jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 22
- chevron_right
Smukākam skatam iesaku nokrāsot arī tuvās gaismas lukturim lēcas stiprinājuma riņķīti
jurci, malacis, lieliski darbinji sadariti ipasi patik tas ka savedi to liniju kartibaa, ari es pats skatos uz tam vietam, kautgan pasam ari japiekeras klat pie ta darbinja
...
Kad biju izjaucis lukturi ilgi skatijos un domāju vai krāsot vai nēmarux rakstīja:Smukākam skatam iesaku nokrāsot arī tuvās gaismas lukturim lēcas stiprinājuma riņķīti
Jā ar OEM detaļām viss noteik kā es to vēlējos,Armando rakstīja:jurci, malacis, lieliski darbinji sadariti ipasi patik tas ka savedi to liniju kartibaa, ari es pats skatos uz tam vietam, kautgan pasam ari japiekeras klat pie ta darbinja
Kreiso spārnu arī pamazām mekleju OEM jo tas ir taiwānis un pagrieziens negrib tur stāvēt ka tam vajadzētu, kad sakrāsošu auto tad arī aizbraukšu pēc jaunas nummur zīmes. Protams varēju adot servisa un sen viss būtu gatavs, bet gribējās ņemties un ķimerēties pašam, beigu beigās zināšu pac kas kur un kā.
pa4otna purns salikts man ir taivana, telvizors un nasis un ir ka ir skirbas un baigas modifikacijas taisiju tai butu bole mene! :) gaidam nokrasotu!
Es tieši tavā topikā iepostēju, par purnu. Es saliku visas OEM daļas izņemot pašu M3 bamperu kas ir ABS plastikas. Ar OEM daļām cita runa.
super, gaidām nokrāsotu
Super ka darbi iet uz priekšu!
Kā ar plauktiem pulēji ar rokām neliekot virsū uz auto?
Kā ar plauktiem pulēji ar rokām neliekot virsū uz auto?
Jep tīri tikai ar roku slīpēju :)
Tagad nereāla dilemma kādā krāsot tos disksu, nevaru izdomat, pilns kompis ar style 5
Tagad nereāla dilemma kādā krāsot tos disksu, nevaru izdomat, pilns kompis ar style 5
Viduss kraaso auto kraasaa Vismaz buus individuaali taveejam auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Biju tādu variantu iedomājies un tas ir viens no variantiem..
Auto krāsā
Balta
Bronzas/zelta
pelecigos tonjus esmu atmetis jo tadi OEM un Ch jau ir negribu kopet un lidzinaties. Melnus arī nē tad pazūdīs sarkanus bezjedzigi zili zalji un tadi parak izlecoši un hipsterīgi, gribas ar glanci.
Auto krāsā
Balta
Bronzas/zelta
pelecigos tonjus esmu atmetis jo tadi OEM un Ch jau ir negribu kopet un lidzinaties. Melnus arī nē tad pazūdīs sarkanus bezjedzigi zili zalji un tadi parak izlecoši un hipsterīgi, gribas ar glanci.
Baltaa kraasa tumsham auto atkriit Tad uz auto jaabuut veel kaadiem baltiem elementiem!
Es atstaatu 2 variantus ! Vainu auto kraasaa vai zeltiitus
Es atstaatu 2 variantus ! Vainu auto kraasaa vai zeltiitus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Laikam vajadzēs nopietni piesēsties pie Photoshopa un paskatīties
es par zeltu. Esmu redzējis vidus zilus, nav tas bling,bling efekts!
zelta vidus izskatās bling bling, bet man liekas ka ar viņu var diezgan pamatīgi iebraukt auzās, manas domas ir tādas, ka viss zolīdāk izskatītos ja vidi tomēr būtu kautkādā grafīta krāsā
zelta vidus izskatās smuki, bet vai pie violetas krāsas
Jā var iebraukt auzās, jo man tā auto krāsa ir tāda mānīga
Tapēc arī tik ļoti rausots. Itkā varētu tajā auto krāsā. bet nez.....
Grafīta krāsā prasti
Tapēc arī tik ļoti rausots. Itkā varētu tajā auto krāsā. bet nez.....
Grafīta krāsā prasti
Labs darba padarits :) A kas tas par pulki bamperim labaja pusestarp muglu un venulacijas caurumu.
P.s Tev lecu lukturi???
P.s Tev lecu lukturi???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17