ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 25
- chevron_right
Vairs nenāk ēpasti par saņemtajām vēstulēm, vai jauniem ierakstiem topikos uz kuriem esmu pierakstījies!
Varbūt nu jau būtu laiks sakārtot bilžu topikus? 1 bilde 3 lapās, ibio... Snapšotu topikā tikai dir$ana vienam uz otra galvas...marux rakstīja:Es esmu vienīgais, kam tracina bilžu topikos posti bez bildēm? Pilnīgi neinteresanti 2 lapas lasīt par to, vai bildē ir dzelteni CCFL-i vai tomēr LED... Patīkama sistēma Powerā - posti bez bildēm eksistē ne ilgāk par 24 stundām. Rezultātā - smukas bildes, nevis bardaks...
ir tak visādi foto forumi bet nu jā dirsienu te netrūkst. un īstenībā tie snapšoti nav te diezko interesanti, jo ir safočēta vesel kaudze ar pelēkiem e36.
Būs, būs stingrāka kontrole, tik pacietību
dogMa kā politiķis visu laiku baro ar solījumiem
Bet nu, te jau ir labi! Kas notiek powerā, tas gan ir murgs kaut kāds
Bet nu, te jau ir labi! Kas notiek powerā, tas gan ir murgs kaut kāds
Viegli spriest, kamēr pats neesi šajā sistēmā Gribas, lai visi jūtas kā mājās, tāpēc jāpiestrādā cītīgāk Kā arī - foruma uzturēšana nevienam nav pamatdarbs, tāpēc lūdzu sapratni
DIY pogu jau gadu nevari augšā pielkt
Mļe, laikam būs jāiziet cauri šim topikam
man gan liekas, ka tas tev bija iekš PZ
Ui, tad jau izdzēsts Ok, piefiksēšu
Piedāvajums no manis. Nezinu cik tas ir fiziski grūti izdarāms, bet, lai nepazaudētu pēc visādu spameru izdarībām nopietnus jūzerus (kas tomēr reāli ceļ šim forumam vērtību), veikt kkādu nopietnāku kontroli reģistrācijā + (tāpat kā nevar uzrakstīt PM), lai nevar arī postēt vismaz lielākajā daļā topiku (ja ne visos), kamēr nav aprakstījis savu auto ar vismaz pāris postiem. Un lai zem avatāra piespiedu kārtā karājās links autora autiņa topiku, lai vismaz operatīvi var novērtēt, kas par fruktu tas ir, ar kuru tgd diskutē. :)
Protams visādi jokupēteri ir un būs, un es pats esmu tikai par citreiz tā teikt "parēkt", bet, ja tehniska rakstura diskusījās sāk stāstīt kkādus murgus, un pret reāliem faktiem pretī ir tikai aizskaršana un pāriešana uz personībām, neatbildēt ir grūti, pie tam ja runa iet par to, ka konkrētajā jautājumā dezinformēts tiek viss forums (nu vismaz tie, kam konkretais apspriežamais jautājums ir svešs). No šejienes arī visi šie liekie nevajdzīgie posti neatbilstošās sadaļās. Bet kad apskaties, ka esi mēģinājis stridēties ar cilvēku, kam vēl teorētiski skola nav pabeigta, tad protams ir žēl gan sava, gan pārējo jūzeru patērētā laika.
P.S. Cerams, ka admini tomēr nomainīs kvantitāti uz kvalitāi, un atsijās kādu daļu tukšo runātāju. Tas manis pēc forumam nāktu tikai par labu un rosinātu tā turpmāko izaugsmi!
Ar cieņu, pensionārs Pēteris Arvīda dēls no Liepājas.
Protams visādi jokupēteri ir un būs, un es pats esmu tikai par citreiz tā teikt "parēkt", bet, ja tehniska rakstura diskusījās sāk stāstīt kkādus murgus, un pret reāliem faktiem pretī ir tikai aizskaršana un pāriešana uz personībām, neatbildēt ir grūti, pie tam ja runa iet par to, ka konkrētajā jautājumā dezinformēts tiek viss forums (nu vismaz tie, kam konkretais apspriežamais jautājums ir svešs). No šejienes arī visi šie liekie nevajdzīgie posti neatbilstošās sadaļās. Bet kad apskaties, ka esi mēģinājis stridēties ar cilvēku, kam vēl teorētiski skola nav pabeigta, tad protams ir žēl gan sava, gan pārējo jūzeru patērētā laika.
P.S. Cerams, ka admini tomēr nomainīs kvantitāti uz kvalitāi, un atsijās kādu daļu tukšo runātāju. Tas manis pēc forumam nāktu tikai par labu un rosinātu tā turpmāko izaugsmi!
d[-_-]b
āmen!!!325 BMW rakstīja:Piedāvajums no manis. Nezinu cik tas ir fiziski grūti izdarāms, bet, lai nepazaudētu pēc visādu spameru izdarībām nopietnus jūzerus (kas tomēr reāli ceļ šim forumam vērtību), veikt kkādu nopietnāku kontroli reģistrācijā + (tāpat kā nevar uzrakstīt PM), lai nevar arī postēt vismaz lielākajā daļā topiku (ja ne visos), kamēr nav aprakstījis savu auto ar vismaz pāris postiem. Un lai zem avatāra piespiedu kārtā karājās links autora autiņa topiku, lai vismaz operatīvi var novērtēt, kas par fruktu tas ir, ar kuru tgd diskutē. :)
es par......
Puikas tad jau laikam ir nu pienacis tas laiks ka foruma butu jaievieš kadi moderi kas sež un dzeš visas kakas un savac pec jums kaut gan te tapat tas jau notiek vienigi varetu kadu bananu sistemu izdomat
@325 BMW Sanāk ja man nav sava auto topiks un nav arī plānots taisīt, nedrīkstu neko postēt?
Sent from my gearbox using Tapatalk 2
Tā galīgi nebūtu labi, jo par savu auto neuzskatu, ka būtu cienīgs kādam topikam
Tieši tā!Finks rakstīja:@325 BMW Sanāk ja man nav sava auto topiks un nav arī plānots taisīt, nedrīkstu neko postēt?
d[-_-]b
Ja es nobildēšu māsas bmw, vai tad es varēšu šeit kko ieklabināt ?
Rons rakstīja:Ja es nobildēšu māsas bmw, vai tad es varēšu šeit kko ieklabināt ?
domaju ka vajadzetu topiku ar savu auto ne tikai ar bildem bet ari aprakstu un notiekosajam izmainam!
ka ari juzeriem kam tomer nav tadu lietu bet ir interese ...iedot aksesu konkretam topikam kur var pieklut bez apaksnoteikumiem lai uzdotu sevim interesejosos jautajumus bet parejos diemzel tikai lasit bet postot ne
Es par māsas bmw waru saraxtīt dajebko... kkāds murks...
Pēdējais labojis Rons - 21 Feb 2014, 20:53, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 25