Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- …
- 2228
- chevron_right
upGunjka rakstīja:Káds var pateikt kur var dabūt plastmasas sliekšnu caurumu korķīšus.. ?
viewtopic.php?f=4&t=532Gunjka rakstīja:Jā būtu ideāli tik kā es tevi tur atradīušu kautgan redz.. mašīnu tavu saspiegoju pagājušo reiz.. bet tevis tur klāt nebija,ja būtu bijis noteikti pajautātu.Kad braušu nākošreiz nezinu..marux rakstīja:Lukoilā Grūtāk ir ar atrašanu, ja uz Gulbeni vai Balviem nav jābrauc... Nākamreiz, kad būsi manos platuma grādos, paprasi man, parādīšuGunjka rakstīja: aaaa marux a kur tev Alūksnē var uzpildīt gāzi?es čota neatradu.. kaut arī baigi traki nemeklēju..
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
O!Paldies Orkaan biju aizmirsusi par tádu sada'lu
Gunjka rakstīja:upGunjka rakstīja:Káds var pateikt kur var dabūt plastmasas sliekšnu caurumu korķīšus.. ?
Raksti šim lietotājamMarchello rakstīja:garāžā atradās daži e36 loriņi ko varu piedāvāt pa lēto
chek kontrol bloks (18 pogu OBC uzstādīšanai)
korķīši domkrata sliekņu caurumiem 4 gab.
drošinātāju kakstes vāciņš (nesalauzts)
analogais pulstenis ar visu "plauktiņu" viduskonsolē
aizmugurējās salona agaismojuma lampiņas pelēkas
ja kādam kaut kas interesē dodiet ziņu uz [email protected]
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
es kaut kur 22 izbraucām no un devamies uz Jelgavu, braucot garam ta pat izskatijas ka nekas labs tur nenotiek..aupinsh rakstīja:Biju uz vakara daļu, pilnīgs černis!kopitar rakstīja:beidzot tikst majas no Bauskas svetkiem nu ta teikt uz majam uz Rigu bez mantam bez sortiem maikam un visa pareja,kas man atrodas majas Jaunpiebalga asa ideja palikt Bauska kaut vai beigas aizbraucam ar e30 :) uz jelgavu un visa nakts tika pavadiita Jelgava vizinoties
bet kopuma Alus svetki Bauska bija patikams pasakums. autobusa ar Piebalgas alus kolektivu iedzerts alinjs un tad iets gajiena,pec tam alus svetku atklashana kad tiku pie Bauskas alus kausa ar pusi alinja ieksha protams ari pabuuts Bauskas alu izstaigats un pec tam bauskenieshi mums bija sagatavojushi garsigu mielastu .. salatinji,gala,zivs,kafija,kuucinas,augli un ,protams, bauskas alus ko varejam dzert cik gribam un pec tam tika izstaigats Rundales pils parks un dalaja nopeledejamies memelee lkm ta sauca
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Paldies!E_kurais rakstīja:Gunjka rakstīja:upGunjka rakstīja:Káds var pateikt kur var dabūt plastmasas sliekšnu caurumu korķīšus.. ?Raksti šim lietotājamMarchello rakstīja:garāžā atradās daži e36 loriņi ko varu piedāvāt pa lēto
chek kontrol bloks (18 pogu OBC uzstādīšanai)
korķīši domkrata sliekņu caurumiem 4 gab.
drošinātāju kakstes vāciņš (nesalauzts)
analogais pulstenis ar visu "plauktiņu" viduskonsolē
aizmugurējās salona agaismojuma lampiņas pelēkas
ja kādam kaut kas interesē dodiet ziņu uz [email protected]
Nolēmu dzīvot veselīgu
dzīvesveidu un nopirku
velosipēdu. Tagad pēc
cigaretēm un alus braucu
ar velosipēdu
dzīvesveidu un nopirku
velosipēdu. Tagad pēc
cigaretēm un alus braucu
ar velosipēdu
Nedēļas nogale ar nepilniem 300km noslēgusies... Un kur es biju? NEKUR! Tepat uz vietas grozījos...
Tieši pirms šī posta atvēršanas šo izlasīju dr.lv-HAPO- rakstīja:Nolēmu dzīvot veselīgu
dzīvesveidu un nopirku
velosipēdu. Tagad pēc
cigaretēm un alus braucu
ar velosipēdu
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
No turienes ar ņēmu. Nez kāpēc,to lasot Orkaanu atcerejos
kopitar rakstīja:Podziņ,man jau 11 uzlīmes sakrājušās ..
Heee, jauki
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Turam īkšķus par Pļaviņu/Šmēdiņu Diemžel pagaidam 9:12 :(
Ielikšu savu jau nedēļu veco jautājumu.. attiecīgajā sadaļā man neviens neatbild.. varbūt te kāds atradīsies
Man ir ar roku airējot veramie logi sedanam un ja es vēlos ielikt visma priekšā tādu ekstru kā elektiskos logus.. tad ko man vajadzētu iegādāties?visādus vadus pogas logu mehānismu???un apmēram cik tas varētu izmaksāt?
Man ir ar roku airējot veramie logi sedanam un ja es vēlos ielikt visma priekšā tādu ekstru kā elektiskos logus.. tad ko man vajadzētu iegādāties?visādus vadus pogas logu mehānismu???un apmēram cik tas varētu izmaksāt?
-HAPO- rakstīja:No turienes ar ņēmu. Nez kāpēc,to lasot Orkaanu atcerejos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jāaa 2:1
Būtu jāsāk ar visiem elektropacēlājiem un vadības pogām.Gunjka rakstīja:Ielikšu savu jau nedēļu veco jautājumu.. attiecīgajā sadaļā man neviens neatbild.. varbūt te kāds atradīsies
un vadi ar kautkādi noteikti vajadzīgi?un cik apmēram būtu normāla summa par to visu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- …
- 2228