Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 104
- chevron_right
Varbūt kādam mētājās, apmaiņā pret kādu aliņu?!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varu kādam atvēlēt kādu gabalu no pašlīmējošās tonējošās plēves. Ir gabals tādas oranžīgas (var redzēt mana auto topikā kādā bildē) un gabals gaiši dzeltenas (gandrīz čuru krāsā)
Satonēji sev?
Vēl procesā, daļa jau ir
Steidzami var kaads savaakt satalita skiivi unisat! Atrodas purchikaa!Vakaraa ja nevienam nevaig metu misenee Droshi var zvaniit 26412242
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Varbuut kadam dobele vai jelgava metajas nevaidzigas sedana pakalejas lampas, vajag loti uz apskati. ja kas tad PM
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Vajadzētu divas 10 un divas 11 detaļas no e36 ar disku bremzēm aizmugurē.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vai tad tie nav bremžu loki ?
Tie ir rocenes loki.
Nu labi rocenes loki ..
reāli ieteiktu tev nepažēlot naudu (ja nekļūdos kkādi 9Ls maksāja,bet nu par cenām pie Ruu) un nopirkt remkomplektu ar atsperītēm un salikt visas tās atsperītes un tapiņas jaunas.Jānis.P rakstīja:Vajadzētu divas 10 un divas 11 detaļas no e36 ar disku bremzēm aizmugurē.
coupe 2.8
nu ja tas arī ir,skatos pat ar plāksnītēm kuras otrā pusē uzlikt,ja aizsargi izpuvuši.
bet es pirku pilno rem komplektu kur ir visas atsperes iekšā,kas paredzētas rocenei un pa cenu tiešām neatceros,varbūt arī kļūdos par tiem 9Ls Tik tai komplektā nenāca tās šaibiņas ko otrā pusē likt,jo oriģināli tās tur nenāk,es paņēmu nopirku DEPO parastās šaibas un ar plaķenēm nedaudz saspiedu viņas tā lai izveidojas 0 formā.
bet es pirku pilno rem komplektu kur ir visas atsperes iekšā,kas paredzētas rocenei un pa cenu tiešām neatceros,varbūt arī kļūdos par tiem 9Ls Tik tai komplektā nenāca tās šaibiņas ko otrā pusē likt,jo oriģināli tās tur nenāk,es paņēmu nopirku DEPO parastās šaibas un ar plaķenēm nedaudz saspiedu viņas tā lai izveidojas 0 formā.
coupe 2.8
gross'ā tas komplekts maksā apmēram 4Ls, tur bija viss vajadzīgais abām pusēm! gan tapas, gan atsperes, gan loku atsperes!
mosh kādam mājās mētājas kupejas aizmugurējā kreisā luktura plastmasas uzlika kas ir iekš bagažnieka?
Izskatās ka paņemšu šo un miers.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Mani māc visai pamatotas šaubas par to, ka šīs atsperītes nederēs BMW Ja nu vienīgi attēls neatbilst reālajai precei...
Sveikiņi visiem!Būtu tāda lietiņa vajadzīgi korķīši kas regulē lukturu aukstumu!Ceru ka kādam būtu neglābjami lukturi!Korkīts ar plastmasa skrūvi kam piestiprināts lēca ar visu pārējo!
Kāds korķītis? Tu domā augstuma regulēšanas motorītis?
jap, tikai laikam nedomā motorīti, bet to korķi, ķipa manuālā regulēšana, kur atverot haubi piegāji un paregulēji augstāk zemāk!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 104