dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 130
- chevron_right
Tas gandogMa rakstīja:Es ļoti ceru, ka tā būs Galvenais, lai tas stoorijs aug augstāk, nevis stāv uz vietas
Biš sakustējās ūdeņi arī manā peļķē.
Pateicoties vienam slepenam pielūdzējam, esmu ticis pie tāda USB/AUX moduļa, kā vēlējos, bet nevarēja pasūtīt (apakšējais).
Nu, vo.. beidzot sāku pucēt motoru, lai samainītu visas nomaināmās blīves un stutētu iekšā. Tik bēdīgi, ka pirms tam jāsakopj motortelpa, jāpiemetina visādi jauni kronšteini, daži veciem jālikvidē.
Ļoti jauki, ka ikdienā braucu NE ar dīzeli, jo vairs to negribu just kādu laiku uz sava ķermeņa.
Žēl, ka neklausu gudrākus cilvēkus un izdomāju tomēr noņemt tosola trubas ABAS!
Pateicoties vienam slepenam pielūdzējam, esmu ticis pie tāda USB/AUX moduļa, kā vēlējos, bet nevarēja pasūtīt (apakšējais).
Nu, vo.. beidzot sāku pucēt motoru, lai samainītu visas nomaināmās blīves un stutētu iekšā. Tik bēdīgi, ka pirms tam jāsakopj motortelpa, jāpiemetina visādi jauni kronšteini, daži veciem jālikvidē.
Ļoti jauki, ka ikdienā braucu NE ar dīzeli, jo vairs to negribu just kādu laiku uz sava ķermeņa.
Žēl, ka neklausu gudrākus cilvēkus un izdomāju tomēr noņemt tosola trubas ABAS!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Līdz atklāšanai tak būs gatavs?
Ui, neko nesolu, bet centīšos! Ja nepabeigšu visu, braukšu ar puspabeigtu Šoreiz sāku tādā secībā, lai svarīgākais būtu pabeigts uz to laiku
Taisies arī pārkrāsot?
Varbūt esi kaut kur minējis, bet būšu pa slinku, lai lasītu
Varbūt esi kaut kur minējis, bet būšu pa slinku, lai lasītu
Nuu, gribētos jau, bet vai paspēšu, nezinu.
Viss pa nopietno
Cerēsim, ka paspēsi, krāsa vēlamā jau zināma?
Nu, betHazard rakstīja:Viss pa nopietno
Uz šo sezonu sakrāsošu to, kas krāsojams esošajā krāsā + sapulēšu, kaut kā tā melnā krāsa iepatikās, kā arī būs laiks izlemt par nākotnes krāsu Pagaidām ir pāris varianti, bet, nu, nevaru izlemt.byrbyr rakstīja:Cerēsim, ka paspēsi, krāsa vēlamā jau zināma?
Kāds tad dzinējs ies iekšā motora telpā?
M52B28TU + B30 ieplūdes sadalene.
Es tā pa vakariem sēžu un skatos ka Tev tomēr vēlviens tur ir lieks. Pārdod man otru arrī un Tev paliek tas, ko gribējidogMa rakstīja:Biš sakustējās ūdeņi arī manā peļķē.
Bildēts ar cherry kolu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Vai vēl joprojām braukāsi ar gāzi?
dogma Tev nav variantu ir jāpabeidz līdz sezonas atklāšanai
Ui, tas ir tavs jaunais, veca bilde [emoji38] Izskatās labi tev tur! "Satīri" ar silikona šmāķi, lai vienādi melni visi turDzhejs rakstīja:Es tā pa vakariem sēžu un skatos ka Tev tomēr vēlviens tur ir lieks. Pārdod man otru arrī un Tev paliek tas, ko gribējidogMa rakstīja:Biš sakustējās ūdeņi arī manā peļķē.
Bildēts ar cherry kolu.
Obligāti Kad būs B40 vai kāds no S50, tāpat būs gāze [emoji38] Ja ar to saslimsti, zāļu navKristapinnss rakstīja:Vai vēl joprojām braukāsi ar gāzi?
Esiet laipni gaidīti ar ziedojumiemRENIO rakstīja:dogma Tev nav variantu ir jāpabeidz līdz sezonas atklāšanai
Nupat tikai esmu pabeidzis ar motortelpu, tagad var ķerties un dīrāt ārā salonu. Tur vēl daudz visādu labumu ko ielikt. Gaidu kad Tavā topikā parādīsies kas jauns, lai var nošpikotdogMa rakstīja: Ui, tas ir tavs jaunais, veca bilde [emoji38] Izskatās labi tev tur! "Satīri" ar silikona šmāķi, lai vienādi melni visi tur
Bet nu ja Tev tāds usb/aux uzrodas vēlviens - dod ziņu! Un gaidu arī to door lock pogu :)
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Nāks tuvāk salons, taps skaidrs par to pogu!
Vairs jau nekas īsti nav plānots, ja, nu, tikai sīkumi [emoji38]
Vairs jau nekas īsti nav plānots, ja, nu, tikai sīkumi [emoji38]
Motivācajai kādas neredzētas bildes
Kā gribētos, lai arī dzīvē tas izskatās tikpat labi
Kā gribētos, lai arī dzīvē tas izskatās tikpat labi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pirmā bilde "zema"
Veiksmi, zinot tevi viss būs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124