Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 23
- chevron_right
Šodien tieši iedomājos-kur tu esi pazudis,ka nekas jauns nav topikā! un protams smuks dupsis kupejai!
Instagram - Sandis_e36
Dzinējs jau salikts un ielikts, vai vispirms vizuāli saliec kopā?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
No visa pa druskai tagad. Kaut kas tiek darits ar dzineju kaut kas likts virsbuvei galvebais tagad ir salikt un kadu laiku atpusties no si auto skruvesanas:)
Ne konča, bet karamele
super. ideāli vienīgi svaigumam noej ar celtniecības fēnu pār moldingiem, būs kā jauni, tikai prātīgi
tiešām karamele, super
Glauni
Un izskatās ka bez m-pakas
Šitā krāsa jāredz dzīvē un blakus Viktoram.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
njā, m-pakas šai mašīnai nebūs.RENIO rakstīja:Glauni
iespējams, ka būs ar laiku kas cits
Man pašam arī ir interese par to, cik ļoti dažādas ir krāsas.Johnny rakstīja:Šitā krāsa jāredz dzīvē un blakus Viktoram.
Gan jau vasarā saliksies kopā
lai topiks nepazustu jaatskaitas laikam
tatad protams nakot tuvak sezonas atklasanai sakam kaut ko darit ap auto bet laiks un zinasanas bija par isu soreiz.
ka jau parasti vienmer kaut ko biju piemirsis nopirkt vai nopircis ne to ko isti vajag bet pasam prieks ka dzinejs varteikt jau ir salikt lidz galam un ka ir nomainits loti daudz kas.
prieks ari par to ka mazgajot visas dalas esmu pieradis pie dizela aromata
te kada bilde ari uztapusi te ari jaunie kompensatori tagad kaut ko darot centsos ari kadu bildi taisit lai velak interesantak pasam topiku paskirstit
tatad protams nakot tuvak sezonas atklasanai sakam kaut ko darit ap auto bet laiks un zinasanas bija par isu soreiz.
ka jau parasti vienmer kaut ko biju piemirsis nopirkt vai nopircis ne to ko isti vajag bet pasam prieks ka dzinejs varteikt jau ir salikt lidz galam un ka ir nomainits loti daudz kas.
prieks ari par to ka mazgajot visas dalas esmu pieradis pie dizela aromata
te kada bilde ari uztapusi te ari jaunie kompensatori tagad kaut ko darot centsos ari kadu bildi taisit lai velak interesantak pasam topiku paskirstit
kads laiks jau pagajis un liekas ka sis bus nebeidzamais stasts bet sonakt dzinejs ierucas tik patikamas sajutas parnema ka viss ir salikts pareizi un dzinejs ruc. tagad tik atlicis salikt visu apaksu salona sikumi kas palikusi un vel visadi lorini bet ja viss rites raiti uz prieksu cerams ka pec kadas nedelas jau ripinasies sis auto pa rigu
nereali lielu paldies gribu pateikt lietatotajam dogma un gda33 par palidzibu un atbalstu bez siem diviem keksiem drosvien nekas nebutu sads tapis
luk video ka pieleca un ka gda33 runa gudribas
http://foto1.inbox.lv/romoo/e36-melns/2 ... 023127.mp4
protams pec si patikama notikuma braucot majas ari vajadzeja sabojat noskanu haubei kas ielidoja stikla manam ikdienas kutij bet haube nomainita un viss ir kartiba cerams jo 4no rita isti vairs neko nesapratu
ja kads var ieliekiet video nezinu ka to izdarit diemzel
nereali lielu paldies gribu pateikt lietatotajam dogma un gda33 par palidzibu un atbalstu bez siem diviem keksiem drosvien nekas nebutu sads tapis
luk video ka pieleca un ka gda33 runa gudribas
http://foto1.inbox.lv/romoo/e36-melns/2 ... 023127.mp4
protams pec si patikama notikuma braucot majas ari vajadzeja sabojat noskanu haubei kas ielidoja stikla manam ikdienas kutij bet haube nomainita un viss ir kartiba cerams jo 4no rita isti vairs neko nesapratu
ja kads var ieliekiet video nezinu ka to izdarit diemzel
Apsveicu,.!
Man tik jautājums - ja jau motors bija izcelts - kādēļ nepārkrāsoji arī motortelpu?
Man tik jautājums - ja jau motors bija izcelts - kādēļ nepārkrāsoji arī motortelpu?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
pirmkart man pasam patik kad motortelpa ir melna otrkart ka jau parasti visi ir slinki un grib pec iespejas mazak darit
gaidam ielās !
BEIDZOT !!! Viņa brauc
Pēdejās dienas un naktis bijušas smagas, taču tagad sēžot viņā un braucot, priecājos kā mazs bērns tikko dabūjis konču Vēl ļoti daudz darba, bet pārējo var pamazām.
Rekur dažas telefonbildes:
Jaunais motors taču jāiebrauc
Nav bildēs īsti kā dzīvē, saulains vai apmācies krāsas ļoti maina.
LIELU PALDIES saku cilvēkiem, kuri piedalījās tapšanā - gda33, dogma, activity
Pēdejās dienas un naktis bijušas smagas, taču tagad sēžot viņā un braucot, priecājos kā mazs bērns tikko dabūjis konču Vēl ļoti daudz darba, bet pārējo var pamazām.
Rekur dažas telefonbildes:
Jaunais motors taču jāiebrauc
Nav bildēs īsti kā dzīvē, saulains vai apmācies krāsas ļoti maina.
LIELU PALDIES saku cilvēkiem, kuri piedalījās tapšanā - gda33, dogma, activity
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …