Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- …
- 2228
- chevron_right
Re cik mums reģistrējušies lietotāji 1111
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es jau skrīnšotu uztaisīju no rīta
Čau visiem!
Ļoti noderētu tagad kāda cilvēciņa palīdzība, kuram pa rokai ir E36 sedans un mērlenta. Pa šodienu līdz pēcpusdienai man esot jānoskaidro attālums starp priekšējām "glāzēm" iemetīšu bildi no kuras vietas līdz kurai man vajag samērīt lai jums vieglāk saprast :)
Uztaisīts ir glāžu savilcējs ar regulējamo un tgd vajag izstiept vienu pusi nedaudz ārā bet tas cilvēks kas to dara nezina mērus. Tā kā būšu ļoti pateicīgs, ja kāds varēs ar mērlentu aizskriet uz garāžu un nomērīt attālumu starp skrūvēm. tūlīt būs bilde priekšstatam
Ļoti noderētu tagad kāda cilvēciņa palīdzība, kuram pa rokai ir E36 sedans un mērlenta. Pa šodienu līdz pēcpusdienai man esot jānoskaidro attālums starp priekšējām "glāzēm" iemetīšu bildi no kuras vietas līdz kurai man vajag samērīt lai jums vieglāk saprast :)
Uztaisīts ir glāžu savilcējs ar regulējamo un tgd vajag izstiept vienu pusi nedaudz ārā bet tas cilvēks kas to dara nezina mērus. Tā kā būšu ļoti pateicīgs, ja kāds varēs ar mērlentu aizskriet uz garāžu un nomērīt attālumu starp skrūvēm. tūlīt būs bilde priekšstatam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis E_kurais - 22 Jūn 2012, 10:16, kopā labots 1 reizi.
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=10&t=717 - atradīsi te visus nepieciešamos izmērus.
No rīta priekšniecība alus paku un siera šķīvi uz galda nolika. Kāda vairs napig strādāšana!
Laba gan tev priekshnieciiba
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
cerams, ka tā paka bija liela, jo mums iedeva kasti un siera rituli.
Godīgi sakot, bieži dir..t gribas no tā, cik labi šefi, bet visā visumā viņi tiešām ir OK. Tikai viņiem to nesakiet, vēl galvā sakāps
Un paka maziņa, jo kolektīvs maziņš
Un paka maziņa, jo kolektīvs maziņš
tad redz kāpēc neizdevās šodien tevi nomedīt Alūksnēmarux rakstīja:No rīta priekšniecība alus paku un siera šķīvi uz galda nolika. Kāda vairs napig strādāšana!
coupe 2.8
Pagāšgad kad viena servisa strādāju mums priekšnieks kasti alus atnesa uz servisu + vēl sieru,visādas uzkodas,cepumus,nedzerājiem ledus tēju..
mēs bijām kopā 3 tie kas alu dzer,2 bija kas nelieto
mēs bijām kopā 3 tie kas alu dzer,2 bija kas nelieto
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
ui, mums te darbaa saakas ieliigosama- edieni,ali,uzkodas,sasliki, dziemsas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Isti darba ruki dzer braucot pie stures pa Rigas centru
nu pienemu ka nejav alu pie stuures ?
Labas cenas.
Labas cenas.
A, ko tad?
Labas cenas.
Labas cenas.
Slikti esi skatījies - visu dienu atrodos pilsētā Darba diena tomēr Vakarā atbrauc uz Alsviķiem uz pašdarbnieku koncertu, varēsi mani satiktMartinez rakstīja:tad redz kāpēc neizdevās šodien tevi nomedīt Alūksnēmarux rakstīja:No rīta priekšniecība alus paku un siera šķīvi uz galda nolika. Kāda vairs napig strādāšana!
es apciemoju jauno maximu ,sapirku visādus labumus nu jau esmu sācis tukšot alutiņu tā kā jāmeklē šoferis
coupe 2.8
Sveiki biedri no Anglijas verga
cerības par labu BMW sāk izzust, jo nav te tik labi, kā biju domājis, bet nu cerams, ka kko nopelnīt varēšu.
Atnācu tikai atzīmēties
P.S. pēc pāris mēn. būs daudz ko lasīt forumā.
cerības par labu BMW sāk izzust, jo nav te tik labi, kā biju domājis, bet nu cerams, ka kko nopelnīt varēšu.
Atnācu tikai atzīmēties
P.S. pēc pāris mēn. būs daudz ko lasīt forumā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- …
- 2228