Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- …
- 2228
- chevron_right
Nu es vienreiz arī tā kārtīgi izpūtu motortelpu ar karcheri un pēc tam man sāka raustīties mašīna, jo pie svecēm bija kaut kādā veidā ticis ūdens un arī eļļa kaut kā tur bija nedaudz tikusi Nācās skrūvēt ārā katru svecīti un ar kompresoru un salvetēm tīrīt katru sveces vietu un sveci. Pēc tam jau aizgāja
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labrit. Iespejams piektdienu saksu ar nepopularu jautajumu.beeet vajg zinat.
Pa cik lielam naudam un kur var iegadaties jumta relinus e36 sedanam.tadus smukus
Pa cik lielam naudam un kur var iegadaties jumta relinus e36 sedanam.tadus smukus
izraadaas atmest piipeet nav viegls darbs pirmajaa reizee bija vieglaak
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man pietika ar 3 dienaam ,lai atmestu! Staazhsh bija no 12g liidz 33 gadinjiem Nu jau 5 gadinji ,kaa nepiipeeju:)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man kaut kaa nesanaak mazaak pa 6 ciigaam dienaa tagad
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
...ja nu kas citām reizēm moš..kompots dzīvo salaspilīkopitar rakstīja:hey.. kurs rit no rita brauc uz rigu un varetu mani pakert no salaspils..? vnk doma aizbraukt sdn bet nu sudigi ar naudam :(
Jup bet tagad atvaļinājuma laikā, ātrāk pa ~13:00 neceļos , bezinu kā rīt piecelšosSabinchix rakstīja:...ja nu kas citām reizēm moš..kompots dzīvo salaspilīkopitar rakstīja:hey.. kurs rit no rita brauc uz rigu un varetu mani pakert no salaspils..? vnk doma aizbraukt sdn bet nu sudigi ar naudam :(
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Modinātājs labs draugs
Es bez wiņa man liekas wisu nogulētu
Es bez wiņa man liekas wisu nogulētu
arī modinātāju es noguļu
Labs...tad jāliek kādus 10 wismaz uzreiz, lai zwana katras 5min līdz kamēr apnīk slēgt ārā un pamostieskompots rakstīja:arī modinātāju es noguļu
wiss jālien nogultas ārā un jāsāk kautkas darīt.Vispirms uz grosu un pēc tam uz plazu
nav veerts mociit sevi pa vienai cigai dienā.. ja grib atmest pīpēt, tad vispār nedrīkst vilkt!KLAVINS rakstīja:man kaut kaa nesanaak mazaak pa 6 ciigaam dienaa tagad
Aptīta kāja ar marli, un 5dienas vakars pavadīts klibojot
Secinājus, ir cilvēki kas zog kanalizācijas vākus
P.s.- šodien sajūgu spiežu ap labo kāju
Secinājus, ir cilvēki kas zog kanalizācijas vākus
P.s.- šodien sajūgu spiežu ap labo kāju
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Vai man šodien vienigajam Swedbanka noblokejas internetbanka?
kopš kura laika Latvijā var reģistrēt auto un dabūt LV numurus ar stūri barda4okā?
redzēji kādu LV reģistrētu auto ar stūri nepareizajā pusē? neesmu dzirdējis ka varētu reģistrēt
līdz 1995 gadam to varēja izdarīt!možais rakstīja:kopš kura laika Latvijā var reģistrēt auto un dabūt LV numurus ar stūri barda4okā?
skaidrs... bet nu šonedēļ redzēju Žagaram mazdu vai hondu vai ko tamlidzigu divvietigo ar sturi barda4okā un LV numuriem un TA...
pirma doma bija, ka nauda dara savu..
pirma doma bija, ka nauda dara savu..
Nu, vēl jau bija kaut kas, ka var reģistrēt uz pusgadu (ja nemaldos) un tā pusgada laikā jāveic pārbūve, ja nē tad ņem nost numuru. Vismaz par vienu Skyline kautko tādu dzirdēju. Labojiet, ja kļūdos...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- …
- 2228