Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- …
- 2228
- chevron_right
Kads tad jaunais transporta lidzekklis?Orkaans rakstīja:Es ar bik Tikai es dzimteniiti
Apmazgaaju savu jauno transporta liidzekli
Nu par laimi panemu sodienu un ritdienu brivu lai atbrauktu uz Piebalgu un varetu beidzot kaut cik atpustiesmožais rakstīja:dzeram, dzeram neguļam... priekā
žēl ka riit jastrādā...
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jop cik bobcik.
Var jau buut ,ka paarmaksaaju ,bet man jau liekaas ,ka par 30Ls bija greeks nenopirkt
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja viss strādā un viss kārtība ... tad cena tiešām ok
jau kādu līkumiņu izlaidi?
jau kādu līkumiņu izlaidi?
Itkaa diezgan navarochenijs. Paarsleedzeeji ir shimano ,ar taadu navarotu kaa kjipa spidometra paneliiti uz stuures ,kas raada kaadaa aatrumaa iesleegts Ir priekshaa amiishi un raamis razhots zviedrijaa! siikaak nepaspeeju izpeetiit
OOO.. labs pirkums tiešām pa tādu saldu cenu grēks nenopirkt!apsveicu ieraujam pa glāzei kamēr jauni mēs..
sakrāso,uzpucē un bus pa glaunoOrkaans rakstīja:Itkaa diezgan navarochenijs. Paarsleedzeeji ir shimano ,ar taadu navarotu kaa kjipa spidometra paneliiti uz stuures ,kas raada kaadaa aatrumaa iesleegts Ir priekshaa amiishi un raamis razhots zviedrijaa! siikaak nepaspeeju izpeetiit
nav tik traki, t'ā ja nepārmaksāji, es gan citiem ieteiktu skatīt jaunāka tipa, lietoti grozās ap 90-100 ls tiepashi zzk merida utml. tomēr jau daudzko izsaka velo vieglums :)Orkaans rakstīja:Var jau buut ,ka paarmaksaaju ,bet man jau liekaas ,ka par 30Ls bija greeks nenopirkt
Manaam vajadziibaam izdot 100Ls par velosipeedu ir ljoti daudz Es ar vinju izbraucu nedeeljaa reizi ,pa savu vieteejo rajonu
.... pēc aliņa.
He, esmu darbā un sēžu draugos visu laiku bija bloķēti draugi, bet izrādās, ka iet Interesanti cik sen jau varēju te līst iekšā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Stāvu rindā TA un gaidu cik tad šogad autiņš būs sapelnijis punktus.
Nu, kaads progress tehniskajaa ?
Biezi pedeja laika ieksh draugiem.lv nakas redzet kad cilveki ludz padot talak zinu ka nozagts auto tur,un tur..
zagljiem laikam jauns biznes atkal ka sakusi zagt!!
LV laikam vieglak nozagt auto neka atrast darbu
zagljiem laikam jauns biznes atkal ka sakusi zagt!!
LV laikam vieglak nozagt auto neka atrast darbu
K'adi tad auto tur paradas?
heh lkm jaiet uz JP kip centru skatities vai kads voluku nespele .. janoperk alinjs un jauzpele ja nu bus kkas
P.S. JP nozime manu dzimto dzives vietu Jaunpiebalgu ,bet nu tas ta vienig gribejas aizlaist sdn ar uz sabraucienu bet nu nesanaks ,bet nu nakosh nedel gan jau
P.S. JP nozime manu dzimto dzives vietu Jaunpiebalgu ,bet nu tas ta vienig gribejas aizlaist sdn ar uz sabraucienu bet nu nesanaks ,bet nu nakosh nedel gan jau
Turpinam strādāt Afigennā 5diena/6diena..
Par 1nu žurciņu mazāk palicis. Nupat kaimiņa sarkano sedanu ar powera uzlīmēm,ewakuators aizweda. Galigi samicīta. Kūleni uzmetis laikam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- …
- 2228