Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 104
- chevron_right
Mainu Pioneer DEH-3050 pret Bmw e36 business cd varu piemaksat
Ir 4 svaigi virpoti flanchi uz e36, ar visam skruvem, platuma 40mm Pat nezinu isti cik tadi maksa, varbut kadam vajag? Doshu pa cik njems, braucu prom, un vairs nav kur glabat
Pardots e36.lv lietotajam
Ir stūres pirksta putekļu gumija, jauna, kastītē, ja nemaldos. Šodien atvēršu paskatīšos, liekas ka bija jauna. No e36, pretī gribētu kādu 4paku vai kko garšīgu
Taada gumija jauna veikalaa maksaa 50 santiimi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mīnus 20% vel .
Varbūt kādam vajg parastos logu mehanismus un vēl mētājas nogriezts piekabes ākis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varbut kadam ir nevajadziga puteklu gumija aizmugurejam amitim?
Nemaksā gluži gan, bet jā. 4paku nevar prasīt Atvainojos :POrkaans rakstīja:Taada gumija jauna veikalaa maksaa 50 santiimi
Varbūt kādam garažā vai šķūnītī mētājas 320i kondiškas radiators? Labprāt savāktu vai iemainītu pret kaut ko garšīgu (piem. tākā tuvojas saulgriežu svētki, varētu kādu jāņu sieru vai alu) . Kaut kur Rīgā vai tās tuvumā. PM
zeel ka vinsh maksaa no 30-60 ls taa jau ganjau kaads iedotu deficiita preci, ko parasti visi sadauza :d
Veikalaa pie ervvis743 gumija maksaa tieshi 50 santiimi!!!! Apmeeram 2 nedeeljas atpakalj pirkuPacha rakstīja:Nemaksā gluži gan, bet jā. 4paku nevar prasīt Atvainojos :POrkaans rakstīja:Taada gumija jauna veikalaa maksaa 50 santiimi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varbūt iet runa par stūres stieņa gumiju,tā jau gan 50 santīmus nemaksās...
Steidzami vajag stavbremzes rokturi ar pogu, stradajosu!!! Varu kaut ko ari samaksat! Velams riga!!!
wrum, wrūūūm
ok, skaidrīteOrkaans rakstīja:Veikalaa pie ervvis743 gumija maksaa tieshi 50 santiimi!!!! Apmeeram 2 nedeeljas atpakalj pirkuPacha rakstīja:Nemaksā gluži gan, bet jā. 4paku nevar prasīt Atvainojos :POrkaans rakstīja:Taada gumija jauna veikalaa maksaa 50 santiimi
vajag vienu riepu R17 215/40
samajni6u pret kautko gar6igu,vaj dzeramu ) riga
samajni6u pret kautko gar6igu,vaj dzeramu ) riga
Jaunas rezerves daljas pa pievilcigu cenu ! PM >>
Varbūt kādam ir labs stūres pastiprinātāja sūknis ar kronšteinu un šķīvi priekš mana 2.0 bez vanosnieka ??? Mans no stāvēšanas nomira Ja ir, tad lūdzu PM Gan kko sarunāsim M50B25 vai b20
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ir plastmasa, kurā stiprinās sprauslas, no M50 dzinēja, nezinu kā viņu sauc Bet nu ir, ja nu kādam ir nepieciešamība, iespējams iemainīt pret kaut ko :)
Tad PM
Tad PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16