Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 2228
- chevron_right

Paldies par atbildi , cerams var izvēlētiesRENIO rakstīja:Piemēram gribu zaļu (British Racing Green ,Fern Green Metallic,LagoonGreen) Pastāv iespēja izvēlēties toni vai nē ?
Par to toni, es domju, ka domi var izvēlēties jeb kādu, kāds vien ienāk prātā.. es vismaz tā ceru

Tauta jautājums, vai ziemens uz R15 bus norm izmers 195/65? 

Manā uztverē tas ir ideāls. Var likt arī 185/65. 

Ok skaidrs 

Skatoties, kadi diski, bet 185/65 bus mazliet pa traku. Es ar tadam pasa sakuma braukaju - cieti + tizli izskatas, baigas sardeles :)

Nezinu, man uz oem lietajiem stāvēja 185 - neko diži neatšķirās no 195 (tādas bija aizmugurē), braukšana bija ok, par sardelēm arī nenosauktu, izskats arī bija normāls. 

Es ziemai arī uzliku 185/65 uz r15... Man liekas, ka uz bleķiniekiem tak viss izskatās pēc sardelēm un ir ok! Nesūdzos. 

man stāv 195/65/R15 - viss ir bumbās.
It īpaši ja auto vēl ir nedzaudz pazems
It īpaši ja auto vēl ir nedzaudz pazems

Cik skatos, tad pat rūpnīca neiesaka likt 185/65, t.i., nav pieminēts, pirmais izmērs, kas pieminēts - 195/65
Lab, lab, katram savs komforta līmenis.

nez man ziemenes stāv 195/65 r15 uz stock dzelziniekiem un ir viss bumbās!
coupe 2.8

vissezonas apavi 205/65 - arkas jau ir sadzivojušas.
Someone who knows fuck all about he's BMW.

sadzīvojušas vai pielāgojušās ??? 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Arkas sadzīvo un riteņi pielāgojās. šodien uzlikta jauna golfa lūpa + ar Nestes benžu galigi neiet, lkm udeni man iesmereja .

Kāpēc jauna ????
tev taču vēl 5dien bija vesela

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Baigi augstās apmales + plikas riepas + beigts abs + i wanna be drifters. 5dien jau bija saķūnēta no 2vam un vakar iznicinata pavisam.

dogMa rakstīja:Cik skatos, tad pat rūpnīca neiesaka likt 185/65, t.i., nav pieminēts, pirmais izmērs, kas pieminēts - 195/65Lab, lab, katram savs komforta līmenis.
Protams, ja pirktu sev ziemenes arī gan jau liktu 195, bet nu nav jau tā ka NEDRĪKST likt 185.

Pagājušo gad nobraucu ziemu ar 185/65 viss bija bumbās,šogad braucu ar 205/65 pa sniegu ok,bet kad bija pļura uz ceļa liekas ka vairāk nēsā nekā ar 185/65 pagājušo gad,bet gan jau ziemu novilkšu un pa vasru drošvien tpt likvidēsies viņas 

kāds pavētu pateikt kas pa krāsu ir un kādi diski ?
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... n-e362.jpg
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... n-e362.jpg

nu tas po,vismaz nebūs man vairs manas vainas pēc neorģināla žiguļa atslēgaRENIO rakstīja:par to atslēgu rēķinies, ka Tev prasīs par izvīlēšanu vēl kādus 15,-LVL.

coupe 2.8

Zinātu 100% ka to pulti var sakombinēt ar parsto signalizāciju tad varētu savam arī tādu paņemt,jo man jau arī ir pievīlēta atslēga cik skatosMartinez rakstīja:nu tas po,vismaz nebūs man vairs manas vainas pēc neorģināla žiguļa atslēgaRENIO rakstīja:par to atslēgu rēķinies, ka Tev prasīs par izvīlēšanu vēl kādus 15,-LVL.plus cik sapratu aprakstā tad to atslēgu ir iespējams saprogramēt,sakombinēt ar parasto signeni(tipa kā universālā TV pults
)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …