Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 23
- chevron_right
Nu tie diski Iespārda,,,,,Labs auto kopskats...Labais
Krāsot gan tur neko nevajag
Miglas pagaidām nav plānos, bet varbūt būs jāpamēģina ieliktRolands rakstīja:Miglas prasas,bet tā
Tad jau manīs, ko sadomāsaivis328 rakstīja:Izskatas baigi labi bet perfekti butu ja aizmugure butu 10j :)
Vai vismaz manejie 8,5
kad haube atkal būs melna, tad vajadzēs kko krāsainu tu taču mani zini tā ka labi, ka zinu kur tu dzīvodogMa rakstīja:Izskatās pēc R18
Reāli prasās //m bamperis priekšā, lai būtu TOP skats! Bet, nu, ja pārkrāsosi diskus, izdzēsīšu tavu mob. nr.
Priekšu ir doma nedaudz piesēdinātmikelsons rakstīja:skaisti diski, top arvien izskatīgāks auto , vai nu vēl piesēdini purnu vai tiešām m bamperi liec
Paldies paldies.. un reliņus pa normālu ciparu var atrast lietotusMajors rakstīja:ZB !!! krasva ... kur var tos relinju dabut ? ar siem diskiem bombaa.
Diski patiešām izskatās mega.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
pēdējā bilde
Man personīgi prasās melna haube, mbamperis un balti pagriezieni priekšā.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Pa skaisto.
3. no beigām vislabāk patīk!
Tad ta masina izskatitos ka 99% visas coupeAduks rakstīja:Man personīgi prasās melna haube, mbamperis un balti pagriezieni priekšā.
Respects UldimR ka veido to masinu ne taadu ka ir visiem bet gan tadu ka patik vinjam :))
Instagram INDIGAIS
Šie diski sākotnēji bija paredzēti tikai nākamajai sezonai, kad arī tiks veiktas izmaiņas auto izskatā un tehniskajā stāvoklī.aivis328 rakstīja:Tad ta masina izskatitos ka 99% visas coupeAduks rakstīja:Man personīgi prasās melna haube, mbamperis un balti pagriezieni priekšā.
Respects UldimR ka veido to masinu ne taadu ka ir visiem bet gan tadu ka patik vinjam :))
Visticamāk, ka no stickerbomb haubes nākamsezon atvadīsimies
sticker vairs nepatīK?
aleluja!Uldis_R rakstīja:Šie diski sākotnēji bija paredzēti tikai nākamajai sezonai, kad arī tiks veiktas izmaiņas auto izskatā un tehniskajā stāvoklī.aivis328 rakstīja:Tad ta masina izskatitos ka 99% visas coupeAduks rakstīja:Man personīgi prasās melna haube, mbamperis un balti pagriezieni priekšā.
Visticamāk, ka no stickerbomb haubes nākamsezon atvadīsimies
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu jau, Nu!aivis328 rakstīja:Tad ta masina izskatitos ka 99% visas coupeAduks rakstīja:Man personīgi prasās melna haube, mbamperis un balti pagriezieni priekšā.
Būtu clean look un tajā pašā laikā ar savu stiliņu (reliņi,diski).
Cienot citus Tu cieni sevi.
man patīk ikpalaikam kko pamainīt ar stickerbomb es izpaudīšos uz sedanaRENIO rakstīja:sticker vairs nepatīK?
Es arī par šo bildi - mega labi un diski skaisti, krāsot vienīgi smukāk pelēkus, ja tik ļoti gribās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 23