dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 130
- chevron_right
PlēviError rakstīja:Ar plēvi aplīmēji, vai nopūti ?
Tātā ziņā - jā. Tagad ļoti daudziem sāk parādīties piemīzteņi, bet tas jau nekasmarux rakstīja:Biju domājis pa rudens vakariem savam taisīt dzeltenās miglas, bet nu jau pārāk daudzi sataisījuši...
Izkatās
Ja piemīžu tālos, tad mērkaķacis jāņem ārā. Otra doma galvā ieskrēja, ka pašus riņķus ar plēvi aptītBmwpowerists rakstīja:Tālos uguņus ar vajag iedzeltināt .
Paldies visiem par labiem vārdiem
Miglas izskatās pa smuko!
Melnai mašīnai arī varētu izskatīties o.k.!
Man liekās, ka melanajai tikai piestāv, bet tomēr, gaišām arī super ..erda rakstīja:Miglas izskatās pa smuko!
Tādējādi, der gaišajiem un tušajiem , bet nu skarkanam domāju, nebūtu smuku ..
smuki smuki, nau ko noliegt isteniba man vislaik nepatika, bet pedeja laika domas sak mainities, ipasi jau ieraugot so auto
...
Smuki izskatās. Man ar bija dzletenie miglinieki baigi patika, bet pat bildi neuzspeju ka man jau aizgāja ar visu bamperu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kurš vakar izteica ideju par DogMas izbāzeni, es jau gulēju, bet tā varēja norēkties .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
:D:D statuju labaak :d
Nevajag izbāzt... Superīgs čilotājs, lai vēl dzīvo
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu, mļe, cik var mani apbižot? Biju noguris pēc palīdzēšanas pasākuma organizēšanā
Uzlikts iemēģināt oriģinālais REMUS bundulis. Biju pārsteigts, ka ir tik kluss un skaņa ir perfekta Izskatās, ka paturēšu to
Atliek tik mazliet notīrīt un būs
Atliek tik mazliet notīrīt un būs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
iztas ritigi ok! man jau patik, tik vienigais kas krit acis ir pats bunduls baigi regojas ara! bet nu tas varbut tik no si rakursa, nofoce masinu visa pilniba no sana taa viena limenii, lai varam kartigi ievertet
...
Un vēl klāt video ar skanējumu
Armand, man oriģinālais bundulis arī ārā rēgojās, reāli abi bunduļi ir vienāda augstuma, platuma etc.
uteo, skan ļoti līdzīgi oriģinālajam (defaultajam), tikai mazliet labāka skaņa, nav tā saucamā 6cyl "burbuļošana" arī :)
uteo, skan ļoti līdzīgi oriģinālajam (defaultajam), tikai mazliet labāka skaņa, nav tā saucamā 6cyl "burbuļošana" arī :)
Es ar biju izbrīnīts, ka tev tas REMUS tik kluss,
Bet kaimiņtantes tagad mierīgi uzelpo!
Bet kaimiņtantes tagad mierīgi uzelpo!
Dogma der gribētos arī toni dzirdēt :) laikam būs jāsaņemās kad nebūs darbā jābūt jāpieripo uz kādu minīmītu,.. :)
nezinu kapec man shie bundulji kuri skatas uz augshu kka nesaista bet nu ja tiesham skanja ir ok tad jau labs (gaumes lieta)
Ja tie gali nav pus metru uz āru, tad ir ļoti smuki
Pēdējais labojis uteo - 24 Sep 2011, 23:32, kopā labots 1 reizi.
Man arī nepatika, bet kad uzliku, sāka iepatikties un ŠODIEN jau patīk ļotiputans rakstīja:nezinu kapec man shie bundulji kuri skatas uz augshu kka nesaista bet nu ja tiesham skanja ir ok tad jau labs (gaumes lieta)
nja man tie gali uz augshu asociejas uzreiz ar to kaa krievinji vinjus liek kilometru uz aaru taa ka bezmazvai jasien bantiite klat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 130