Bremzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 35
- chevron_right
Help! Kur meklēt risinājumu. Abs izmeta kļūdu:
49: Power supply to all solenoid valves disturbed
49: Power supply to all solenoid valves disturbed
ar kādu softu to nolasīji, un kas tieši nedarbojas?
Rons rakstīja:ar kādu softu to nolasīji, un kas tieši nedarbojas?
Nosaukumu neatceros, bet nedarbojas Abs/asc. Deveji strādā. Nodzēšot kļūdu viņa pazūd, bet parādās kad piešķiļ vai pēc neilga laika. Neatkarīgi vai lieto bremzes vai nē.
Atcerējos- Autel MaxiDas
e36 precīzai diagnostikai vislabāk ir ""inpa"" tev parakstā ir serviss, tas ar netiek ar šo sīkumu galā ?
p.s. ar universālajiem :kļūdu nolasītājiem: man ir atrasti uz auto bloki, kuri reāli nav, un otrādāk...
p.s. ar universālajiem :kļūdu nolasītājiem: man ir atrasti uz auto bloki, kuri reāli nav, un otrādāk...
Nu ar šito aparātu viss ir labi. Vienīgi viņš vairāk domāts jaunākiem auto. Neesmu devis meistariem mašīnu parasti pats mēģinu tikt galā.Rons rakstīja:e36 precīzai diagnostikai vislabāk ir ""inpa"" tev parakstā ir serviss, tas ar netiek ar šo sīkumu galā ?
Nav idejas kas varētu būt pie vainas? Inpu nezinu kur meklēt.
Vienīgi mani mulsina ka abs bloks strādā, jo kad viňš bija noklājis es nevarēju ieiet Live data un redzēt sensoru darbību.
tiešām neviens nav saskāries ar šādu problēmu?
Ja kādam gadās tāda problēma - vaina relejā. Nomainiju un viss tip-top.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Kā ir saderību e36 un e34 bremzēm? Tobiš - diski, kluči suporti.
Man škrobe. Nebija aizmugurē bremzes galīgi, tikai ar 3 reizi spiežot bija. Pedālis arī baigi zemu spiežas. Nomainīju abus cilindrīšus un atsperītes aizmugurē, atgaisoju. Tāpat nekas nemainās, moš tikai mazliet, mazliet tagad ir aizmugurē, bet minimali. Varbūt vainīgs tas lielais cilindrs priekšā? Masina 318, ar trumuļiem.
Pamēģini atgaisot vēlreiz pie aizmugures ratiem... ja ir gaiss noteikti kkur lasa iekšā gaisu, ļoti iespējams arī, ka pie galvenā cilindra.. varbūt kkur sulo un tajā vietā arī var gaisu lasīt iekšā... vaļā ok. atlaižās?
Uzkachaajot un turot itkaa viss ok, nekur nevajadzetu sulot. Nevar but taa, ka prieksaa ari jaatgaiso?
Pedalis valjaa normali laizhaas jaa.
Bet visticamakais ka toch gaiss kkur varetu but ne? Vai ari jasaregulee nopietnak tur aizmuguree kautkas?
Pedalis valjaa normali laizhaas jaa.
Bet visticamakais ka toch gaiss kkur varetu but ne? Vai ari jasaregulee nopietnak tur aizmuguree kautkas?
ja pareizi atceros tad bremžu šķidrums ar bij reizi 2 gados jāmaina. Tapēc nevajag pārlieki ar taupīšanu aizrauties atgaisošan jāsāk no tā rata kas ir vistālāk no galvenā bremžu cilindra.
Ok, paldies. Ciiniishos
aa, un man vosu laiku deg abs lampinja, varbut tapec kaukas nav?
Tam it kā nevajadzētu neko ietekmēt, drīzāk ka neesi kārtīgi atgaisojis. Ņem un kārtīgi atgaiso, pasauc čomu palīgā.
Varbut arii. Paldies.
Lokus saregulēji? Man izklausās pēc nesaregulētiem lokiem...pe4ka rakstīja:Man škrobe. Nebija aizmugurē bremzes galīgi, tikai ar 3 reizi spiežot bija. Pedālis arī baigi zemu spiežas. Nomainīju abus cilindrīšus un atsperītes aizmugurē, atgaisoju. Tāpat nekas nemainās, moš tikai mazliet, mazliet tagad ir aizmugurē, bet minimali. Varbūt vainīgs tas lielais cilindrs priekšā? Masina 318, ar trumuļiem.
Sveiki.
Ir iespējams ka dēļ tā ka šī atsperīte (bildē) ir pazudusi, braucot pa bedrēm ir šausmīga metāliska graboņa? sākumā domāju, ka aizsargbleķis pabeidza dzīvi, bet tas vesels.
Ir iespējams ka dēļ tā ka šī atsperīte (bildē) ir pazudusi, braucot pa bedrēm ir šausmīga metāliska graboņa? sākumā domāju, ka aizsargbleķis pabeidza dzīvi, bet tas vesels.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 35