Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- …
- 2228
- chevron_right
man 1na irPodziņa rakstīja:Klau, es krāju NARVESEN uzlīmītes Varbūt kādam ir ??? bet viss drīzāk, tie kuri nekrāj, viņas nemaz neņem Varbūt varam sarunāt, ka nākam reiz paņemsiet un kādā sabraucienā man iedosiet ??? Es krāju
Jau iepriekš paldies
nezinu kas un ka ir Vecpiebalga ,jo parsvara es pa Jaunpiebalgu,labi tagad vislaik pa rigu 3 gadu jau,bet nu zinu to ka jaunpiebaldzeni brauc uz gulbeni ja vajag pieslegt pie kompja:)
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
man ir divas speciali aizgaju narvesena cigaretes nopirkt-HAPO- rakstīja:man 1na irPodziņa rakstīja:Klau, es krāju NARVESEN uzlīmītes Varbūt kādam ir ??? bet viss drīzāk, tie kuri nekrāj, viņas nemaz neņem Varbūt varam sarunāt, ka nākam reiz paņemsiet un kādā sabraucienā man iedosiet ??? Es krāju
Jau iepriekš paldies
HELP meklēju kādu kurš mani un draudzeni var paķert līdz liepājai 17.08.2013 vēlams no rīta līdz kādiem 13.00!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Martinez rakstīja:nedegs tev viņi,tie bloki ir tam arī domāti lai tie iedegtos,neesmu elektriķis tāpēc nemāku paskaidrot konkrētāk,bet gan jau kāds elektriķis visu izklāstīsSharpay rakstīja:kr4 kka iesavas prata ideja viena izprovet ,tik gribas zinat ka bus..
kr4 enegljus pa taisno nevar savienot lai deg bez tiem blokiem?
Nu tieši tā. bloki paredzēti, lai aizdedzinātu gāzi spuldzē. (apm ~200v) pieslēdzot bez- nekas nenotiks. otrādāk gan būs interesanta smaka, ja caur invertoriem pabarotu led riņķus... bloki aka invertori maksā ~5ls, vai ir jēga kko ķīmiķot ? nezinu gan.
kopitar rakstīja:man ir divas speciali aizgaju narvesena cigaretes nopirkt-HAPO- rakstīja:man 1na irPodziņa rakstīja:Klau, es krāju NARVESEN uzlīmītes Varbūt kādam ir ??? bet viss drīzāk, tie kuri nekrāj, viņas nemaz neņem Varbūt varam sarunāt, ka nākam reiz paņemsiet un kādā sabraucienā man iedosiet ??? Es krāju
Jau iepriekš paldies
He, pataupi, droši vien 5dien sabraucienā vai 6dien sporta spēlēs iedosi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nesen tika iegadats cits e36..vislaik braukaju un pagriezienus es neizmantoju,bet sodien nesen tagad laidu majas no centra un paradiju pagriezienu,un man vinsh atri mirgo,kapec ta?
domaju kada spuldzite izdegusi,bet nav..prieksa,sparna,aizmugure mirgo pagrieziens tikai aatri,bet uz labo pusi lenam..kur varetu but vaina?
domaju kada spuldzite izdegusi,bet nav..prieksa,sparna,aizmugure mirgo pagrieziens tikai aatri,bet uz labo pusi lenam..kur varetu but vaina?
Traki sasmējos par posta pirmo daļu.
Same SH*T
Relejs varetu būt pie vainas!
Sharpay rakstīja:nesen tika iegadats cits e36..vislaik braukaju un pagriezienus es neizmantoju,bet sodien nesen tagad laidu majas no centra un paradiju pagriezienu,un man vinsh atri mirgo,kapec ta?
izņem viņus ārā ja jau tev nevajagSharpay rakstīja:nesen tika iegadats cits e36..vislaik braukaju un pagriezienus es neizmantoju,bet sodien nesen tagad laidu majas no centra un paradiju pagriezienu,un man vinsh atri mirgo,kapec ta?
ari ierecu par pirmo dalju, bet ja nopietni tad iespejasm nepareizaa spuldzite kadaa no tiem, piem 24V vai kaa savadak neatbilstosha. vai ari kontaktu ligzdaam kontakti izpujushi
...
n ta ligzda ir apsubejusi kur liek to spuldzi ieksa!
ta nez pa ko tur rekt,ka neradu pagriezienus? es jau nedzivoju Riga kur satiksme ir liela!!
ta nez pa ko tur rekt,ka neradu pagriezienus? es jau nedzivoju Riga kur satiksme ir liela!!
no notiri ligzdas, parbaudi vai pareizas spuldzes un tad skaties kas notiek talaak
...
Esu ticis majas un jau tikta pacepta gala un iedzerts alinjs
Un sanemts ritdienas darbi daramie ravet darzu
un izlemts braukt 6dien uz Bausku piedaliities gajiena un dzeert alinju cik lien ieksha lidz kriitu + jauns tkrekls tiks mana ipasuma
Un sanemts ritdienas darbi daramie ravet darzu
un izlemts braukt 6dien uz Bausku piedaliities gajiena un dzeert alinju cik lien ieksha lidz kriitu + jauns tkrekls tiks mana ipasuma
jeezus!!! ja butu sobrid lv ari noteikti sesdien tad brauktu uz bausku un dzertu alinju lidz kristu, ja pa velti tiek dots
...
nu es ar Piebalgas alus kolektivu kopa brauksu tapec man alinjs pa velti
dzeram, dzeram neguļam... priekā
žēl ka riit jastrādā...
žēl ka riit jastrādā...
Es ar bik Tikai es dzimteniiti
Apmazgaaju savu jauno transporta liidzekli
Apmazgaaju savu jauno transporta liidzekli
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāds jaunais transporta līdzeklis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- …