2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 72
- chevron_right
Par mani tik daudz nedabūsi, bet ja dabūsi Tev vēl būs jārūpējas par manu bērnunamu, bet tur ne tikai diskus vajadzēsRidlihs rakstīja:tieši tā, atmetu ar roku šosezon vēl par diskiem, jēgas vairs nav ir svarīgākas lietas par ļitakiem, kaut vai bloķis labs citādi vnk izdomāju paspēlēties sev pa prieku ar dažādu disku un krāsu komplektāciju uz autoLinda rakstīja:Nja... njāā... njāāāā
Varēsi pievienot manai krāmu pasaulei kādu dienu
Pēc tam kopā rīkosim ūtrupi, moš nopelnīsi normāliem diskiem
p.s.
es Tevi vnk pārdošu uz autrumiem verdzībā un pa to ieķeršu Rota grid
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Neticēsi - zonde nobeidzās un vnk bija slinkums viņu nomainīt...Ridlihs rakstīja:Bet Tev taču nav sēdinājums? Kāpēc tad Tu tā darīji?
No Tevis ko tādu nebiju gaidījis, tas gan. Lai gan salīdzinot ar Tava topika pēdējam un pirmajām lapām, sāk likties, ka slinkums atkal ņem virsroku jeb depresija kāda
vakarnakts darbi/nedarbi/eksperimenti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
saregulētas priekšējās lampas normāli,
sakrāsoti diski, pimro reizi to darīju, vai drīzāk vnk piešauta palēnāmm roka tam procesam, jo līdz ziemai diez vai būs liekas naudas jauna vasaras komplekta iegādei un arī nekādu jēgu tam šogad vairs neredzu, tāpēc vnk izspēlējos ar tagadējiem visiem, kas vien man ir, pēc sirds patikas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ridlihs - 14 Aug 2013, 17:31, kopā labots 1 reizi.
Eksperimenti ar sarkano kraasu
Interesanti ,interesanti
Tik taa uzliime
Interesanti ,interesanti
Tik taa uzliime
un šitas ir īstais moments, lai to darītu un ļoti priecājos, ka to izdarīju, jo daudz ko secināju un pārliecinājos par visu ko. Katrā ziņā labāk šitos diskus ķēpāt nekā ieķert baigos R17 vai R16 , sakrāsot un tad saprast, ka tas ir no go
Bet nu spolējamie diski un kūpināmie drīkst būt krāsaini
Bet nu spolējamie diski un kūpināmie drīkst būt krāsaini
Ir daudz labāk, par rižikiem aizmugurē! (sedaniem rizhiki vispaar liekas garām)
un melni diski arī labāk piestāv, kā pagaidu variants
Tagad tik ieinstalēji kāju apgaismojumu? Drošvien dēļ fočika izskatās, ka kāju apgaismojums ir visgaišākais
un melni diski arī labāk piestāv, kā pagaidu variants
Tagad tik ieinstalēji kāju apgaismojumu? Drošvien dēļ fočika izskatās, ka kāju apgaismojums ir visgaišākais
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ne tak, kāju apgaismojums jau gadu ir vnk izdevās beidzot normāli puslīdz nofočēt nekas, man kopš šodienas ir spēcīgāks verķis audio un video iegūšanai, tā kā būs normālākas bildes
nu nez, man šodien jau liekas,ka pilnīgs gateris pēc skata ir jānolaiž zemāk, izskatīsies labāk. Sarkanie kā mokāmie diski ir ok ar krāsojumu, bet nu priekša man vairs nepatīk, daaaaudz par aukstu sanākusi
nu nez, man šodien jau liekas,ka pilnīgs gateris pēc skata ir jānolaiž zemāk, izskatīsies labāk. Sarkanie kā mokāmie diski ir ok ar krāsojumu, bet nu priekša man vairs nepatīk, daaaaudz par aukstu sanākusi
Ja prieksha auksta tad vajag uzsildiit lai nav aukstaRidlihs rakstīja:ne tak, kāju apgaismojums jau gadu ir vnk izdevās beidzot normāli puslīdz nofočēt nekas, man kopš šodienas ir spēcīgāks verķis audio un video iegūšanai, tā kā būs normālākas bildes
ir ok, labs un izdevies joks
Šiem lukturiem uz TA ir vajadzīgi atstarotāji?
Ir vajadzīgi.
kadi atstarotaji?
Uz bampera līmējamie atstarotāji, jo lampās tādi nav iestrādāti.
te nav jācenšas ko saskatīt tīri , lai dzirdētu tonīti
ausij tiikama skanja
P.S 24 datumaa nodemonstreesi
P.S 24 datumaa nodemonstreesi
Tāpēc neesmu licis šos lukturus jo nepatīk tos atstarotājus līmēt uz bampera!!!
Uzlīmē uz TA un pēc tam plēs nost, kur problēma?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 72