Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- …
- 2228
- chevron_right
Es takš tikai ākstos.
Ātri savāks darba buss un īsti nebūs ne laika ne vieta kur.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Liekas, ka augšējais bija krutāks! Precīzi nezinu kapēc, papēti googlē!zuze91 rakstīja:Es takš tikai ākstos.
Nedēļas prieks (protams izņemot braucienu uz Stokholmu)
iegūts īpašumā šis ekseplārs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Apsveicu ar superiiga auto iegaadi!!!!!!
Mans sapnis
Mans sapnis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu tad vismaz šodien ir sanācis izgāzt normali?RENIO rakstīja:Nedēļas prieks (protams izņemot braucienu uz Stokholmu)
sieva visu laiku brauca
pēc tam tikai visu dienu viņu tīrījām
pēc tam tikai visu dienu viņu tīrījām
Very nice aparāts.
ko valmieriesi 24.09.12 dara? patreiz esmu rubene,un rit atpakal uz rigu,bet pirms tam varetu atskriet
Valmieriets iet uz lekcijām un pēc tam svinēs draugu DZ/D Ja nolasīto kuplāks skaits, vrb izbrīvētu laiku pieskriet.
Vakar mazliet iegriezu riga-jelgava-auce-saldus-kuldiga-valmiera un velak atkal uz rigu
No Rīgas uz Jelgavu - Mikriņš atiet tikai no autoostas un cena ir 1.60ls neatkarīgi no pārvadātāja (ceļā 45.min) Vilciens 1.45ls. (ceļā 50min)Silvia rakstīja:Jā pretī Origo, kur ir tā mikriņu rinda!Martinez rakstīja:a kurā vietā no stacijas? Pretī Origu nemanīju nevienu Jelgavnieku vai izkārtni par to ka viņi tur iet. Izvandīju googles tanti un arī nekādas informācija
Laikam nāksies tomēr vizināties ar vilcienu
Tur stāv arī uz Jelgavu!
No Jelgavas uz Rīgu - Mikriņš atiet tikai no autoostas un cena ir 1.60ls neatkarīgi no pārvadātāja. Vilciens 1.45ls.
Laikam būšu pa brīvdienām apaukstējies
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Es arī... Sēžu, šķaudu un klepoju. Mļe.
Hah, es tieši tagad sāku izveseļoties.
šodien sanemu dr.lv smiekligi vestuli. Tā ar nesarpatu ko tas gribeja apteikt var kāds iztulkot
Aldis Karklins (Riga-Balvu raj.)
šodien 07:58
uz sevi spogulii paskaties,zekubikses nesaa tu man liekas:D lasara ble.....
Aldis Karklins (Riga-Balvu raj.)
šodien 07:58
uz sevi spogulii paskaties,zekubikses nesaa tu man liekas:D lasara ble.....
apsveicu ar jauno autoRENIO rakstīja:Nedēļas prieks (protams izņemot braucienu uz Stokholmu)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ir kāds, kurš nodarbojas ar galdniecību/kokapstrādi? Ja ir - uzsit PM.
Varbūt kādam ir kkādi materiāli vai testa jautājumi ar atbildēm uz C profesionālajām tiesībā,jeb tā saucamais 95kods. Vnk LV nav tā sistēma vispār sakārtota un googles tante a nespēj sniegt pilnvērtīgu info. Tā teikt nav pieejami normāli materiāli no kā mācīties.
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- …