Spararati
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 24
- chevron_right
m43 spararats ar kurvi der uz m50 ? spararats der- kurvis der?
Martinsoon rakstīja:m43 spararats ar kurvi der uz m50 ? spararats der- kurvis der?
Der, bet netur
paldies :)Vladlen rakstīja:Martinsoon rakstīja:m43 spararats ar kurvi der uz m50 ? spararats der- kurvis der?
Der, bet netur
Ko šis pasākums spēj turēt?dynamite rakstīja:M50 sparats dabūts, ir jadabu M57 kurvis un javed virpot nost.
Bet kādu konkreti M57 kurvi ir jaņem? Jo skatos ka 525d e60 un 530d e60 kurvja P/N atšķiras, kaut ari abi ir 240mm.
Update:
jader visiem, bet jaunaki kurvji tures lielaku griezi.
Kādās cenās un pie kā es varu griezties atvieglinat un nobalansēt m50 vienmasnieku?
3B - 100 EurDuuj rakstīja:Kādās cenās un pie kā es varu griezties atvieglinat un nobalansēt m50 vienmasnieku?
Vēlviens jautajums.... Pieņemsim liekot parastu m50b20/bez atvieglinasanas/
vienmasnieku divmasnieka vietā,vispar tur kkāds guvums būs jūtams? Cik dzirdu visi bļauj,ka vajag virpot,tad tik būšot ģēla
vienmasnieku divmasnieka vietā,vispar tur kkāds guvums būs jūtams? Cik dzirdu visi bļauj,ka vajag virpot,tad tik būšot ģēla
Nu man likās, ka ir jūtams. Tā pavisam minimāli, iespējams, placebo efekts. Bet nu... sliktāk noteikti nebūs.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sliktak toc nevajag jauzmet uz svariem divmasnieks un 1masnieks vakara
NjaBucis rakstīja:3B - 100 EurDuuj rakstīja:Kādās cenās un pie kā es varu griezties atvieglinat un nobalansēt m50 vienmasnieku?
Atvieglināt var jebkurš pieredzējis virpotājs un, vēlams, skaidrā prātā. Balansēšana VOLK'ā maksā 25eur gb un to pareizi ir darīt kopā ar kloķvārpstu. Tā kā kloķvārpsta Tev paliks dzinējā, tad labāk vienkārši sākumā atzīmē, kā noņem spararatu attiecībā pret kloķvārpstu, atvieglini un met atpakaļ, tās vibrācijas (ja vispār būs) nebūs tik trakas.
Un izmaiņa, uzliekot vienmasas spararatu divmasnieka vietā būs teorētiski minimāla, taču praktiski nejūtama.
Tad saki,ja grib guvumu,tomer vinu labak ir atvieglinat?
Par atzimesanu nevar but ne runa,jo nopirkts tiek jau nonemts:d
Opā, kārtīgi neizlasiju, automātiski nopratu - M50 vienmasa - virsmas palielināšana uz 240mm, atvieglināšana un balancēšanaKurlis rakstīja:NjaBucis rakstīja:3B - 100 EurDuuj rakstīja:Kādās cenās un pie kā es varu griezties atvieglinat un nobalansēt m50 vienmasnieku?
Atvieglināt var jebkurš pieredzējis virpotājs un, vēlams, skaidrā prātā. Balansēšana VOLK'ā maksā 25eur gb un to pareizi ir darīt kopā ar kloķvārpstu. Tā kā kloķvārpsta Tev paliks dzinējā, tad labāk vienkārši sākumā atzīmē, kā noņem spararatu attiecībā pret kloķvārpstu, atvieglini un met atpakaļ, tās vibrācijas (ja vispār būs) nebūs tik trakas.
Un izmaiņa, uzliekot vienmasas spararatu divmasnieka vietā būs teorētiski minimāla, taču praktiski nejūtama.
Jā,tas ir normali
Pa lielam hribu tikai atvieglinat un atstat tadu pasu sajuga disku ar 228mm darba virsmu.
Jā, asākai apgriezienu celšanai atvieglināšana nāks tikai par labu. Protams, nevajag ieiet galējībās, jo ir mēģināts braukt arī ar 4kg spararatuDuuj rakstīja:Tad saki,ja grib guvumu,tomer vinu labak ir atvieglinat?
9,5kgValtersZ rakstīja:Cik sver stock M50 vienmasnieks ?
Un to vienmasnieku pārvirpojot uz 240mm aptuveni cik kg ?
Man šobrīd stāv m50vienmasnieks ar 228 sajūgu.
Dabūju 240mm sajūga disku ,bet sāku apšaubīt ideju par virpotu vienmasnieku ikdienai.
Dabūju 240mm sajūga disku ,bet sāku apšaubīt ideju par virpotu vienmasnieku ikdienai.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
6-8kg? Mans ir 8kgValtersZ rakstīja:Un to vienmasnieku pārvirpojot uz 240mm aptuveni cik kg ?
Pēdējais labojis Bucis - 23 Sep 2016, 10:46, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 24