KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 26
- chevron_right
Tāds izskatīgs! Tik sliekšņu uzlikas prasās, bet tas gadījumā, ja es brauktu ar tavu auto!
mjaa... vēlvienam jau rižiki
tagad tik paliek viena problema - krasas atskiriiba
KV_ rakstīja:tagad tik paliek viena problema - krasas atskiriiba
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jaa jaa zinu jau zinu
nu hvz kā labāk bet es par rižajiem ..
Nekad nav patikushi rizhiki uz zhurkaam, vieniigais pieduuriens var buut kad priekshaa ir rizhi, saanos baltie un aizmuguree baltie. Savaadaak nav galiigi cool.
+1 Archizlv
Jāsaka, ka man ar piečurātajām miglām un gaišajiem pagriezieniem tīk labāk.
Jāsaka, ka man ar piečurātajām miglām un gaišajiem pagriezieniem tīk labāk.
neko jus nesaprotat
jap, ja rižiki, tad tikai priekšāā
Man ar piečurātie labāk tīk!
Un rižiki uz melnām mašīnām izskatās forši- āk-
Un rižiki uz melnām mašīnām izskatās forši- āk-
Sorry Erda, bet tieshi melnajiem aizmugureejie rizhiki izskataas briesmiigi, es tavaa vietaa ieliktu aizmuguree atpakal baltos, bet nu katram savs, taas ir tikai manas domas.
Man "pirms" patika labāk Rižiki tumšajiem izskatās ļoti eleganti, bet gaišajiem kaut kā ne pārāk manuprāt...KV_ rakstīja:Pirms
img]http://www.bildites.lv/images/ob5kxqj6rea8dm1j1g7.jpg[/img]
Pēc
img]http://www.bildites.lv/images/s0pt735lv1lmq223gzo.jpg[/img]
Man patik un man Pooooooooooo
P.s. Paldies Ervvis par detaļām
Regulē vēl...iepriekš bij labāk!
istenibaa vismukak izstijas, ka bija ari tas baltais atpakalgaitas lukturis rizaa krasaa. taka tam krabim sabraucienaa, bija vienk superigs skts uz aizmuguri, rizias piestav melnajam, tapast ka baltais, bet ne tik loti.Archizlv rakstīja:Sorry Erda, bet tieshi melnajiem aizmugureejie rizhiki izskataas briesmiigi, es tavaa vietaa ieliktu aizmuguree atpakal baltos, bet nu katram savs, taas ir tikai manas domas.
nu tas manas domas
...
ir jaspej atskirties no viendabigas masas un standarta. Piemeram tie rižie pagriezieni dod labaku stock izskatu, pie pilnas M tach izskats bus labs bet paldies par kritiku, ari taa ir jauzklausa
Pēdējais labojis KV_ - 28 Jūl 2012, 00:36, kopā labots 1 reizi.
Paketes lietos Tava meitene
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 26