Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22
- chevron_right
šijā bildē atgādina ruu kupeju
Priezhuks rakstīja:Tā viņš ir un pat nevajag nekādu mpaku.
Un kas tad tur wannabe?
Iepirku m3 bamperi, jo bija pa ļoti lētu naudu. Netaisijos pirkt ,jo pa to naudu ķinas bamperi nav jēga pirkt, ko piedāvā veikali. Bet ja pa tadu ciparu kaa es dabuju tad es labprat nopērku.
Wannabe, jo zem haubes pat tuvu nav m3.
Wannabe, jo zem haubes pat tuvu nav m3.
Ar M būs kā Rūū
Bet labi, būs
Man ar laikam eMka priekšā liksies.. vēl tā kā nevar saprast, bet izskatās, ka jā
Bet labi, būs
Man ar laikam eMka priekšā liksies.. vēl tā kā nevar saprast, bet izskatās, ka jā
Auto uzreiz cits skats
man kautkā baigi patīk šī krāsa Auto ļoti labi izskatās
Vel tik lūpu vajag
Zinu. To arī tgd meklēju, kā arī resti. Ja kādam ,kas tāds ir lieks var droši man rakstīt PM. :)
Uzreiz cits skats ..
Un autiņam Laba krasa ..
Un autiņam Laba krasa ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
man vienīgajam šķiet ka bampera krāsa atškirās no virsbūves?
Vrbt tā vnk izskatās, bet nu varētu arī nedaudz atšķirties
Bet izskatās sex
Bet izskatās sex
Mazliet ganjau atšķiras. Jo 1. auto ir 1992 gada, tatad krasa vrbt ir pabalejusi. 2. Vrbt auto ir parkrasots, kas mani nepavisam nepārsteigtu un vnk tonis citādāks paņemts. 3. Vrbt krāsošanas veidi atškiras, ar kādu spiedienu, temp, un viss pārejais. Neesmu krāsotājs, bet domāju ,ka tas viss iespaido krāsu. Tākā tas, ka tonis atšķiras mani nepārsteidz un tik ļoti nesatrauc. Jo ,lai iegūtu ideālu toņu sakritību ir jākrāso kamerā pie profesionāļiem, nevis kkada gaterī.naljanke rakstīja:man vienīgajam šķiet ka bampera krāsa atškirās no virsbūves?
Šodien padzinu e36 ārā, lai var labāk saprast kā viss kopumā izskatas un varu teikt ,ka esmu ļoti apmierināts, jo tas tonis tomēr neatšķiras un kopskats ir labs, pat bez vasaras diskiem. :)
P.S. Tā krāsa ir diezgan inčīga, jo viņa no viena skata punkta ir sudrabota, bet no otra jau skatoties ir gaiši zilgana.
P.S. Tā krāsa ir diezgan inčīga, jo viņa no viena skata punkta ir sudrabota, bet no otra jau skatoties ir gaiši zilgana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22