KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 26
- chevron_right
Kad vediisi kraasot buferus un sliekshnjus?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
varētu būt interesanti
Dabuts M bufers, M slieksnu uzlikas un Gtr spoilers...pēdējais darbs ko vēl gribu sogad paspēt izdarīt ir mašinas nokrāsošana
Pēdējais labojis KV_ - 30 Aug 2012, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Manupraaat pats labaakais ko var likt uz grabazhmieka ir GT spoileris jeb M stiipinja paareejaie
Perfekts
Pa cik iecēli aizmugurējo M?
Arī gribu viņu.. lai arī lielas atšķirības nav, bet tomēr skats izmainas
tas garaza nav semaks - tomats, kurs nesen ir parkrasots?
noup...busi ar kadu citu sajaucis braucu ar vinju jau 2 gadus un nav krasots
BuKTOP rakstīja:Manupraaat pats labaakais ko var likt uz grabazhmieka ir GT spoileris jeb M stiipinja paareejaie
+
Instagram - Sandis_e36
skaisti skaisti :)
bet +1 tiem, kas saka par to M astiti, maza, neuzkritosa bet piedod odzinju :)
bet +1 tiem, kas saka par to M astiti, maza, neuzkritosa bet piedod odzinju :)
STUDENTS rakstīja:Pa cik iecēli aizmugurējo M?
Pa ļoti saldu ciparu...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Zinu jau sīkāk
ne, atvests no Polijas...bet varbut kkas tads ir ari protuninga... vispar diez gan kvalitativs un ar mazu veel carbona astīti bus Gerai tik jāizdomā kā taadu uztaisīt klāt
Vispār esmu priecīgs ka ieplanotie darbi jau sak iet uz beigām, lai gan dažādu apsfērumu dēl viss tas notiek palēnām, bet zinu ka vienu dienu es varesu apsesties setaa panjemt alinju un teikt: zaibis sanacis
Vispār esmu priecīgs ka ieplanotie darbi jau sak iet uz beigām, lai gan dažādu apsfērumu dēl viss tas notiek palēnām, bet zinu ka vienu dienu es varesu apsesties setaa panjemt alinju un teikt: zaibis sanacis
tik labi pateikts, arī uz ko tādu ceru, ka kādu dienu būs tā kā viss sadaritsKV_ rakstīja:ne, atvests no Polijas...bet varbut kkas tads ir ari protuninga... vispar diez gan kvalitativs un ar mazu veel carbona astīti bus Gerai tik jāizdomā kā taadu uztaisīt klāt
Es jumtu pārlīmēju gadu atpakal un jau puse ir atnākusi vaļa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 26