2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 72
- chevron_right
kas ta tev ar izplūdi??? tb kas izpūtējam darīts, stokā jau nešaujShreks rakstīja:jap tieši tā domāju
man vienmēr no 5ā uz 3o metoties šauj
BMW-Big Money Waste
man visu laiku šauj,jo vairak uzsilst, vispar burkānus taisa...
patiik..
p.s. sorry, par topika... kaku...
patiik..
p.s. sorry, par topika... kaku...
No kā Tev izplūde sastāv, jeb kāda Tev ir?
stock 1.8is izplude ar pirmspedejo liesmu slapetaja bunduli un galejo "spidigo bunduli" domaju, kura nekas iekšā diži nav.. aa un bez zondes...
Tu bez zondes braukā?????? JO?
njaa.. jau no ziemas sakuma..
vairakas nomainiju, biezi sadauziju un izbeidzas... parmetinat izputeju netaisos, jo nav aktuaali..
vairakas nomainiju, biezi sadauziju un izbeidzas... parmetinat izputeju netaisos, jo nav aktuaali..
un ja nav zonde, tad kas mainās?
p.s.
kā var sadauzīt? būsi švaki pielicis
p.s.
kā var sadauzīt? būsi švaki pielicis
nu auksts man strada perfekti... silts man parlejas un kaut ka neiet ka gribetos, nedaudz smako pec bendzina izpludes gazes... reali gruz par daudz degvielu siltam
nu man sanak apaksa bikses zonde un tas ir kadi 4cm no zemes - aiz zondes metala - skarda caulas ir keramikas slanis, kas sadrup uzsitot ar akmeni u.t.t. un njemot vera sedinajumu, jaupure uz degvielas paterinu...
nu man sanak apaksa bikses zonde un tas ir kadi 4cm no zemes - aiz zondes metala - skarda caulas ir keramikas slanis, kas sadrup uzsitot ar akmeni u.t.t. un njemot vera sedinajumu, jaupure uz degvielas paterinu...
HZ, es bez zondes nobraukāju gadus 4. Biki vairāk benžuku ēda, tas arī viss...
Bet Tev taču nav sēdinājums? Kāpēc tad Tu tā darīji?
par nezinu varbuut, ka nedudz vairak eed - nemaku pateikt - kaja tapat smaga, tapeec baigi neiespringstu uz rekinasanu..marux rakstīja:HZ, es bez zondes nobraukāju gadus 4. Biki vairāk benžuku ēda, tas arī viss...
bet silts neiet kaa vajag, tas vairak ka drosi
Pateerinjsh buutu veel taa, bet ja neiet kaa vajag.. Tad jau driizaak jaadomaa par zondes paarvietohanu..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Visiem var atmetienu šāvienus dabūt gatavus, atmeties no augstiem apgriezieniem un atstāj nospiestu gāzes pedāli procentus 2-5..
preciizi..
šodien sadarītais
Un ieinstelētas jaunās aizmugures lampas (skats daaaaudz labāks kā biju gaidījis, daudz svaigāks un nav pretīgo rižiku ).
Sataisīta centralka un sīga (paldies Activity )
Un ieinstelētas jaunās aizmugures lampas (skats daaaaudz labāks kā biju gaidījis, daudz svaigāks un nav pretīgo rižiku ).
Sataisīta centralka un sīga (paldies Activity )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nja... njāā... njāāāā
Varēsi pievienot manai krāmu pasaulei kādu dienu
Pēc tam kopā rīkosim ūtrupi, moš nopelnīsi normāliem diskiem
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tieši tā, atmetu ar roku šosezon vēl par diskiem, jēgas vairs nav ir svarīgākas lietas par ļitakiem, kaut vai bloķis labs citādi vnk izdomāju paspēlēties sev pa prieku ar dažādu disku un krāsu komplektāciju uz autoLinda rakstīja:Nja... njāā... njāāāā
p.s.
es Tevi vnk pārdošu uz autrumiem verdzībā un pa to ieķeršu Rota grid
rītā safočēšu vakarā kad būs sadarīts vēl šis tas, kas jāsafočēShreks rakstīja:raadi bildes ar lampaam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 72