Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- …
- 2228
- chevron_right
pilnibaa piekritu archa teiktajam, tas taa stulbi pret parejiem sanak, nerunajam par jauninjajiem vai tiem kas te ir kadu pusgadu, bet tiem kas seit jau ir no pasha sakuma, pat artak par tevim.HoodieBro rakstīja:E30.lv ir tieshi taada pati fiicha, kaa arii citos auto forumos. Klubs galu galaa arii ir tas, kas visaktiivaak iesaistaas pasaakumos un popularizee sho e36 kustiibu, taapeec, manupraat, shaada sadalja ir diezgan forsha fiicha.Archizlv rakstīja:Skatos ka shis forums saak sadaliities, kipa krutie kluba biedri un paarejie niikuli! Uzskatu ka ideja ir debiila, taisiit divas sadalas ar saviem e36.
P.s. Tev jau arii neviens neliedz kljuut aktiivaakam un pieteities kluba biedra statusa pieshkjirshanai.
manuprat tas bija lieks un nevajadzigs gajiens. tapat jau kluba b iedri ir izcelti, prekskam izcelt vel vairak un likt parejiem justies ka mazvarigiem!!!
tas viss tik sadalis forumu divas daljas, laika jautajums
...
Fiška jau tāda ka neviens viņus neizceļ. To pat daļēji var uzskatīt par tādu kā bonusiņu kluba biedriem. Un galīgi neuzskatu ka tas liek citiem justies mazsvarīgi, protams, cilvēki ar problēmām varbūt tā arī jūtas. Tad jau varbūt teiksi ka nav godīgi ka Kluba biedriem ir sava sadaļa, kurā tiek tikai kluba biedri? Protams, varbūt man ir nepareiza uztvere, bet nu ja būs publikas spiediens, varam izveidot aptauju un noskaidrot, cik daudz cilvēki ir pret.
Visiem ir iespējas aktīvi piedalīties pasākumos un to organizēšanā. Tikt pievienotam kluba kolektīvam utt.
Lai katrs ar cienīgiem autiņiem iestājas klubā un nav nekādā pīkstēšana.
Mani īpaši neuztrauc, ka ir divas sadaļas. Vismaz lietotāji, var aplūkot kluba biedru autiņus, kā piemēru. Nevis uzlikt škūni uz mašīnas un justies kā pirmais čalis ciemā.
Mani īpaši neuztrauc, ka ir divas sadaļas. Vismaz lietotāji, var aplūkot kluba biedru autiņus, kā piemēru. Nevis uzlikt škūni uz mašīnas un justies kā pirmais čalis ciemā.
Kursh var dabuut piechuraajamo pleevi uz riitdienu man? Varu savaakt kautkur rigaa, pats vnk braukaaju ar smago un diezgan nereaali pasham aizbraukt nopirkt;)
Vajag taa lai sanaak 2miglaam un 2tuvajiem;)
Kautkaa atliidzinaasu ari;)
Vajag taa lai sanaak 2miglaam un 2tuvajiem;)
Kautkaa atliidzinaasu ari;)
P.s. varu savaakt arii jelgavaa vai kkur, jo man no riita ir bisku pa riigu, tad caur jelgavu uz dobeli un pectam atkal caur rigu uz cesim.
28342844
28342844
Nevajag tev to plēvi
Vajag:d
Man vajag prieks taalajiem, comam prieksh miglaam, un vispaar, bimmershopaa sutiitaas dzeltenaas miglas ir nevis ar dzeltenu stiklu, bett no iekspuses uzpuusta dzeltena laka:d
Comam viena nokkrita zeme un izskiida, tad atklaajaam ka diezgan normals apcakars mums tur:d
Man vajag prieks taalajiem, comam prieksh miglaam, un vispaar, bimmershopaa sutiitaas dzeltenaas miglas ir nevis ar dzeltenu stiklu, bett no iekspuses uzpuusta dzeltena laka:d
Comam viena nokkrita zeme un izskiida, tad atklaajaam ka diezgan normals apcakars mums tur:d
Man kka ne sevišķi dzeltenie pie zilas mašīnas
Vajag sākt likt jau kādu citu krāsu. ato te daudziem jau dzeltens ir.
aha dzeltana pleeve + xenons, sanaak zala gaisma saku no pieredzes
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man jau ir taalajos un miglaas, vajag tuvajos :d
Un comam vajag miglas, pie dakar gelba bez taa neiztikt, tuvie/taalie jau vinjam ir ridzinal.
Tiesam neviens nevar?
Sodien vakaraa arii brauksim ar comu uz riigu, bet tad jau tas veikals bus ciet..
Un comam vajag miglas, pie dakar gelba bez taa neiztikt, tuvie/taalie jau vinjam ir ridzinal.
Tiesam neviens nevar?
Sodien vakaraa arii brauksim ar comu uz riigu, bet tad jau tas veikals bus ciet..
Man arī vajag, bet arī darbs līdz 18:00
par skjuningiem vispar te neiet runa.Rapakivi rakstīja:Visiem ir iespējas aktīvi piedalīties pasākumos un to organizēšanā. Tikt pievienotam kluba kolektīvam utt.
ruu- nejau visiem ir tads viedoklis kaa tev
...
Nu tam es piekrītu, bet neesmu jau vienīgais kam tāds viedoklis kā man, un noteikti arī Tu neesi vienīgais kuram tāds viedoklis. Tā teikt - visiem jau neizdabāsi.
atļaušos arī es izteikt viedokli, bet gribu teikt, ka netaisos nevienu aizstavet un uzbraukt kadam!
vnk uz doto mirkli ir tā , ka jau kāds te teica, ka forums lēnā garā sāk sadalīties divās daļās! teiksim es neesmu kluba biedrs, un domāju ka tuvākajā laikā tāds arī nekļūšu , jo ir daudz darba, un nav laika tādām aktivitātēm, jo grūti ir izbrīvēt pat laiku lai aizbrauktu uz sabraucienu, bet šad tad parādos! bet runājot par tēmu, lasot forumu, visur redzi, ka kkadi 10 foruma lietotāji , kuri aktīvi tusējas, citiem foruma biedriem nezinot,neuzaicinot pieminēšu ka tie ir kluba biedri, oki, tas nebūtu tik traki, jo kādam kāds ir tuvāks, un kādam ne, tā ir saprotama lieta, bet pēc tam tiek apspriestas tādas lietas, ka foruma lietotāju mazā aktivitāte, maz biedru savācas u.t.t! tas būtu mans tāds personiskais viedoklis!
vnk uz doto mirkli ir tā , ka jau kāds te teica, ka forums lēnā garā sāk sadalīties divās daļās! teiksim es neesmu kluba biedrs, un domāju ka tuvākajā laikā tāds arī nekļūšu , jo ir daudz darba, un nav laika tādām aktivitātēm, jo grūti ir izbrīvēt pat laiku lai aizbrauktu uz sabraucienu, bet šad tad parādos! bet runājot par tēmu, lasot forumu, visur redzi, ka kkadi 10 foruma lietotāji , kuri aktīvi tusējas, citiem foruma biedriem nezinot,neuzaicinot pieminēšu ka tie ir kluba biedri, oki, tas nebūtu tik traki, jo kādam kāds ir tuvāks, un kādam ne, tā ir saprotama lieta, bet pēc tam tiek apspriestas tādas lietas, ka foruma lietotāju mazā aktivitāte, maz biedru savācas u.t.t! tas būtu mans tāds personiskais viedoklis!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu par tuseesanos, protams tiek uz tusiniem aicinati tie aktiivaakie lietotaaji, piemeram uz LT tripu, tika publiski iemesta info, bet kurs vainiigs ka tik maza aktivitaate bija, bet bija gan kluba gan foruma biedri taja brauciena, tas ir tas pats kaa uz privaato baliiti aicinaas tikai zinaamus cilveekus nevis mazpaziistamus, taapataas kaa te jo vairaak paraadiisies un tevi iepaziis jo lielaaka iespeeja ka tevi aicinaats uz taadiem pasaakumiem
Labas cenas.
Labas cenas.
ega - būdams foruma "galva", arī es esmu pamanījis ka forumā apgrozās viens bariņš, kas runā tikai par savām lietām, saviem tusiņiem utt. Jā, protams, nevienam jau nav liegts pievienoties, bet zinot kautrīgos letiņus, tad liela daļa tikai izlasa, nodomā - aj viņi jau tur savā starpā čomi, ko tad es tur bāzīšos pa vidu. Tādā veidā aprunājot savas privātās lietas un tusus tiek biedēti prom jauniņie. Protams, neviens jau nesaka ka tagad ir jāklusē un jāgaida kad jauniņie uzdos jautājumu kapēc te ir klusums, bet nedaudz iekšējo politiku šeit vajadzētu pamainīt. Tīri tā vienkārši.
Manā uztverē forumam nav jābūt skaipa čatam (kurš pēdējā laikā tāds sāk kļūt), kur apspriesties kā Tev iet, kā Tev ģimenē un cik Tu pelni, kā arī ko brokastīs ēdi, bet vairāk gan lai apmainītos ar NODERĪGU informāciju. Tehniskām lietām, protams, arī pasākumu informāciju, ballītes, to atskaites utt. Svarīga nav kvantitāte, bet gan kvalitāte.
Tas tā, neliels ieskats manās domās par pēdējā laikā notiekošo šeit!
Kļaviņ - tā nav jābūt. Jāaicina ir visi, jo visi ir vienlīdzīgi un tiek kad var un uzvedās kā māk un brauc ar ko var. Esmu diezgan pret to ka notiek šī sašķelšanās - krutie un aktīvie vs parastie un neaktīvie.
Manā uztverē forumam nav jābūt skaipa čatam (kurš pēdējā laikā tāds sāk kļūt), kur apspriesties kā Tev iet, kā Tev ģimenē un cik Tu pelni, kā arī ko brokastīs ēdi, bet vairāk gan lai apmainītos ar NODERĪGU informāciju. Tehniskām lietām, protams, arī pasākumu informāciju, ballītes, to atskaites utt. Svarīga nav kvantitāte, bet gan kvalitāte.
Tas tā, neliels ieskats manās domās par pēdējā laikā notiekošo šeit!
Kļaviņ - tā nav jābūt. Jāaicina ir visi, jo visi ir vienlīdzīgi un tiek kad var un uzvedās kā māk un brauc ar ko var. Esmu diezgan pret to ka notiek šī sašķelšanās - krutie un aktīvie vs parastie un neaktīvie.
bet tapeec arii ir topiki kur var apspriest pa teemaam, piemeeram sini topikaa arii vareetu apspriest sviestmaizes jo sitas jav ir bazars,
a kurs vainiigs ka jauninie ir tik klusi un kautriigi, neviens jav neatstums jaunos lietotaajus, bet arii jaunajam lietotajam jaizrada kaadas aktivitaates nevis saanus staveet un klausiities jo netiek apsriest tikai privaataas teemas bet arii tehniskaas, kultuuras lietas,anikdotes u.t.t kur jaunais lietotaajs var iesaistiities , kaa saka viss ir pasu rokaas
a kurs vainiigs ka jauninie ir tik klusi un kautriigi, neviens jav neatstums jaunos lietotaajus, bet arii jaunajam lietotajam jaizrada kaadas aktivitaates nevis saanus staveet un klausiities jo netiek apsriest tikai privaataas teemas bet arii tehniskaas, kultuuras lietas,anikdotes u.t.t kur jaunais lietotaajs var iesaistiities , kaa saka viss ir pasu rokaas
Labas cenas.
Labas cenas.
+1 Ruu.
Manas pavisam īsās domas - privātās ballītes, kuras notiek katru nedēļu, iespējams labāk būtu paturēt atmiņās, nevis visu citēt forumā :) Protams, ir arī izņēmumi.
Pēdējā laikā arī esmu pamanījis, ka paliek tā kā čats, 5-10 cilvēki tik savā starpā runā, pa lielam gandrīz nav iespēja nezinītim iesaistīties. Nav jau slikti, ka esam aktīvi, tā teikt - puļķis ar 2 galiem
Manas pavisam īsās domas - privātās ballītes, kuras notiek katru nedēļu, iespējams labāk būtu paturēt atmiņās, nevis visu citēt forumā :) Protams, ir arī izņēmumi.
Pēdējā laikā arī esmu pamanījis, ka paliek tā kā čats, 5-10 cilvēki tik savā starpā runā, pa lielam gandrīz nav iespēja nezinītim iesaistīties. Nav jau slikti, ka esam aktīvi, tā teikt - puļķis ar 2 galiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- …
- 2228