Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 23
- chevron_right
Golfs ir daudz gaishaaks un fotoshops ar tur nav lietots (fokjiks canon eos 350d ar bik sachakareetu objektiivu)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Neesmu šīs krāsas cienitājs, taču izskatās ļoti zolīdi. Ir redzets e30 lidziga krasa, tacu ne e36. Un cik izmaksāja visa krāsošana?
Par cenam versties pie orkana
Krasa smuka, tacu mosh ne prieks e36 formas! Protams subjektivi!
labs, labs
Paldies par iedvesmu!
skatos kads ari sak apsvert ideju par krasosanu vai dzineja izardisanuGekons rakstīja:Paldies par iedvesmu!
njaa vienkaarshi super...kraasa...
un jaa paskatoties ko tādu rodas iedvesma ķerties klāt arī sava hlamiņa virsbūvei
un jaa paskatoties ko tādu rodas iedvesma ķerties klāt arī sava hlamiņa virsbūvei
Par to dzinēju, tu atgādināji, ka es arī tam esmu izgajis cauri, un darīšu to vēlreiz, dzinējs būs kā "jauns"
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
ja viss te pa nopietno,tad ko ar salonu dariisi ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Salonā ies elektrisks auduma rekaro, griesti paliks rūtaini. Pa lielam tas arī viss!
ar kompatu pa brugji
buus pa skaisto
bet nu vader sedekljus gan vajadzeja ielikt lai ir viss top class
bet nu vader sedekljus gan vajadzeja ielikt lai ir viss top class
Instagram INDIGAIS
Auduma recaro ir pagaidu variants, viss jau var vēl mainīties kā redzams - pārmaiņas man patīk
Es griibu sev taadu dziineju
Viiss te stiiga
Viiss te stiiga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18