Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 26
- chevron_right

Man pasam tada doma bija likt dzeltenu plevi talajiem bet tiko laikam pardomaj. Nu ja ieksa lukturi tad domaju ka ta varetu iziet, jo vinji jav lukturi ara nejauks, bet ja butu viss lukturis tad gan jav ka nelautu, un atskiriba kada pleve, ebay ir pilns speciali prieks auto lampam, atkarigs no caurlaidiibas. Domaju ka reizi gada var nerisket un iznemtMartinez rakstīja:a TA veči ko saka?Mr. Lemon rakstīja:Dzeltenas talo gaismu leecas, dzelteni miglinieki ari ir planoti bet vel neesmu izdomajis ;D tikai man vel ir doma par riziem pagriezieniem klaat, gruti to iedomaties bet gan vel izdomasu, laiks raadis

protams ka pirms TA iznem ara, cik ta darba uz vienu lukturi man aiziet apmeram 5min:) plus miglas ar njemu ara un xenon blokus:)

Iečurājat man ar kāds miglās 

ne nav, bet kkur jau lidzigs ir

Hm, viens te forumā baigi teicās ka TA neko nesakot, esot gājis. Nez kāpēc KV_ sēž atmiņā. 

Es te ta domaju , un skatos pa BMW forumiem kad tie dzeltenie miglinieki nak mode atkal, jo varbut kadam ir atmina kad bija viens laiks , kad katra LADA< ŅIVA un pat MTZ bija nokrameti ar tiem dzeltanajiem lukturiem!! Bet uz bmw izskatas pietiekami stiligi
, pasam pat jasak taustities kur pie tadiem tikt !!!

Kad visi sāks taisīt, paliks neineresanti, būs tāpat kā ar melni matētajiem bandītu auto, kad tgd tādu ieraugu, nu lauki nu! 

Ej nu, un visiem pasaki ka tagat pietiks taisīt dzeltenās miglas 

diez vai es ta butu teicisRuu rakstīja:Hm, viens te forumā baigi teicās ka TA neko nesakot, esot gājis. Nez kāpēc KV_ sēž atmiņā.

Trollis

Laikam šodien redzēju , kad brauci pa brieža ielu. Anyway labi izskatījās :)

Man patīk, ka auto maina krāsu atkarībā no laika apstākļiem
.

Someone who knows fuck all about he's BMW.

Jap, braucu gan.Rihisogre rakstīja:Laikam šodien redzēju , kad brauci pa brieža ielu. Anyway labi izskatījās :)

Jū, daudzi domā ka man pelēks auto.Bmwpowerists rakstīja:Man patīk, ka auto maina krāsu atkarībā no laika apstākļiem.

Nomaini tak avatara bildi, tad vairs nevajadzēs biedrus maldināt ar pelēkas krāssas auto! 

kas tev tur no auto paliks un ko dariiisi, ka tik daudz detlaju tirgo!

Taisīšu 4.4 driftturbo cār.
Da nē, maziņš noslēpums. Pagaidām ko varu pateikt - auto šo svētdien dzenās garāžā ziemas miegā.
Pa ziemu tikai mazliet apčubināšu.. 

Da nē, maziņš noslēpums. Pagaidām ko varu pateikt - auto šo svētdien dzenās garāžā ziemas miegā.

jaa jaa :) ganjau uzzinaasim kas sleepjaas :)

Es jau zinu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …