KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 26
- chevron_right
vecīt no problem
Opā, tik ātri atkopjas! Es knapi pamodies, bet te jau viss savās vietās! Respekt, vecīt!
Ceramas jau drīz viss būs pa vietām!
Iespejams ka tuvakajas dienas taps loti zema lupa gaidam....
No vakardienas Kolka cool raceing team materialiem
Plds Arčiys
Plds Arčiys
atkal šādi tādi darbi padarīti:
Salons tomēr partaps pilnībā melnā krāsā ar baltu adu
pirms pēc (uzlime ir pagaidu variants, kmr izardishu otru luuku ar stock materialu) Ka ari iegadats: jauztaisa tik vel kaste Vēl palicis ielikt grīdu,dažas apshuvumu plastmasas nomainiit uz melnas krasas plastmasiem un dažas provodkas
Salons tomēr partaps pilnībā melnā krāsā ar baltu adu
pirms pēc (uzlime ir pagaidu variants, kmr izardishu otru luuku ar stock materialu) Ka ari iegadats: jauztaisa tik vel kaste Vēl palicis ielikt grīdu,dažas apshuvumu plastmasas nomainiit uz melnas krasas plastmasiem un dažas provodkas
To gais filtru varesi ik peec nedeljas mazgaat vismaz man taa bija aizaug loti atri pa lv celjiem!!! un ja liec kaste vinju tad funkcija tada pate kaa parastajam un nekas pilniba nemainaas!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Aizmugurējās salona lampiņas interesantas izskatās... Viņas tiešām ir dalītās ar lasāmlampām vai vienkārši līnija uzlīmēta?
jaunajiem-faceliftam, bija tādas aizmugurējās salona lampas-dalītas, iekšā divas spuldzītes!
Domājams, ka ar faceliftu nekāda sakara, tīri no pirkšanas komplektācijas moš atkarīgs!
KV tik to lūkas apdari neizdomā atstāt, izskatas ne-modīgi!
P.S. Manai "sudraba bultai" arī tāds pats risinājums bija.
Domājams, ka ar faceliftu nekāda sakara, tīri no pirkšanas komplektācijas moš atkarīgs!
KV tik to lūkas apdari neizdomā atstāt, izskatas ne-modīgi!
P.S. Manai "sudraba bultai" arī tāds pats risinājums bija.
pabraukts paris dienas ar to konisko briinumu un ieverots patikamāks cēliens varbut ari kko tas filtrs minimaali dod...varbuut
Dod skanju no motortelpas un liidz ar to liekas ,ka labaak iet
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
priimaa
saliksi sis lietinjas ieksaa, tad kas saks aptrukties ko talak darit, tad saaksi ari mekleet melno adas salonu, pieminir manus vaardus
saliksi sis lietinjas ieksaa, tad kas saks aptrukties ko talak darit, tad saaksi ari mekleet melno adas salonu, pieminir manus vaardus
...
istaas istaas marux, tikai kontaktini ackiras un divu vadu vietaa tris un bik jasavieno savadak lai lampinjas stradatu atseviskimarux rakstīja:Aizmugurējās salona lampiņas interesantas izskatās... Viņas tiešām ir dalītās ar lasāmlampām vai vienkārši līnija uzlīmēta?
...
Skaidrs, es vienkārši tādas vēl nebiju sastapisArmando rakstīja:istaas istaas marux, tikai kontaktini ackiras un divu vadu vietaa tris un bik jasavieno savadak lai lampinjas stradatu atseviskimarux rakstīja:Aizmugurējās salona lampiņas interesantas izskatās... Viņas tiešām ir dalītās ar lasāmlampām vai vienkārši līnija uzlīmēta?
KV_ - melnā grīda - La bombāāāā
pa smuko, sliekšņus neesi vēl uzlicis?
tev gan ir apnemiba visu jaukt un skruvet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18