Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- …
- 2228
- chevron_right
kāds sods par traļa vilkšanu bez kategorijas.vilkšu ar tourānu un uz traļa e36(nezinu cik kurš tur īsti sver)?
un cik pats ilgi slēpi kāds Tev ir ievietots motors....HoodieBro rakstīja:2.5 stock tumši zils sedans uz 17niekiem, džīzas, pasaules noslēpums....Gekons rakstīja:Nezinu gan par bundžu, bet par motora tilpumu gan zinu...
Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav atbilstošas kategorijas transportlīdzekļu vadīšanas tiesību (jo divasu piekabei ir nepieciešama E kategorija), — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no trīsdesmit līdz divsimt latiem.vilks25 rakstīja:kāds sods par traļa vilkšanu bez kategorijas.vilkšu ar tourānu un uz traļa e36(nezinu cik kurš tur īsti sver)?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
un viss?ne eatņem trali?jo itkā jau nav kategorijas.pirms 4 gadiem čomam trali ielika stajankā
Hvz, liekas, ka neatņem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
rīt pārbaudīšu
Protams vēlu, lai tevi nepaņem priekšā, bet ja nepaveiksies un paņems - uzraksti reportu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
ja šāds dzinējs atrodas kompaktā, tad ēd ļoti maz , bet ko vairāk drošvien varēs pastāstīt ega.540i rakstīja:Ko labu varat pastāstīt par 1,8tds e36 dzinejiem?, parejais jau man par e36 tā pa lielam zināms...
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
okrvars rakstīja:Protams vēlu, lai tevi nepaņem priekšā, bet ja nepaveiksies un paņems - uzraksti reportu
Trali nevar atņemt, bet 2 punktiņi gan sodam bonusā nāk!vilks25 rakstīja:okrvars rakstīja:Protams vēlu, lai tevi nepaņem priekšā, bet ja nepaveiksies un paņems - uzraksti reportu
Ja 15. un 16. septembrī plānojas sezonas noslēgums, tad, manuprāt, būtu laiks jau klāt vaļā plānu, jo laika vairs nav daudz. Kaut kas jau ir par to domāts?
Grūti pastāstīt
Kaut kad gan jau dzirdēsi
Kaut kad gan jau dzirdēsi
+ļoti daudz. Tuvākajās pāris dienās man ir jāizdomā, ko es darīšu tajos datumos, jo variantu, godīgi sakot, ir pietiekami un tie ir saistīti arī ar citiem cilvēkiem, ne tikai ar mani. Šobrīd nevaru arī nevienam oficiāli teikt, ka braukšu uz sezonas noslēgumu, jo oficiālas informācijas nav, ir tikai pāris nepamanāmi mājieni no dažiem kluba biedriem. Dodiet info!Skudraa rakstīja:Ja 15. un 16. septembrī plānojas sezonas noslēgums, tad, manuprāt, būtu laiks jau klāt vaļā plānu, jo laika vairs nav daudz. Kaut kas jau ir par to domāts?
Es ļoooti ceru ka dogMa vai Agris vai vismaz kāds ir kaut ko padomājis, jo pēdējo nedēļu man ir tikai darbs + līdz vēlai naktij dzīves vietas maiņa (mantu krāmēšanas utt), galīgi nav bijis laika neko padomāt.
Centīšos šovakar vismaz atrast vietu, kur mēs varētu apmesties..
Centīšos šovakar vismaz atrast vietu, kur mēs varētu apmesties..
rvars rakstīja:Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav atbilstošas kategorijas transportlīdzekļu vadīšanas tiesību (jo divasu piekabei ir nepieciešama E kategorija), — uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no trīsdesmit līdz divsimt latiem.vilks25 rakstīja:kāds sods par traļa vilkšanu bez kategorijas.vilkšu ar tourānu un uz traļa e36(nezinu cik kurš tur īsti sver)?
parādi man kaut vienu likuma punktu kur būtu kaut kas minēts par ašu skaitu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Varbūt kāds no jums braukā uz Vāciju? Vai arī zina kādu, kas braukā un varētu par normālām naudiņām paķert līdz?
Kads zin kko par NEZ drifta treniniem 5dien Bikerniekos? Ir atklatie?
Cik es zwanīju cilwēciņam kas piedalās, wiņš teica ka būšot wisu dienu trenniņi jau no rīta un protams domāju ka jebkurš war doties skatīties...tikai gan jau kādu kapeiku maksās ieeja
http://www.bmwlifeclub.lv/forums/viewto ... 681#p75681
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- …