2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 72
- chevron_right
varis jau nē, kopš aizvakardienas
vakar ieķertas aizmugurējās fāres ar baltajiem pagriezieniem, un līdz ar to varēs beidzot no pretīgajiem rižikiem tikt vaļā
un šodien biju pakaļ pasūtījumam no handler.lv - priekšējo glāžu pastiprinātāji un blīves.
Paldies liels lietojājam yanks par konsultēšanu
un šodien biju pakaļ pasūtījumam no handler.lv - priekšējo glāžu pastiprinātāji un blīves.
Paldies liels lietojājam yanks par konsultēšanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tonītis aptuvenais.... fočikam miķis netur, skaņa ir mēmi laba dzīvē - kad ieber smuki par tonīti paldies Activity
Pēdējais labojis Ridlihs - 08 Aug 2013, 20:29, kopā labots 2 reizes.
Esi garām aizšāvis ar šitām aizmugurējām lampām.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
noteikti nē, jo rižiki ir daudz pretīgāki.
Pašam pagrabā stāv svaigi rižie, bet nemainu, jo arī labāk patīk kaut šādi baltie, nekā rižie.
yanks rakstīja:man jau šķūningi parasti nepatīk, bet tie lukturi neuzskatās slikti.
uteo rakstīja:Pašam pagrabā stāv svaigi rižie, bet nemainu, jo arī labāk patīk kaut šādi baltie, nekā rižie.
man arī, vnk pagaidu variants, jo tos rižikus es neciešu
Tas bija pirmais ko izdarīju savam, nopirku laku pa 4ls un rižos nopūtu melnus. Tie brūnie pagriezieni izskatās pēc vecuma
Nu, melnās augšas jau nu nav labākas par rižikiem. Sarkanās way to go, arī par šīm ESDEPO lampām labāk izskatās.
Un šādi vislabāk
Un šādi vislabāk
Pēdējais labojis Nixon - 08 Aug 2013, 19:24, kopā labots 1 reizi.
Jā, taisnība, melnās augšas nav nekāds wow, bet toties neizskatās pēc vecuma.
esi no liimeneem atbriivojies
Tev pilnīga taisnība, bet šitās vnk ir aizvietotāji pagaidām, jo man tās rižās ir arī sačakarētas konkrēti, es nezinu kas ar viņām pirms tam darītsNixon rakstīja:Nu, melnās augšas jau nu nav labākas par rižikiem. Sarkanās way to go, arī par šīm ESDEPO lampām labāk izskatās.
nē, Nixons ir safotožopējissplat rakstīja:esi no liimeneem atbriivojies
nop, man iepriekšējam e36 līdzīga rūkoņa bija un visu laiku braukāju, kad šito paņēmu, tad ritīgi pietrūkaArmando rakstīja:diezgan normala skanja. bet dodu 100% ka pasam pec kada laika apniks
+325Rudziņš rakstīja:Tas bija pirmais ko izdarīju savam, nopirku laku pa 4ls un rižos nopūtu melnus. Tie brūnie pagriezieni izskatās pēc vecuma
Vieniigais, kas man tai izpluudei pietruukst, pie visa taa tonja, kad atmetoties vinjsh shauj.. ja saprati domu, nezinu kaa savaadaak izskaidrot, bet man taa ir..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
man arī tā ir reizēm, kad kārtīgāk sagāzē un palaiž pedāli vaļā. Tu domāji tos ķipa sprādzienus kā drifta auto ja?
jap tieši tā domāju
man vienmēr no 5ā uz 3o metoties šauj
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
par lampaam runaajot,nekas nav patstaaviigaaks kaa pagaidu
nav beigta zonde?Shreks rakstīja:jap tieši tā domāju
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …