Ģirta 316i->320->325
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 19
- chevron_right
nezinu gan..zinu ka tepat ikscile ir kas parsuj benkus,bet par sturi nezinu,moska ari to vinjs var parsut,ja jau salonus suj..ja vajag varu dabut nr. un iedot..Ģirts rakstīja:Tāda ir doma,ar brūnu ādu ,tumšu,nezini cik maksā un kas dara?
ok,moš atsūti pm numuru,būtu baigi labi vismaz uzzināt cik maksā to izdarīt,bija jau štuks likt multistūri vispār
Rīgā Ganību dambī ir meistars kurš šuj, šuj kvalitatīvi, ādas stūre ap 50eiro +/-.
Vakar uzliku šādu stūri,paldies rus90,tik kkada bukte ir,doma ir pieslēgt lai var maģi kruķīt ar viņu ,pagaidām gan pieslēdzu tikai apgaismojumu pogām jāiztīra salons un jāieliek kkadi smuki paklājiņi ar
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
aizkerusies bilde
pagajuso 1dien paciemojies Ogre biju Pie Girta
pagajuso 1dien paciemojies Ogre biju Pie Girta
man bij tads setups m50b25 bloks ar 2.0 galvu tievajiem varstu katiem
sprauslas pilnigi pietiek ar m50b20 un 2.0 mafu
liec virsu 2.0 iepludnieku tad pie zemakiem rpm labak sak celt un auksa ta pat ir
man rava sita te
https://www.youtube.com/watch?v=utbuJoQ2vqg
sprauslas pilnigi pietiek ar m50b20 un 2.0 mafu
liec virsu 2.0 iepludnieku tad pie zemakiem rpm labak sak celt un auksa ta pat ir
man rava sita te
https://www.youtube.com/watch?v=utbuJoQ2vqg
Jap nepierakstiju,bet pagajušonedēļ tika uzlikts 2,0 ieplūdnieks,sprauslas gan ir ražīgākas man.Iet daudz labāk protams ar to 2,0 kolektoru,par cik 2,5 kolektors galīgi neder uz tās galvas.Tu izmantoji 2,5 vadību vai 2,0?
Rīt laikam zvanu wu-ryderim un sūtu augšā poli bukses,a to viena jau krīt ārā un priekša ļurinas
Rīt laikam zvanu wu-ryderim un sūtu augšā poli bukses,a to viena jau krīt ārā un priekša ļurinas
Ģirts rakstīja:Jap nepierakstiju,bet pagajušonedēļ tika uzlikts 2,0 ieplūdnieks,sprauslas gan ir ražīgākas man.Iet daudz labāk protams ar to 2,0 kolektoru,par cik 2,5 kolektors galīgi neder uz tās galvas.Tu izmantoji 2,5 vadību vai 2,0?
Nu manejam bij 2.0 sprauslas un 2.0 gaisa masas meritajs uz 402 kompja. Nobraukaju pus gadu. :)
2.8 motoram gan ir pa maz benzina ar 2.0 sprauslam
Šis tas izdarīts šodien,uzliku divas beidzot vienādas,bet tāpat sūdīgas atsperes salīmēju nakļenes,stickershopā pasūtīto kloķa galu uzliku un priekšas plauktos poli arī uzliku,braukšana daudz labāka tagad.Aizmugures tiltam arī poly pie sliekšņiem uzliku jau 3dien.ā un beidzot izmetināta nolauztā akrūve tiltam,paldies seeingman un poweredbygirts
kloķis
Kloķis ir audi,vienmēr viņš paticis,tāda ērta bumba,stickershopā 8eur,tik tas centrs dzīvē varēja labāk izskatīties,prasās stikliņu tākā augšā vēl,bet nu pa 8eur...
Kādēļ neliki ekscentriskās plauktos??
nav nepieciešams man tas,galvenais ko gribēju iegūt - lai neļurinās tas pasākums
Baltie bleķi bij ok,bet drusku atsita žiguli,tāpēc iecēlu style 33,ja kādam ir centriņi un ringi pm
nokrāso baltus un būs
A kadel likt ekscentriskas? Ekscentru uz kuru pusi un kapec?Lācis rakstīja:Kādēļ neliki ekscentriskās plauktos??
+1 uzstiep tikai mazliet plānāku gumiju, mazliet iesēdini un ar baltiem style 33 būsSusurs rakstīja:nokrāso baltus un būs
un būs krutais gateris ar baltiem diskiem.zzhurka rakstīja:+1 uzstiep tikai mazliet plānāku gumiju, mazliet iesēdini un ar baltiem style 33 būsSusurs rakstīja:nokrāso baltus un būs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 19