Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …
- 2228
- chevron_right
ko nozīmē ar vienu aci braukt?
Ja nemaldos 4mm. Nu tas tā, lai TA nepiesienas.
uteo - pļura ta pļura, bet pa piemīcītu sniedziņu un vispār sniegu arī patīkami.
uteo - pļura ta pļura, bet pa piemīcītu sniedziņu un vispār sniegu arī patīkami.
Ziemenei jābūt vismaz 4mm. Bet jābrauc tāpat ar abām acīmGekons rakstīja:Kads ir minimalais mm dziļums riepas nepieciešams ziemenem, lai varetu ar vienu aci braukat?
Tā ka samera atslabinajies, nevis sasprindzis katik nesamet vai ari man pietiks distance lai sabremzetos!RENIO rakstīja:ko nozīmē ar vienu aci braukt?
Nē ar 4mm es nelidišu ziema uz ceļa ar pakaļas piedziņu! :)marux rakstīja:Ziemenei jābūt vismaz 4mm. Bet jābrauc tāpat ar abām acīmGekons rakstīja:Kads ir minimalais mm dziļums riepas nepieciešams ziemenem, lai varetu ar vienu aci braukat?
Nu es domāju ka 6mm, bet 7mm varētu būt minimālais ar ko sākt ziemā līst uz ceļa.
Paldies!Ruu rakstīja:Nu es domāju ka 6mm, bet 7mm varētu būt minimālais ar ko sākt ziemā līst uz ceļa.
P.S. drīzumā man būs viens ziemas riepu komplekts ar diskiem uz pārdošanu
Atceros, ka forumā bija kkāds topiks.Lieta tāda ,ka topikā bija rakstīts kā viegli norūsināt kādu auto detaļu un pieminēts bija BALINĀTĀJS. kāds varbūt zin,kas pa balinātāju un kāds efekts?
(gribas paprikoloties uz drauga drapaka )
(gribas paprikoloties uz drauga drapaka )
Neaizmirstiet tādu lietu ,ka paskatīties cik riepa ir veca.Gekons rakstīja:Paldies!Ruu rakstīja:Nu es domāju ka 6mm, bet 7mm varētu būt minimālais ar ko sākt ziemā līst uz ceļa.
Liekas tas ir vel svarigak nopirkt SVAIGU riepu, nevisas ar dzilu proki, bet cietas kā kiegeļi
Kāds var palīdzēt ar atlaidēm uz jaunām rezerves daļām ?
PM
PM
Nesen sanemu savu BMW no servisa Pat nevar pateikt ka butu kautkas noticis
a kas bija noticis masiinai ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
KLAVINS rakstīja:a kas bija noticis masiinai ?
Viens pakala bij iebraucis
opaa kaut ko biju palaidis garaam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Wuuuhuu beidzot noliku šodien tiesības uz mocīti Prieks līdz ausīm
Apsveicu :) Cik ilgi liki?
Sabinchix rakstīja:Wuuuhuu beidzot noliku šodien tiesības uz mocīti Prieks līdz ausīm
Apsveicu!
armis9 rakstīja:Apsveicu :) Cik ilgi liki?
Paldies Principā 3 nedēļas, jo uzzināju pēdējā momentā, ka pēc jaunā gada vairs nedabūtu tik ātri to A kategoriju
PāāāāldiesJany rakstīja:Sabinchix rakstīja:Wuuuhuu beidzot noliku šodien tiesības uz mocīti Prieks līdz ausīm
Apsveicu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …