Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 73
- chevron_right
hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Podziņ, spoileri atstāsi?
tev viss kārtībā?Kurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Es nevaruRENIO rakstīja:tev viss kārtībā?Kurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Kurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Izlasiju visu topiku no A lidz Z Man vienkarshi pietrukst vardu. AMAZING!!!! Kaut ko tadu es nekad nebiju redzejis. Ja es varetu ielikt atzimi par darbu un atieksmi, es ieliktu 10+
Lai veicas talakajos darbos un loti gribas redzet gala rezultatu!
STUDENTS rakstīja:Es nevaruRENIO rakstīja:tev viss kārtībā?Kurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Kurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Diski ari dazhadi....Kurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
FWD - Faggot Wheel Drive
Paskaties kārtīgāk, moš ieraudzīsi kur vēl krāsa atšķisās vai varbūt ieraudzīsi kur viņa neatšķirāsKurbads rakstīja:hvz, man jau liekas, ka sliekšņiem un durvīm biš krāsa atšķiras
Un runājot par diskiem, tie tika uzmaukti jeb kādi uz kuriem bija pilnas riepas, lai varētu atvilkt līdz Rīgai
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pēdējais labojis Podziņa - 27 Apr 2012, 23:10, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Interesanti skatīties, ka ne tikai vīrieši aizraujas ar auto, lai veicas darbos
PaldiesHellboyb3 rakstīja:Izlasiju visu topiku no A lidz Z Man vienkarshi pietrukst vardu. AMAZING!!!! Kaut ko tadu es nekad nebiju redzejis. Ja es varetu ielikt atzimi par darbu un atieksmi, es ieliktu 10+
Burns rakstīja:Interesanti skatīties, ka ne tikai vīrieši aizraujas ar auto, lai veicas darbos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
KKo jau sakusi dari Riga ar tavu BMW?
bik pareizaak vajag uzrakstiit,
a to nevar saprast "vai rīiga kauko darījusi"? DARI RĪGA :d
a to nevar saprast "vai rīiga kauko darījusi"? DARI RĪGA :d
busu steiga burtus izlaidis!
paldies par labojumu!
paldies par labojumu!
Tā arī nesapratu, ko viņš tur uzrakstija, bet ok, varat necensties
Aha, druscītiņ kautkas jau velkas uz priekšubayker01 rakstīja:KKo jau sakusi dari Riga ar tavu BMW?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
labs darbins padarits! Galvenais lai pietiek apnjemibas to visu novest lidz galam! Ar nepacietibu gaidu iznakumu!
Šonakt padarīts labs darbiņš
Soorrry par kvalitāti
Soorrry par kvalitāti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14