dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- chevron_right
Beidzot kaut kas šeit notiek.dogMa rakstīja:Paldies siikajam par kolektoriem
Dzirdēts ka šeit pēdējā laikā liela aktivitāte. Gaidam bildes no procesa.
Gaidu, kad beidzot varēs to audi sadedzināt..A_C rakstīja:Dzirdēts ka šeit pēdējā laikā liela aktivitāte. Gaidam bildes no procesa.
Gekons rakstīja:Gaidu, kad beidzot varēs to audi sadedzināt..A_C rakstīja:Dzirdēts ka šeit pēdējā laikā liela aktivitāte. Gaidam bildes no procesa.
malacis
P.S. piektdien izstāsīsi sīkāk
P.S. piektdien izstāsīsi sīkāk
kas tie pa kolektoriem?
tie "katalizatori???" izskatās drausmīgi
Pa manam izskatās pēc S54 izplūdes kolektoriem. To vai tā ir, nezinu.seeingman rakstīja:kas tie pa kolektoriem?
Katalizatori tik tuvu, lai ātrāk uzsiltu un ātrāk attīrītu atgāzes. Euro normas, you know.
Gekons rakstīja:Gaidu, kad beidzot varēs to audi sadedzināt..A_C rakstīja:Dzirdēts ka šeit pēdējā laikā liela aktivitāte. Gaidam bildes no procesa.
Jap, katalizatori. MK Motorsport kolektori priekš M52TU, M54. Apkārt tas ir kaut kāds apvalks. Kā jau lietots 10+ gadus. Tu arī vairs labi neizskaties savos gados[emoji38]Te viss vesels un strādājošs. Kā jau gāzesgalva, katalizatori man patīkseeingman rakstīja:kas tie pa kolektoriem?
Tas jau bija pa ģimeni!Tu arī vairs labi neizskaties savos gados
Veiksmi tālākajos darbos!
diez vai es esmu tik lietots kā tie katalizatori
a tebe eto nada? nu tos katalizatorus tur atstāt?
Tieši tāpēc bija vēlme tikt pie šiem. Nākamajā sezonā varbūt vairs nevajadzēs, bet, kamēr vajag, tiks izmantots :)
Nesaprotu kādēļ jānnodirš tie katjiki. 100% ka vinji ir labāki par tiem kas daudziem vēl palikuši izplūdē un tur paliek daudz mazāk mēslu dēļ augstākas temp. Vismaz nebūs jāsatraucas ka gāze baigi traucē.seeingman rakstīja:diez vai es esmu tik lietots kā tie katalizatori
Var ebaya nopirkt transformatoru no 12v uz 5v, maksa 3e :)
step-down konvertieris nav problēma :) Man pat viens ir. Tepat lemonā pirkts uz 3 ampēriem.
Problēma ir tas plastmass 30€ vērtībā
Uztaisi caurumu oem zagluska.. Nebus tikai ta vakaaustralia rakstīja:step-down konvertieris nav problēma :) Man pat viens ir. Tepat lemonā pirkts uz 3 ampēriem.
Jap, iepriekš man arī bija USB lizgda ielikta OEM plastmasiņā, nemaz tik slikti neizskatās. Ja uzmanīgi uztaisa, ir ok.
Šo man viens labs foruma biedrs sarūpēja, iepriekš bija citādāka, tā jau cita biedra rokās
Šo man viens labs foruma biedrs sarūpēja, iepriekš bija citādāka, tā jau cita biedra rokās
Ledus nav sakustējies? no marta nav update bijis..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- chevron_right