dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 130
- chevron_right
Nesāc pierunāt - citādāk Armands savāks un man pa pastu atsūtīs
Uzdāvini labāk man. Pasta izdevumus atmaksāšu + uzmetīšu pa virsu.Archizlv rakstīja:Atbrauksi pakal, uzdaavinaashu.
Beidzot mājās
Šodien nobeidzās kardāna mufta + norāvu visas 3 skrūves, kuras iet caur kārbas "zvaigzni" un muftu
Mierīgi braucot tiku līdz Ropažiem un kopā ar siiko nomainījām to + skrūves samainījām! Labi, ka viss pagadījās uz vietas un vakars (rīts) beidzās pozitīvi Siikais
Pārējās 2 skrūves - nav ne jausmas kur
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Normāls skats Vienam džekam @e30.lv forums mufte tā izģerbās ka diegi bija kā nēģerim mati
Man tieshi tada pati problema. Nomainiju pirms menesha un ir atkal iespragusi Piedavajuma bodes ir divas tas muftes, viena maza un otra liela(domaju ta ir no ZF )
Ak vai, tik vēlu beidzāt ???dogMa rakstīja:
Beidzot mājās
Šodien nobeidzās kardāna mufta + norāvu visas 3 skrūves, kuras iet caur kārbas "zvaigzni" un muftu
Mierīgi braucot tiku līdz Ropažiem un kopā ar siiko nomainījām to + skrūves samainījām! Labi, ka viss pagadījās uz vietas un vakars (rīts) beidzās pozitīvi Siikais
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
he nemaz tik traki neatšķiras no manas muftas un visi vēl brīnījās,kā var tik traki izģērbt! Jautājums,kur sazīmējāt jaunas skrūves,man a vajadzētu tās skrūves,jo viena man stāv tgd kreisā,pagaidu variants!dogMa rakstīja:
Beidzot mājās
coupe 2.8
Jaunas būs sūdīgi atrast, labāk šrotā.
Stundu atpakal kolega touringam mainijam tiesi to fignu,ari bija saspragusi,seit veikala tad automatam maksa 49euro.
Cik vina Lv maksa?
Cik vina Lv maksa?
Bez atlaides ap 25Ls.
vot tev karaajoshais :D
maari, tak nesen mainiji karbu, kapec tad actaji sitadu te sajatu kaku. nejau vina vienaa dienaa izjuka, tak zinaji ka ir uz juksanu ne?
...
Pateikšu godīgi - izskatījās pat ļoti ok, kad liku virsū
Ir apm. zināms iemesls kāpēc tā, tas arī tuvākajā laikā tiks risināts.
Jā, iepriekš likās, ka karājošais
Ir apm. zināms iemesls kāpēc tā, tas arī tuvākajā laikā tiks risināts.
Jā, iepriekš likās, ka karājošais
Vnk. mazā mufta (1.8). Līdz ar to jāmeklē kardāna priekšējā daļa no 2.5, Getrag kārbas "zvaigzne" + lielā mufta jāiepērk. Netur slodzi
propan power
jakas parunaa ar mani, man tas viss palika. mufta ar nav ljoti slikta. 2 plaisinjas tikai.dogMa rakstīja:Vnk. mazā mufta (1.8). Līdz ar to jāmeklē kardāna priekšējā daļa no 2.5, Getrag kārbas "zvaigzne" + lielā mufta jāiepērk. Netur slodzi
Nākamgad Orkaans nebūs vienīgais, kas uz gāzes streetā maucsiikais rakstīja:propan power
Oo, super! Bet, nu, šonedēļ jau nebūsi paķēris līdziAgris rakstīja:jakas parunaa ar mani, man tas viss palika. mufta ar nav ljoti slikta. 2 plaisinjas tikai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 130