dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …
- 130
- chevron_right
Bl, ili gaidiju šo momentu, lai pateikt - "Nu ko, es tak teicu ka gāze pi* motorusdogMa rakstīja:Vakar motors aizceļoja labās rokās.
Jatiek galā ar ziemas kapli un varam ķerties klāt E36tajam Darba daudz, bet laiks arī pietiekami.
Kas būs ziemas kaplis?
Motors tika pārbaudīts pirms pārdošanas, piiiilnīgi nekas tehniski nebija mainījies pēc 60k ar gāzi Uz jaunā dzinēja tāpat būs gāze Kas ir jaudīgs benzīna dzinējs bez gāzes?Hazard rakstīja:Bl, ili gaidiju šo momentu, lai pateikt - "Nu ko, es tak teicu ka gāze pi* motorusdogMa rakstīja:Vakar motors aizceļoja labās rokās.
Jatiek galā ar ziemas kapli un varam ķerties klāt E36tajam Darba daudz, bet laiks arī pietiekami.
Audi B4 kūtsKristapinnss rakstīja:Kas būs ziemas kaplis?
lielie darbi var sakties, tad jau laikam pazudisi tagat pa vakariem
es jau reali zinu ka iznekums bus super
es jau reali zinu ka iznekums bus super
...
cerams redzēsim sen loloto Dogmas sapni - gandrīz pabeigts auto
tādēļ jau rakstīju gandrīz, nevis pabeigts
Jā.. paldies par novēlējumiem Centīsimies!
es jau saku puspabeikts ir iespejams, bet ne gandriz pabeikts, nemaz nerunajot par pabeigtuRENIO rakstīja:tādēļ jau rakstīju gandrīz, nevis pabeigts
nu es ari temeju uz gandriz pabeigtu e36 bet manliekas ka taa tik tada sevis manishana vien ir
...
Tev nav kur likties!dogMa rakstīja:Jā.. paldies par novēlējumiem Centīsimies!
Gaida, kad būs gatava pajumte.
Kādu laiku atpakaļ atnāca paciņa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izrādās, ka tomēr e36 oriģināli nākusi šāda poga. Beidzot atrasta, pasūtīta un saņemta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
wtf, nu DogMa, kā to nevareja zināt
Ko tā dara?dogMa rakstīja:Izrādās, ka tomēr e36 oriģināli nākusi šāda poga. Beidzot atrasta, pasūtīta un saņemta
Nebija redzēts nekad. Kad iespringu uz PDC tēmu, zināju, ka ir E32 tādas pogas, bet līdzīgas ASC pogai, bet uzgāju, ka ir tieši priekš E36 tāda :)Hazard rakstīja:wtf, nu DogMa, kā to nevareja zināt
Ieslēdz, izslēdz parkingus.WannaBee rakstīja:Ko tā dara?dogMa rakstīja:Izrādās, ka tomēr e36 oriģināli nākusi šāda poga. Beidzot atrasta, pasūtīta un saņemta
es domāju, ka šim auto ir laiks doties drifta trasē
Jāuzmet leņķis un aiziet!
mierīgi, nodauzīs pa trasi un varēsi daļās iztirgot visu sanāks e90
Tādu pašu nodauzītu E90 Nē, nē, pie šī auto vēl jāpiestrādā diez gan, lai būtu apmierināts, cerams laiks pietiks visam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …
- 130