Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 30
- chevron_right
DuNc1x rakstīja:Varbūt kaut kāda kļūme, bet nu 1 starplika 100 Ls
https://www.eparts.lv/catalog/?price712 ... e:10/tab:3
Welcome to GT world! Paša GT spoilera cenu arī jau esi noskaidrojis?
Es ta vislaik domāju ka protuningā tas GT spoileris ir plastmasa, i likās ka cena tam GT spoilerim tāda.. bet nu izrādās, ka tas ir no HFB Njā, par vienu OEM spoileri + starplikas kaut kā negribas tādu summu atdot...
Manu prāt normāls spoilers...viens no retajiem ko var uzlikt e36..ļoti nesabojājot skatu (ja pats vēlas)...un ja piemeklē foršus diskus....tad jau kopumā kaut kas sanāk
Manā skatījuma GT spoileris ir vienīgais, kurš nebojā skatu bembimMad Matizz rakstīja:Manu prāt normāls spoilers...viens no retajiem ko var uzlikt e36..ļoti nesabojājot skatu (ja pats vēlas)...un ja piemeklē foršus diskus....tad jau kopumā kaut kas sanāk
Piekrītu tavam skatījumam ...kad dabūt to GT...tad ieliec bildes
Nekas īpaši netika darīts.. tik noslīpēts auto. Itkā gatavs krāsošanai. Atlikušas tik durvis un aizmugurējais bamperis, un bagāžas vāks(kurš tika iepirkts no donora, gandrīz ideālā stāvoklī). Priekšējais M bamperis nokasīts un visas plaisas salipinātās ar degošu plastmasu. Šonedēļ laikam būs jāiepērk krāsa. Pārs bildes... auto aizmirsu nofočēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
little update
jā jā gofra notīta ar plāsteri pats tiko ieraudzīju bildē i atcerējos, ka jānomaina
jā jā gofra notīta ar plāsteri pats tiko ieraudzīju bildē i atcerējos, ka jānomaina
Laba attieksme
Tā tik turpināt,
Tā tik turpināt,
izplūde šitam pa skaisto
Cepuri nost par darbiem!
Mmm te viss ideāli
Skaudība, skaudība
Skaudība, skaudība
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
šis un tas bez komentāriem bilžu kvalitāte nav labākā
Pats krāso? Cik tev temperatūra tajā garāžā?
pats nē, paziņa. Mani nevar laist pie krāsošanas, nav ne peredzes, ne praktisko zināšanu. Par temperatūru nav zināms, bet garāžā tiek sildīta ar dīzeļa sildītāju
Nu skaidrs...
Izlaasiiju visu,daudz kas patiik daudz kas ne viisai Bet bus laabi,ta turpiinat
Sākumā man jau sapņi bija visvisādi, kā tagad atceros i nesparotu, par ko es agrāk domāju Ja man būtu vairāk finansējuma auto pirkšanas brīdī, laikam būtu sapirkti ķīnas lukturi, ķekavas bamperi utt. Bet nu laikam ejot, nolaidos no debesīm un gaume mainījās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 30