Ģirta 316i->320->325
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19
- chevron_right
seeingman rakstīja:A kadel likt ekscentriskas? Ekscentru uz kuru pusi un kapec?Lācis rakstīja:Kādēļ neliki ekscentriskās plauktos??
ekscentriskas dod casteri..
Plānāku gumiju gribēju ,bet neatradu pagaidām,baltus arī gribēju krāsot,par cik man visām mašīnām bij balti,bet sliecos uz oem krāsu pagaidām.
Uzlikts 405 kompis no diu piec,paldies aquantusam,tagad točna sagrauj dirsu,jāuzkruķī sadalene atpakaļ ar lielāku overlapu ,jo tgd stāv stok regulējums un būs perfekšen.
Uzlikts 405 kompis no diu piec,paldies aquantusam,tagad točna sagrauj dirsu,jāuzkruķī sadalene atpakaļ ar lielāku overlapu ,jo tgd stāv stok regulējums un būs perfekšen.
ir arsana tagad?
Nav,uzliku atpakaļ 2,0 kompi un zaļās sprauslas,jo 2,5 vadībai vajag mafu lielo,citādi jā verās ,bet za to rij un nekomfortabli braucās arī
Šodien diskiem bija lētais paintjobs un pie reizes salikām aizmugurē max sagāzumj,priekšā 2,5mm šaibas starp amīti un stupicu,bet gribas vēl un zemāk bet tam jāpagaida drusku,jo jābūvē motors vienam e34
Šodien diskiem bija lētais paintjobs un pie reizes salikām aizmugurē max sagāzumj,priekšā 2,5mm šaibas starp amīti un stupicu,bet gribas vēl un zemāk bet tam jāpagaida drusku,jo jābūvē motors vienam e34
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzliec style5 un nosēdini, dieva dēļ nosēdini, jo tu nebūsi cieņā un tevi atbalstīts šeit, ja nenosedināsi tā ka netiec ārā no pagalma.
Sarkasms pa tēmu nē tik zemu es nelaidīšu to vāģi,ir doma par e46 plauktiem priekšā,tākā style 5 izpaliek
Ģirts rakstīja:Nav,uzliku atpakaļ 2,0 kompi un zaļās sprauslas,jo 2,5 vadībai vajag mafu lielo,citādi jā verās ,bet za to rij un nekomfortabli braucās arī
Kādas sprauslas tad nāk 2.5?
Zaļās arī nāk,tumšākas uz m50b25,gaišākas uz m52 gan 2,0 ,gan 2,5 tādas man arī stāv tagad,iepriekš biju uzlicis ražīgākas.
Nu man arī tagad ir M50B25 un stāv kompis 402 uz kura vel ar marķieri ir uzrakstīts 2.0 sedans Tapēc arī gribās tikt skaidrībā kas par sūdiem, un kad brauc ar maziem abarotiem, spiežot gāzi viņš kaut kā debīli pļerkšķina, šķaudāš, bet kad aiziet pāri 3k tad viss ietĢirts rakstīja:Zaļās arī nāk,tumšākas uz m50b25,gaišākas uz m52 gan 2,0 ,gan 2,5 tādas man arī stāv tagad,iepriekš biju uzlicis ražīgākas.
Uz kompja ir šasijas num. Iesit to reaoem un paskaties vai tiešām ir no 320i,ja ir,tad iespējams arī mafa nesaderība,man ar 2,5 kompi debīli kratās uz maziem rpm,baigi nekomfortabli braukt,tāpēc uzliku arī 402 kompi,izrādas,ka iepriekšējais kompis,kas bija uz mana 2,0 motora ,tobiš 403,arī bija no 2,5 un es visu laiku domāju,nafigam netur tukšgaitu un debīli kratās a mafs ta no 2,0 bija...
šodien manīts Siguldā
un tie sudrabotie diski galīgi ērmīgi izskatas uz auto,ieteiktu labāk pamēğināt baltus nopūst
un tie sudrabotie diski galīgi ērmīgi izskatas uz auto,ieteiktu labāk pamēğināt baltus nopūst
Jā ar 2,0 vadību var atļauties parollot tāpat vien,aizbraucām pastaigāties ar draudzeni,jo vnk patīk Sigulda,kaut simt reiz jau esmu bijis ar kādu auto biji?
Nu nez,man liekas ok,gribētos oem krāsā viņus,bet pagaidām paliks šitā,tā jau visām mašīnām esmu baltus mālējis
Nu nez,man liekas ok,gribētos oem krāsā viņus,bet pagaidām paliks šitā,tā jau visām mašīnām esmu baltus mālējis
Man šķiet, ka diski ir ļoti OK, es nemaz nevaru viņus iedomāties savādākā krāsā, kā sudraba.
Nomazgāju...jāpulē,diski paliks sudraba es domāju
Skaijsti..
Paldies,es pats šokā,ka nomazgājot auto šis kļūst tik skajstspoweredbygirts rakstīja:Skaijsti..
tie diski labak izskatītos uz mana auto! padoma par to!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Kad man apniks varēsi nopirkt
biju ar melnu, netīru, samocītu kupeju:D ganjau to is pļerkšķi varēja dzirdēt pa gabalu:D (exhaust damage)Ģirts rakstīja:Jā ar 2,0 vadību var atļauties parollot tāpat vien,aizbraucām pastaigāties ar draudzeni,jo vnk patīk Sigulda,kaut simt reiz jau esmu bijis ar kādu auto biji?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 19