Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- …
- 2228
- chevron_right
zeltinsh rakstīja:Ruu rakstīja:Ņemot vērā šīs dienas kreņķus, ir arī labas lietas notikušas. Brīnumainā kārtā šodien laimēju Nikon V1 fočiku. Uzreiz uzlabojās visa diena, neskatoties uz rīta pārsteigumu.
B.ēēē.
Kā un kur Tu to dabūji gatavu!
Aizdevos šorīt uz vienu izstādi (darba vajadzībām), a tur Nikon nezinu kapēc, bet piedāvāja savu izlozi. Bija jānofočējas Manchester United stendā un jāaizpilda maza lapiņa. Un tad pēcpusdienā jāgaida zvans, kuru arī sagaidīju.
Nu, ko. Apsveicu.Ruu rakstīja:zeltinsh rakstīja:Ruu rakstīja:Ņemot vērā šīs dienas kreņķus, ir arī labas lietas notikušas. Brīnumainā kārtā šodien laimēju Nikon V1 fočiku. Uzreiz uzlabojās visa diena, neskatoties uz rīta pārsteigumu.
B.ēēē.
Kā un kur Tu to dabūji gatavu!
Aizdevos šorīt uz vienu izstādi (darba vajadzībām), a tur Nikon nezinu kapēc, bet piedāvāja savu izlozi. Bija jānofočējas Manchester United stendā un jāaizpilda maza lapiņa. Un tad pēcpusdienā jāgaida zvans, kuru arī sagaidīju.
fočika vērtība 4kārtēji atsitīs maģi ar subi kopā!
Salons dikti līdzīgs kā vecajam BMW, vismaz krāsa kaut kāda krēmīga spīd... Bliez augšā topiku!uteo rakstīja:Nu tad atkal uteo ir Zirgā
Bildēts ar pirkstu...
Topiks būs vēlāk, tgd jāpaēd beidzot
Salons ir balta āda, žēl tikai, ka pelēkie plastmasi, bet dzīvē tie galīgi netraucē, vrb šovakar uzbliezīšu pirms gulētiešanas
Pelēkās plastamas gan nebūt smuki... Bet tas viss ir labojams
Nu protams, ir ko darīt viņam vizuāli :)
baa, sezu vienspats anglijaa un galigi nau o darit, atbraucu uz lazer kursiem, un tagat jasez hotelii, jadzer alus. labi ka vel varu forumaa pasedet. lauka ar iziet norrmali nevar jo pilns ar visadiem pakistaniem kas sviitinas ar naziem. karocsviests, un vispar tie kas saka ka lv ir sudigi, es nesaprotu par ko jus runajat, jo kad aizbraucu, pat negribeju braukt atpakal uz iriju, kaa maan tur patika, viennozimigi limenis ir audzis!
...
Kad runājām,tā jau izskatijās,ka tev nekur negribas braukt.
P.s. Tā jau saka ,ka nekur nav tik labi,kā mājās.
P.s. Tā jau saka ,ka nekur nav tik labi,kā mājās.
Tev taisniba vecit, starpcitu bija patikami iepazities, zeel ka tas bija vakars pirms prombrauksanas
...
A kurš saka ka Latvijā ir slikti? Es nekad neesmu sapratis aizceļotājus..
+1 ruu ar nēsmu sapratis prom braucējus!
un vienmēr esmu teicis ka būšu pēdējais kas lidostā islēgs gaismu!
un vienmēr esmu teicis ka būšu pēdējais kas lidostā islēgs gaismu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
es gan vinjus no vienas puses saprotu :) tas mērķēts uz visiem standarta cilvēkiem.Ruu rakstīja:A kurš saka ka Latvijā ir slikti? Es nekad neesmu sapratis aizceļotājus..
kkaadu laiku atpakal te iesakas teema par to ka lv viss ir slikti, bananrepublika utt, bet cilvekiem kaa man ir vieglak redzet izauksmes limeni nekaa tiem kas tur patstavigi dzivo. un kops manas pedejas viziites, limenis ir celies, pamatigi.Ruu rakstīja:A kurš saka ka Latvijā ir slikti? Es nekad neesmu sapratis aizceļotājus..
...
Šodien darbā sēžot pavisam netīšām neizturēju un iegādājos biļeti uz sestdienas driftu
Tātad, gribēju pajautāt, vai mani lukturi ir tie paši, kas tirgojas bimmershopā pa 592ls. Liekas jau, ka ir tie paši
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man jau liekas, ka ir... nedomaja ka Hellla ražotu lidzigus vairakus modeļus...
baigi nesimpatize parasti šādi kosmoslukturi, bet nu šādiem varbūt nav ne vainas.. nav nemaz slikti
baigi nesimpatize parasti šādi kosmoslukturi, bet nu šādiem varbūt nav ne vainas.. nav nemaz slikti
Deg viņi tiešām super labi, bet dienā galīgi nepatīk kā izskatās, ja ieliktu parasto pagriezienu tad arī nedomāju, ka ies kopā ar tādu lampu.
Labāk visu hromēto optiku par labu ciparu pārdodu un savedu kārtībā rūsu.
Labāk visu hromēto optiku par labu ciparu pārdodu un savedu kārtībā rūsu.
ja luktura hromēto iekšpusi nokrāsotu matētā melnā krāsā tad vajadzētu izskatīties labi arī dienas gaismā
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Varētu tā būt, bet diez vai es būšu tas, kas gribēs ķimerēties ar to visu :)
Manuprāt tie lukturi saucas "galīgas auzas". Izskatās vienkārši briesmīgi, savam spīdīgos neliktu pat tad, ja man tos kāds uzdāvinātu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- …
- 2228