Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 23
- chevron_right
Protams šaubu nav izskatās prīmā ,bet nesaprotu kapēc tās taburetes iet tādā kosmosa cenā , labi retums tiri piri ,bet ne jau pussss štuku viņi maksā
Cepuri nost, salons afigenčiks! Šī kupeja Man patīk arvien vairāk un vairāk!
lidostā es laikam neīstajā amatā strādaju , skaisti un jā stūri ar vajag
Es lidostā nestrādāju, kā jau rakstīju, šis ir kļuvis par draudzenes auto tagad. Man ir tas gods ar viņu izbraukt labi ja reizi nedēļā Cenšos šobrīd īstenot draudzenes vēlmes attiecībā uz auto, jo es savu plānu daļēji jau biju īstenojis ar uzlīmju diskiem utt.
Pats pārvietojos ar 2 citiem e36
Pats pārvietojos ar 2 citiem e36
nu skaidrs, tad draudzenei viss kartībā ar gaumi uz auto
njā tiešām draudzenei ir īstā gaume , cepuri nost
mikelsons rakstīja:nu skaidrs, tad draudzenei viss kartībā ar gaumi uz auto
Pareizāk sakot, taisu kā man patīk, par visu konsultējoties ar draudzeni. Labi, ka šobrīd domas mums sakrītReinellz rakstīja:njā tiešām draudzenei ir īstā gaume , cepuri nost
Bilde taada nekaada, bet nu Vaderi ir must have. Nevaru sagaidiit kad saveejos vareeshu iemonteet.
esmu vienu riezi tik tādos sēdējis un man viņi likās pa cietu!
Bet kā pričendāls ļoti noderīgs un izskatīgs!
Bet kā pričendāls ļoti noderīgs un izskatīgs!
Pēdējā laikā ar mašīnu tiek tikai braukts, bet tai pašā laikā tagad top ari kaut kas garāžā priekš auto.
Tika iepirktas paris detaļas priekš motora un pats motors.
Iepirku pliku 2.8 un tagad lēnām motors tiek jaukts ara un tiks veikts neliels remonts.
Pats to daru pirmo reizi protams ka ar citu labu cilveku palīdzību.
dažas bildes no motora jaukšanas un ar detaļām. ceru ka šis viss pārāk neievilksies un sanāks līdz janvāra beigām jau celt motoru laukā!
Tika iepirktas paris detaļas priekš motora un pats motors.
Iepirku pliku 2.8 un tagad lēnām motors tiek jaukts ara un tiks veikts neliels remonts.
Pats to daru pirmo reizi protams ka ar citu labu cilveku palīdzību.
dažas bildes no motora jaukšanas un ar detaļām. ceru ka šis viss pārāk neievilksies un sanāks līdz janvāra beigām jau celt motoru laukā!
Sēdkļi diemžēl aizgāja pie lietotāja Aduks jo es labāk vēlos ielikt elektrisk regulējamus + pumpējamas muguras un cerams ari apsildāmus rekaro kreslus kas redzami pēdējā bildē
Reāli dzinējs vel nav līdz galam izjaukts bet tiks mainītas:
Galvas blīve
Vārstu vāka blīve
Vārstu saļņiki
Pamatšāles
Klaņu šāles
Kartera blīve
Priekšējā vāka blīves
Priekšējais saļņiks
Aizmugurējais saļņiks
Ieplūdes kolektora blīves
Izplūdes kolektora blīves
Termostata korpusa blīve
Galvas skrūves
Gredzeni
un ceru nomainīt roļikus un siksnas. kaut kā tā aptuveni
Galvas blīve
Vārstu vāka blīve
Vārstu saļņiki
Pamatšāles
Klaņu šāles
Kartera blīve
Priekšējā vāka blīves
Priekšējais saļņiks
Aizmugurējais saļņiks
Ieplūdes kolektora blīves
Izplūdes kolektora blīves
Termostata korpusa blīve
Galvas skrūves
Gredzeni
un ceru nomainīt roļikus un siksnas. kaut kā tā aptuveni
Tātad tīri atskaitei ierakstīšu ka dzinējs beidzot ir izjaukts cerams šīs nedēļas laikā sanāks sakrāsot un beidzot saslīpēt.
Lūk arī kāda bilde ar motoru. Tad vienu dienu slinkums mani pievarēja jo bija doma aizbraukt mašīnai jau purnu noraut lai nakamajā reizē varētu ņemt motoru arā, bet diemžēl gandrīz neko neizdarīju.
Lūk bilde ka auto izskatās tagad. Protams lielākais prieks ir par vakardienas pirkumu, ieguvu savā īpašumā bloķējošo reduktoru ar attiecību 3.45
Lūk arī kāda bilde ar motoru. Tad vienu dienu slinkums mani pievarēja jo bija doma aizbraukt mašīnai jau purnu noraut lai nakamajā reizē varētu ņemt motoru arā, bet diemžēl gandrīz neko neizdarīju.
Lūk bilde ka auto izskatās tagad. Protams lielākais prieks ir par vakardienas pirkumu, ieguvu savā īpašumā bloķējošo reduktoru ar attiecību 3.45
s3.45 dabuuji lielaja korpusa?
nop mazajā es vienkārši atstāšu mazo reduktoru
tad jau veikli noveerps :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14