Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- …
- 2228
- chevron_right
Kā kurā vietā. Es, piem., pa visu kopā (lielais panelis, vidusdaļa) atdotu 5-10Ls (pirms facelifta panelis). Par pre-facelift - līdz 15Ls.
wuhūū nākam nedēļ viesnīcā tik viena diena jāstrādā, bet algas dienā tik priecīgs gan nebūšu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
gribetu uzzinat jusu viedokljus par tiesi IS motoriem..
is motors ielikts sedana ..ko jus sakat pa tadu?
kadi plusi minusi ir IS motoram?
steidzigi intrese.
is motors ielikts sedana ..ko jus sakat pa tadu?
kadi plusi minusi ir IS motoram?
steidzigi intrese.
IS ir ok. Iet labāk kā 2,0, bet ir vieglāks svarā, teorētiski mazāk ēd benzīna.
nu lābāk toč neiet. Esi kādreiz redzējis kā skrienas labs 1.8is pret labu 2.0 varbūt no sākuma daudz maz līdzīgi velk, bet tad 6podi dara savu un by by 1.8isA!gars » 29 Jūl 2012, 07:33
IS ir ok. Iet labāk kā 2,0, bet ir vieglāks svarā, teorētiski mazāk ēd benzīna.
Bet tā jā motors labs, labākā izvēle no 4cil motoriem, beņu arī nerij kā lops, vienīgi tāda šujmašīnas skaņa biki piemīt
BMW-Big Money Waste
is iet labak pa 2.0
Un vispar kabrio ipašnieki padalieties ar info cik jums sver vīņš !? paldies
Un vispar kabrio ipašnieki padalieties ar info cik jums sver vīņš !? paldies
forši, ka izdevās tā, ka jums ir interesanti lasīt, ja ņem vērā to, ka visas tika drukātas praktiski vienā dienā!
erda MALACIS man ar patīk reportāžas.. baigi interesanti
Baigais darbs tev iegūldīts tad sanāk vienā dienā!
Baigais darbs tev iegūldīts tad sanāk vienā dienā!
Klau, es krāju NARVESEN uzlīmītes Varbūt kādam ir ??? bet viss drīzāk, tie kuri nekrāj, viņas nemaz neņem Varbūt varam sarunāt, ka nākam reiz paņemsiet un kādā sabraucienā man iedosiet ??? Es krāju
Jau iepriekš paldies
Jau iepriekš paldies
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Heh...ja jau par uzlīmēm, tad... eem..Narvessen man nav, bet Maxima ir 1 komplekts un apmeram puse vel nesalimetas...maybe kadam vajag (vienigi lidz 01.08. jāizņem tas Dormeo mantas) :)
Kas šovakar notiek? Ceļinieki baigi sarosijušies, tikko redzētas 5as ekipāžas, no kurām, protams, viena arī noturēja.
tornādo būs sanesi pilnus ceļus ar mentiem
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
visa LV sacepusies par tornado, kādreiz tas bij stiprs vējš, vētra, tagad citu vārdu ka tornado nezin, paskaties medijos, pilnā nopietnībā smiekli rauj 18m/s tornado!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Man jau šķiet, ka par tarnado bļaustās, jo kaut kur manīts virpulīts...
+1..kompots rakstīja:tornādo būs sanesi pilnus ceļus ar mentiem
Pec wakardienas izdaribam paskatoties makā,rauj uz depresiju atliek ceret,ka 5dien bus alga,newis 1dien
Hmm jautājums tiem kas dzīvojas pa Ādažiem,Kadagu vai tajā apkārtnē.
Interesē vai var braukt uz ezeru kas ir Ādažu poligonā aiz šautuves tb ja brauc iekšā no štrāses pabrauc šautuvei garām un tad aiz tās krustā met pa kreisi un gar šautuves otru pusi brauc un sanāk,ka šautuve ir pa kreiso pusi a ezers pa labo. Vnk šogad neesmu vēl tur bijis,bet man vairāki čomi cenšas ieskaidrot ka esot aizliegts tur braukt un baudīt vasaru negribas aizbraukt un aplauzties
Interesē vai var braukt uz ezeru kas ir Ādažu poligonā aiz šautuves tb ja brauc iekšā no štrāses pabrauc šautuvei garām un tad aiz tās krustā met pa kreisi un gar šautuves otru pusi brauc un sanāk,ka šautuve ir pa kreiso pusi a ezers pa labo. Vnk šogad neesmu vēl tur bijis,bet man vairāki čomi cenšas ieskaidrot ka esot aizliegts tur braukt un baudīt vasaru negribas aizbraukt un aplauzties
coupe 2.8
Jā,tur tgd nevar braukt.aizliegts! :)
mēs šajā vīkendā tur bijām, it kā pat nevienu zīmi nemanījām, ka nevarētu braukt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- …
- 2228