Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 2228
- chevron_right

Ļoti orģināls sludeklis!!!

Kāds varētu ieteikt kā tikt vaļa no rūsas?laikam jāsāk stresot.. manai mīļajai mašīnītei sāk parādīties rūsa dažās vietās.. saprotu to ka tagad kamēr ziema nav jēgas neko darīt laikam.. bet kā būtu logiskāk rīkoties? 

Logjiski buutu sakraat naudinju un braukt ciemos pie maniim 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Tas laikam būs dārgi..

Labi, Orkaan varbūt vari pateikt cik krāt ruslana izdzīšanaiOrkaans rakstīja:Logjiski buutu sakraat naudinju un braukt ciemos pie maniim

Pēdējais labojis vart - 22 Jan 2012, 00:07, kopā labots 1 reizi.

Ko noziimee daargi?vart rakstīja:Labi Orkaan varbūt vari tad patikt cik krāt ruslana izdzīšanaiOrkaans rakstīja:Logjiski buutu sakraat naudinju un braukt ciemos pie maniimno bagažnieka apakšējās daļas, zem numura kur saskaras ar bagažnieka gumiju un cik vienai arkai?
Var jau pa leeto pats visu sadariit ,bet tad drriz vien atkal buus ruusa aaraa:)

Ruusa ir taada lieta ar kuru ir jaamaak pareizi ciiniities , ja gribi rezultaatu

Atsuuti bildes lai redzu darba apjomu!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Labi kad gadīsies brīvāks laiks tad sabildēšuOrkaans rakstīja:Ko noziimee daargi?vart rakstīja:Labi Orkaan varbūt vari tad patikt cik krāt ruslana izdzīšanaiOrkaans rakstīja:Logjiski buutu sakraat naudinju un braukt ciemos pie maniimno bagažnieka apakšējās daļas, zem numura kur saskaras ar bagažnieka gumiju un cik vienai arkai?
Var jau pa leeto pats visu sadariit ,bet tad drriz vien atkal buus ruusa aaraa:)![]()
Ruusa ir taada lieta ar kuru ir jaamaak pareizi ciiniities , ja gribi rezultaatu
Atsuuti bildes lai redzu darba apjomu!

Vēl jautājums uz cik ilgu laiku jāatstāj auto pie tevis?

Nu aptuveni 3 dieninjas!
Orienteejoshie cipari ir apmeeram 60Ls par detalju
Jo lielaaks darba apjoms jo runaajamaaka cena 
Orienteejoshie cipari ir apmeeram 60Ls par detalju

hi visiem alkaniem
audi a2 šodien iepirkam
bet visa kopuma tas Q2 

Tu arii veel turpini?

es visu celu lidz vilņai un atpakl ari netlaidu
tagad tads saguris jutos
laikam jaiet gulet 

Domaa ka vajag???? Shoon tak sveetdiena, veel jau bik var pasutinaat 

es divas dienas jau netlaižu
man pirmdien 6 no rita jabrauc
negribas tai svilpe iepust 

tad turpini neatlaist ,bet tikai alkahola vietaa lieto pienu 

Vēl joprojām maucu iekšā 
prieciņā

prieciņā

gribu iret garazu pardaugava, velams agenskalna vai ta tuvumaa
varbut kadam ir kada tuksha! 

Man ir tukša garāža Kleistos - pārdaugavā. Apsargājamā teritorijā 2. stāvā. Ir iespēja iegādāties. Privātīpašums.Archa rakstīja:gribu iret garazu pardaugava, velams agenskalna vai ta tuvumaavarbut kadam ir kada tuksha!

Someone who knows fuck all about he's BMW.

Kādam nav kāds pazīstams ar labu zaļu kupeju e36,kas gribētu mainīties ?
gribu savu iemainīt 

Mārtiņš Egle pirms cīņas 2009 gadā
Tik dēļ frizūras viņu negribēja laist ringā 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Lūk tā ir frizūra 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …