Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22
- chevron_right
Jāsaliek bamperim trūkstošās daļas un būs bomba.
Kaut kā piesaista tavi ziemas diski.
Kaut kā piesaista tavi ziemas diski.
+1!Rapakivi rakstīja: Kaut kā piesaista tavi ziemas diski.
smuki, kopti bottlecaps diski imho ir vieni no smukākajiem standarta r15 diskiem, ko var uzlikt uz e36!
ja kas, man viens tāds komplekts ir uz tirdziņu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
izskatās glauni, man patīk!
Tādus sīkumus kā vent. tuneļus, un trīsstūrus bampera sānos apakšā, būs visai grūti sameklēt, saku pēc pieredzes! Bet šajos jaut., iespējams, var palīdzēt foruma biedri no ārzemēm!
Un liekas, ka nav tāds m3 bampers, bet vienkārš //m pakas bampers!
Tādus sīkumus kā vent. tuneļus, un trīsstūrus bampera sānos apakšā, būs visai grūti sameklēt, saku pēc pieredzes! Bet šajos jaut., iespējams, var palīdzēt foruma biedri no ārzemēm!
Un liekas, ka nav tāds m3 bampers, bet vienkārš //m pakas bampers!
Es ticu ,ka būs grūti, bet nu mēģināšu kkā pa šrotiem vai forumiem atrast trūkstošās daļas.
pilnibā nepiekrītu,izskatās pēc sūda tie diski. Es ar tādiem pa ziemu braukāju,un vēmiens nak uz to mašinu skatoties Manuprāt,labākais,kas ziemai der uz 36 ir bleņinieku komplektsch. rakstīja:+1!Rapakivi rakstīja: Kaut kā piesaista tavi ziemas diski.
smuki, kopti bottlecaps diski imho ir vieni no smukākajiem standarta r15 diskiem, ko var uzlikt uz e36!
ja kas, man viens tāds komplekts ir uz tirdziņu!
Sveika tauta!
Tātad man ir jāizlemj viens svarīgs jautājums, un vēlējos jūs arī tajā iesaistīt un dzirdēt jūsu viedokļus.
Tātad jāizlemj man starp:
Brock B2 diskiem - 9J ET 35 (tagadējie)
un
Style 5 - 8J ET 20
P.S. Zinu ka ir heiteri style 5 , bet ganjau es izdomātu ko interesantu ar tiem diskiem ,lai izceltos.
Tātad man ir jāizlemj viens svarīgs jautājums, un vēlējos jūs arī tajā iesaistīt un dzirdēt jūsu viedokļus.
un
Style 5 - 8J ET 20
P.S. Zinu ka ir heiteri style 5 , bet ganjau es izdomātu ko interesantu ar tiem diskiem ,lai izceltos.
Būtu Brock B1, tad teiktu, lai ņem tos, bet tagad, lai jau iet Style 5, lai arī cik daudziem viņi būtu...
Man vienalga, ka style 5 ir daudziem, man viņi tik un tā ļoti patīk, it īpaši uz kupejām. Tikai vajadzētu tad kādu kontrastu uztaisīt, varbūt tumšus vidiņus vai ko tādu.
Ja tie Style 5 ir 16 collu, tad paliec pie tiem, kas Tev jau ir. Ja R17, tad gan ņem Style 5.Priezhuks rakstīja:Sveika tauta!
un
Style 5 - 8J ET 20
Nee, tad paliec pie Brock b2. Tie arī izskatīsies mega labi, jo gandrīz tādi kā Dezent diski Chew'a kupejai
Tak tieši tā - paliec pie saviem
Un es to nesaku tikai tāpēc, ka daudziem viņi ir bet vienkārši - Tavus arī var uzbombīt labi
Un es to nesaku tikai tāpēc, ka daudziem viņi ir bet vienkārši - Tavus arī var uzbombīt labi
Tad varbūt jums ir labas idejas kā es savus brockus varētu uztaisiit induvidualākus, nu krāsas ziņā. Zinu , ka daudziem šeit ir ļoti laba gaumes izjūta. Ir varianti pašam, bet gribu dzirdēt arī citu variantus.
Pašam ienāca viens variants, protams, dzīvē izskatītos citādāk, bet ieskats par kādu krāsas toni domāju ir.
neslikti, apmēram iedomājos kā dzīvē šāda veida tonis izskatitos, būtu tiešām atšķīrigi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22