. mēs braucam ar busiņu, nevis lidmašīnu - 120ls par ceļu.
Mums ar lidmashinu diviem sanaca 100ls kopa, tu tik pa vasaru vai doma tur uz palikshanu kautkadu? Starpcitu skatijos tur e36 nak pa 350 ls, m pakots vienigi kad ta apdroshinashana ir nenormala.
Nu mums uz to datumu, kruru vajag, teica, ka sanāktu vrb pa 10ls lētāk, bet tad vēl jāmeklē kas no lidosts līdz darbam aizvedīs, a tgd nekādu problēmu.
Braucu tikai uz vasaru un auto tur toč nedomāju ņemt, lai cik saldas cenas nebūtu
Braucu tikai uz vasaru un auto tur toč nedomāju ņemt, lai cik saldas cenas nebūtu
Ja brauc uz Birmingham tad uzraksti, varbut pieskrieshu
Šodien vilkšu savu kompotu no līčiem uz rīgu, un pēc tam ciemos brauks meistars - diagnostiķis
Rīt moš pabeigšu krāmēt salonu .
Rīt moš pabeigšu krāmēt salonu .
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu jā, varēs sadomāt kko, bet nu pilsēta jau nekāda mazā, vrb pārāk tālu sanāks braukt, lai tiktosVeiksmigais55555 rakstīja:Ja brauc uz Birmingham tad uzraksti, varbut pieskrieshu
Vispirms jau būs jāapburzās tur un jāpierod, tad brīvdienās varēs arī šur tur aizbraukt.
Tāds pats niks kā tagad un no 8. vai 9. datuma jau nevarēju ielogoties. Tad Ruu teica, lai mēģina piereģistrēties ar tiem pašiem datiem no jauna, un izdevās, protams arī visi posti pazuduši.Agris rakstīja:aha, pastaasti kaads bija niks un cik sen neiet! var jau gadiities ka reizee ar viltus profiliem izdzeests.. bet maz ticams, ja vien nebija kaads kreisais epasts..
e-pasts man pirmais un vienīgais un kalpo jau kopš parādījās internets un dators - t.i. kādus 8-10 gadus. Līdz šim ar e-pastu viss !
Nu labi, kā ir tā ir, pārdzīvošu, galvenais, ka varēju piereģistrēties atpakaļ...
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Menti kārtējo reizi solaka pa jāņiem (21.06.-25.06) taisīs reidus un ķerstīs visus dzērājšoferus un ātrumpārkāpējus visā Latvijā Pagājušo gadu arī to pašu solīja, bet es braucot uz kuldīgas jaukiem, gan atpakaļ nepamanīju nevienu mentu ekipāžu. Ja jau sola, tad laikam tomēr būs jāpaņem no mājām radardetektoru
+1 Norulēju 25.jūnijā ap 17:00 no Siguldas līdz Saldum ~ 180km un nevienu mentu neredzēju!
nee, menti sogad kers tos, kas nelikumiigi masiinaa klausiisies jaanu dziesmas
jaatjuunee m42
agaFu, tavs komentārs vienkārši nogāž no kātiem
pedejoi reizi kad biju lv pirms 4 g braucam no janju trisdienieka majas un protams ka mentu ekipaazha bija uz celja un bija ari apstadinajushi vienu stuurmaniti, tik tas bija velosipeda sturetajs un visi auto, potencialie promilju parsniedzeji mierigi ar smaidu sejaa brauc siem garam
...
saņemts zvans no meistara un vēlāk jādodas pēc auto, un remonta izmaksas ar laimīgi pozitīvas
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ja viens mašīnā tad drīkst, ja divi tā jau ir publiska vieta un vajadzīgs sertifikāts...agaFu rakstīja:nee, menti sogad kers tos, kas nelikumiigi masiinaa klausiisies jaanu dziesmas
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Un logus nedriikst veert valjaa ,jo tad kaads var sadzirdeet
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nedod Dievs, kāds dzirdēs un Tu to nezināsi un Dzirdēs Policista onkuļi...
No Otras puses Ja policija dzird ka viens klausies, tad tāpat viņi un Tu veido publiku un var sastādīt APP...
No Otras puses Ja policija dzird ka viens klausies, tad tāpat viņi un Tu veido publiku un var sastādīt APP...
Low'N'Slow
Low'N'Slow
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108