dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …
- 130
- chevron_right
nepaskatoties ka tu esi ielicis, jau pie sevis nodomāju "gan jau Armando uztaisijis"
Beidzot Gaidu, gaidu!
es nākšu izlūkos
ko tu izlukosi renio?
tas tik taa, pakardinot tevi nedaudzdogMa rakstīja:Beidzot Gaidu, gaidu!
intis rakstīja:nepaskatoties ka tu esi ielicis, jau pie sevis nodomāju "gan jau Armando uztaisijis"
...
Kadreiz Dogmas pilnās bikses.
Nekas interesants nav noticis, tik tā atskaitei.
Uzlikts tirgus tīkliņš tam paredzētā vietā.
Dabūts E46 HK pastūzis (divas "ovālās"), kas ideāli salien E36 HK korpusos.. tomēr jaunākas, bik jaudīgākas Neko nesakiet
Kā arī ceru šajās brīvdienās salikt jaunus kompensatorus un salikt pareizi vanosu.
Kāda bilde no aizkulisēm.
Uzlikts tirgus tīkliņš tam paredzētā vietā.
Dabūts E46 HK pastūzis (divas "ovālās"), kas ideāli salien E36 HK korpusos.. tomēr jaunākas, bik jaudīgākas Neko nesakiet
Kā arī ceru šajās brīvdienās salikt jaunus kompensatorus un salikt pareizi vanosu.
Kāda bilde no aizkulisēm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kādēļ vēlies kompensātorus mainīt, jo salīdzinoši nesen motoru saliki kopā
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Dogma, tavam autiņam ir kāda ekstra, kas vēl nav sameklēta/uzstādīta?
Klaviņ, ar šo motoru esmu nobraucis jau 80k km, bet, kad liku dzinēju kopā, liku vecos kompensatorus, tāpēc beidzot gribu salikt jaunus un aizmirst par dzinēju.
Rapakivi, man jau sāk likties, ka pa daudz, drīz vietas pašam nebūs Bet, ja godīgi, tad šis tas vēl padomā ir
Rapakivi, man jau sāk likties, ka pa daudz, drīz vietas pašam nebūs Bet, ja godīgi, tad šis tas vēl padomā ir
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Lai paliek uz citiem gadiem šis!
Cik tie kompensātori izmaksāja?
Auto kā vienmēr top zustand
Auto kā vienmēr top zustand
OEM navigācija priekš e36 :)gda33 rakstīja:kas tas par verki vsp ?jenchs rakstīja:Varbūt ko šādu?
]
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
ļoti reta lieta un grūti dabūt.
Vienreiz redzēju ebay - cena bija 500,-eur
Vienreiz redzēju ebay - cena bija 500,-eur
Man tādu navigāciju par velti piedāvāja, teicu džekam lai met to misenē, viņš tā arī izdarīja Sanāk, ka esmu viņu apzadzis uz 500 eiro!?!
Tev tiem beņķiem ir orģinālā ādas krāsa, vai kā vairākumam auto no anglijas, tie ir pašrocīgi pārkrāsoti/piekrāsoti!?!
Tev tiem beņķiem ir orģinālā ādas krāsa, vai kā vairākumam auto no anglijas, tie ir pašrocīgi pārkrāsoti/piekrāsoti!?!
Tā ir oriģinālā krāsa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …