RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19
- chevron_right
izskats vienkārši perfekts
Man patīk, krietni labak kā ieprieks.
Redz, vienam kaut kas savādāks un uz pareizo pusi
Tā kā mums forumā ir arī nestandarta e36.
Redz, vienam kaut kas savādāks un uz pareizo pusi
Tā kā mums forumā ir arī nestandarta e36.
Paldies, prieks, ka daudziem arī patīk. uz ziemu ir doma vel paeksperementēt ar krāsām, bet vel līdz ziemai diezgan laika.
Šobrīd gaidu atvaļinājumu, lai varētu ķerties klāt aizmugurējām arkām un vel šur tur novērst nesmukumus. Kā arī laikam ejot pamazām jāpieliek roku ritošajai daļai.
Šobrīd gaidu atvaļinājumu, lai varētu ķerties klāt aizmugurējām arkām un vel šur tur novērst nesmukumus. Kā arī laikam ejot pamazām jāpieliek roku ritošajai daļai.
Šobrīd joprojām viss pa vecam, vienīgais pārpulēju diskus.
Te daži kadri no līgo.
ar aigarzzz melnīti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu nevaru vien beigt priecāties, cik labi tur viss kopā izskatās Tikai nu noplēs no pagriezieniem zilo plēvi
A man skiet kaa nevaajag plest nost no pagriezieniem,ir ok.
ja no pagriezieniem plēs nost plēvi, tad jāmeklē smoked pagriezienus, šķiet, ka ar baltiem vai rižiem būs garām
jāskatās, vai nebūs par košu un pārāk neizcelsies... var jau būt ka būs ok, gan jau pats izdomāsAgnis rakstīja:Tieši ar baltajiem tur šajā gadījumā visam jābūt ok
Par baltajiem nu nez nez, bet smoked gan domāju ka būtu ok pa retam skatos vai neparādās
Atdzistu ka patikt man ari e36 kas izceļas un nav ka visiem,kaut daudziem tas nepatik. Un par so vnk nav vardu Un jau sezonas atklasana paspeju pastavet un abrinot tavu brinumu
Personigi ljoti patiik tavas kupejas kopskats! pagaidam neko pielikt un neko atnjemt..
Instagram - Sandis_e36
Paldies!
Izskatās meeega labi
piekritu Agnim, ka pagriezienus nevajag zilus, un paareejais tiesam interesanti, izceljas(labaa nozimee)
ka tu diskiem dabuji tos robus lauka? cik varu iedomaties tad tikai ar virposanu lai varetu pulet!RVS rakstīja:Beidzot es ar esmu ticis pie vasaras diskiem, protams ir jāpieliek roka, bet tas mani nebiedē
Fomb K1000-003 R16 8.5 J ET 10
Visu taisīju garažas apstākļos, lielākos robus izņēmu ar slīpmašīnu + smilšpapīra ripu un tad pulējot viss izlīdzinājās.boris737 rakstīja:ka tu diskiem dabuji tos robus lauka? cik varu iedomaties tad tikai ar virposanu lai varetu pulet!RVS rakstīja:Beidzot es ar esmu ticis pie vasaras diskiem, protams ir jāpieliek roka, bet tas mani nebiedē
Fomb K1000-003 R16 8.5 J ET 10
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …