Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 19
- chevron_right
Tas nekas, Anderss gan jau piedos.
Ruu man konkreti tik ielikt un palidzeju cik vareju 60 ls ta vispar dzirdeju no citiem ka 300ls un ieliks tew to motoru . ceru marta bushu savacis pietiekam naudu lai elektroniku saliktu
Izskatās jau labak, kapēc visulaiku tirgo.. ? Ja pamazām cel augšā ? vai tā ir tā cena par ko esi gatavs adot. ?
Viņam kā sievietēm pms laikā, neparedzama garastavokla maiņa, respektīvi tas arī ietemkē uz to, pārdot auto vai nē Bet auto tiešām labs.
gilbert kas ir pms
Bla gilbert (klimpi kauns) lidz bridim kad uzlikšu koiloverus mēģināšu pārdot
Kad bušu nopircis koilas ta vairs nepardošu
Kad bušu nopircis koilas ta vairs nepardošu
Mazliet nosēdinājām un uzmetu Diskus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu, mļē! Tāds skats!
Vēl priekšā lūpiņu uzlikt un būs oga!
Vēl priekšā lūpiņu uzlikt un būs oga!
PA smuko! Melnais slieksnis izsatās ar diskiem kopskatā!Anderss rakstīja:Mazliet nosēdinājām un uzmetu Diskus
Pēdējais labojis erda - 10 Mar 2012, 17:14, kopā labots 1 reizi.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jā - šajā gadījumā melnais slieksnis... - sēdinājums super...
izskatas pa skaisto
Pie shaada kraasojuma sliekshnjiem un aizmugureejam buferim , prieksheejais izskataas ,kaa no cita auto piestelleets
Es ieteiktu likt parasto buferi ar melnu apakshu! izskatiitos daudz labaak ,kaa tagad
Es ieteiktu likt parasto buferi ar melnu apakshu! izskatiitos daudz labaak ,kaa tagad
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Izskatās pat ļoti labi
Izskatās , patīk man šāds sēdinājums, tik besī tie dolbītie LV ceļi, jo jāraustās par katru pampaku!:)
te mēs redzam cik daudz dod sēdinājums un diski. Skaisti.
Piekrītu par visiem 150%Orkaans rakstīja:Pie shaada kraasojuma sliekshnjiem un aizmugureejam buferim , prieksheejais izskataas ,kaa no cita auto piestelleets
Paldies pasam ari patīk, bet bet nepiekritu orkanam bampers paliks M
Talak planos laikam buus facelift nasis un špriceklļi uz lukturiem + luupa bamperim .
Talak planos laikam buus facelift nasis un špriceklļi uz lukturiem + luupa bamperim .
nevar to dizeliti vairs pazit izskatas super
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …