Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 73
- chevron_right
Kā gāja process?
Vai jau darbojās?
oi, vēl nē, vēl viss jāpievieno u.t.t. Bet iestutēšana gāja raiti, paspējām vēl arī siikā motoru iestutēt baltajā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
skatos fonaa, viens loti paziistams bembis karajas uz pacelaja
bet malaci , ta tik turpinaat
bet malaci , ta tik turpinaat
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jūūū', karājas gan... Bet pašai prieks, ka beidzot motoriņš ir ielikts
Pēdējais labojis Podziņa - 06 Mai 2012, 13:26, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kādu dveseli ieliki?
Pagaidām savu pirmo motorīti 2.0 Vismaz, lai ir ar ko braukt 19. uz baļļuku pēc tam ar laiku jau atkal varēšu sākt domāt par kautko lielāku Motoriņam ir nomainītas blīves, viss ir notīrīts un samazgāts, cerams, ka nekādas problēmas nebūs
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu ko apsveicu ar motora atgriešanos tam paredzētajā vietā!
P.S. vajadzēja tev dogMa motoru pakluso iecelt sev!
P.S. vajadzēja tev dogMa motoru pakluso iecelt sev!
coupe 2.8
Kļaviņa krabis lūr pāri plecam, baidoties no fakta, ka Podziņmobilis 19.05. būs ielās, bet šamējais ies čučēt pie grimmētāja?
Podziņ - nebeidzu par tevi priecāties
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
He, he, hehehhmarux rakstīja:Kļaviņa krabis lūr pāri plecam, baidoties no fakta, ka Podziņmobilis 19.05. būs ielās, bet šamējais ies čučēt pie grimmētāja?
Paldies
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
cik parasti aizniem ta motoru mainja?
Pirmo reizi dažās stundās nomainījām motoru, kārbu un reduktoru Šoreiz gan ļoti ilgi.. bet nekas..
Šodien brīvdiena, esmu jau augšā un braukšu uz servisu darboties, kā nekā līdz 19. vēl tikai 10 dienas Ir doma tagad no rīta ieskriet pēc diskiem, lai var paspēt uzpucēt plauktiņus u.t.t. tikai laiks sāk spiest
Šodien brīvdiena, esmu jau augšā un braukšu uz servisu darboties, kā nekā līdz 19. vēl tikai 10 dienas Ir doma tagad no rīta ieskriet pēc diskiem, lai var paspēt uzpucēt plauktiņus u.t.t. tikai laiks sāk spiest
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ, Tu tik tur visu vietu neaizņem
Man līdz 19.datumam arī vēl jābrauc ciemos pie Hoodija
Man līdz 19.datumam arī vēl jābrauc ciemos pie Hoodija
Es tur vispār vietu neaizņemu. visu laiku tur pa āru ņemos un jā, tu vari braukt pie Hoodija, bet es pie siikā
Tāā... vakar iepirku sev diskus.. nevaru nekur artast bildi kādi viņi izskatās, jo nezinu nosaukumu, tā kā būs drusku jāpagaida, kamēr nofočēšu un iemetīšu kādu bildi
Tāā... vakar iepirku sev diskus.. nevaru nekur artast bildi kādi viņi izskatās, jo nezinu nosaukumu, tā kā būs drusku jāpagaida, kamēr nofočēšu un iemetīšu kādu bildi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu ceram, ka paspēsi visu sadarīt līdz 19 :)
wow pie šitādiem jau suporti un bremzu diski arī jaliek jauni
++Kobreti rakstīja:wow pie šitādiem jau suporti un bremzu diski arī jaliek jauni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 73