dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 130
- chevron_right
Un kā var tik klāt durvju centrālajai pogai? ;D
Te atkal visādas garšīgas lietas uzliktas virsū. Kā saldumu veikalā kur skaties, tur slieķis līdz ceļiem notecējis.
Paldies par labiem vārdiem :)
Ēm, to pogu pārvietošu uz šofera pusi, kad dabūšu viduskonsoli priekš 4 pogām, nevis 5 Pagaidām nomesta zem paneļaEmzī rakstīja:Un kā var tik klāt durvju centrālajai pogai? ;D
kā vienmēr līmenī
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kapēc mainīji bremžu cilindru? Pedālis baigi dziļi iet?
tas telefona turēkis beigās perfekli izskatās
Paldies!KLAVINS rakstīja:kā vienmēr līmenī
Nē, vienkārši tāpat E46 2.8i suporti ir tadi paši kā E36, tik rāmji atškiras.Amish rakstīja:Kapēc mainīji bremžu cilindru? Pedālis baigi dziļi iet?
Ir ok, jā!RENIO rakstīja:tas telefona turēkis beigās perfekli izskatās
Baigi sūdīgā vietā tas telefona tureklis. Galīgi garām
Brauc Tev zvana, jānovirza pavisam skatiens no ceļa. WAZE lietot vispār kūl.
Brauc Tev zvana, jānovirza pavisam skatiens no ceļa. WAZE lietot vispār kūl.
No drošības viedokļa piekrītu Balceram. :)
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nuu, labāk ir par glāžu turāmo Tik nesaki, ka nekad radio nepaskaties vai āras temperatūru Tad sanāk, ka E36 vispār ir super nedrošs auto
Mani apmierina, perifēriskā redze arī ir attīstīta Man vnk. drūmi nepatīk āftermārket turēkļi, traucē skatīties uz ceļu.
Mani apmierina, perifēriskā redze arī ir attīstīta Man vnk. drūmi nepatīk āftermārket turēkļi, traucē skatīties uz ceļu.
Tu man tā liekas nevarētu pasēdēt ne minūti savā e36 ja tur būtu kaut viena podziņa ne oem
- ikey07
Radio un temp es paskatos, kad celš ir brīvs. Bet telefonā skatos tiklīdz kā kāds zvana, vismaz man tā ir. Tas ir tāds kā refleks - paskatīties uzreiz kas zvana.dogMa rakstīja:Nuu, labāk ir par glāžu turāmo Tik nesaki, ka nekad radio nepaskaties vai āras temperatūru Tad sanāk, ka E36 vispār ir super nedrošs auto
Un ar šo turekli, manuprāt, ļoti neērti lietot WAZE, atzīmēt kko vispār nereāli ne ?
Tik traki jau navikey07 rakstīja:Tu man tā liekas nevarētu pasēdēt ne minūti savā e36 ja tur būtu kaut viena podziņa ne oem
Ui, vecīt, waze izmantoju tikai tad, kad pēc brīvdienām aizdomīgi jūtos Bet navigāvijai der, nesagadā nekādas problēmas.Balcers rakstīja:Radio un temp es paskatos, kad celš ir brīvs. Bet telefonā skatos tiklīdz kā kāds zvana, vismaz man tā ir. Tas ir tāds kā refleks - paskatīties uzreiz kas zvana.dogMa rakstīja:Nuu, labāk ir par glāžu turāmo Tik nesaki, ka nekad radio nepaskaties vai āras temperatūru Tad sanāk, ka E36 vispār ir super nedrošs auto
Un ar šo turekli, manuprāt, ļoti neērti lietot WAZE, atzīmēt kko vispār nereāli ne ?
Man jau liekas ka lielākajai daļai auto oriģināli tajā vietā nāk turētāji. Ja jau mēs uz ielām pamanām un nenobraucam no ceļa, nevajag lieki satraukties.
Man vairāk interesē kā e46 ir rokas bremzes mehānisms? Ar suportu bremzējas, bez loku sistēmas?
Man vairāk interesē kā e46 ir rokas bremzes mehānisms? Ar suportu bremzējas, bez loku sistēmas?
ir jau labi sīkumi salasīti, tik žēl, ka tas salons tik mazs, ka nekam tur īsti nav vietas Sajūta, ka sēdi iznīcinātājā. vietas maz, bet visapkārt daudz podziņu
apsēžoties blakussēdētāja beņķī, es uzreiz nolauztu to telefona turekli
Kājas par garu
..bet tas aizmugures suports/klucis gan nereāli mazs liekās priekš tā diska
apsēžoties blakussēdētāja beņķī, es uzreiz nolauztu to telefona turekli
Kājas par garu
..bet tas aizmugures suports/klucis gan nereāli mazs liekās priekš tā diska
Ar bremžu sargiem no problem, paliek esošie. Ar roceni - 20 min darbs un viss darbojas kā vajag.dogMa rakstīja:.
kā arī nav čakars ar aizmugurējiem bremžu sargiem un roceni
Ar lokiem.Emzī rakstīja: Man vairāk interesē kā e46 ir rokas bremzes mehānisms? Ar suportu bremzējas, bez loku sistēmas?
Šodien biju bodē aprunāties. Tie ir lielākā izmēra kluči!? Kaut kā necepī tāda lieta, ka gandrīz 1cm no diska netiek ņemts.korsa rakstīja:..bet tas aizmugures suports/klucis gan nereāli mazs liekās priekš tā diska
Kādi tev aizmugurē ir Throwing stariem izmēri diskiem un mizai? Cik saprotu, tad diski ir 9J ETxx? Gribās vizuāli saprast kāda būtu starpība starp šiem un Rondell 58 10J setam, jo pēc aprēķiniem sanāk starpība vēl vismaz +1cm uz āru. Tev arka arī pievalcēta?
Bet nu kopskats ir
Bet nu kopskats ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112