jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 22
- chevron_right
darbi izskatās tiešām labi!
tiešām liels + par darbiem kurus veic!
Ar ko pulē disku?
tiešām liels + par darbiem kurus veic!
Ar ko pulē disku?
Ideāli, prieks skatīties šādu darba izpildi
pats zinu cik sadi darbinji ir riebigi, bet nedarot nekas neuzlabojas
...
Jūtams, ka aparāts būs bomba!
Paldies, vel jau jāpacenšas līdz krāsošanai nedaudz, ir kur piestrādāt. Bet nu sakarā ar to ka sākas studiju skates LMA tad brīvais laiks būs tā mazāk ko ņemties. Uz laiku pieklusīs darbi. Vel ar e30 jāatklāj sezona tur vel ar darbi jāpadara
Aizm stiklu neniemsi araa? 101% ka zem taa ir shaize
Disku pulesana
Nu pieļauju ka tev ir taisnīnba, cik skatijos nekur vairs nredzēju, visur kur bija aizdomas iepūtu ar smiltīm
Stiklu ārā gan neņemšu, arī atkarīgs kad Deleriums pateiks kad var vest auto..
Stiklu ārā gan neņemšu, arī atkarīgs kad Deleriums pateiks kad var vest auto..
O jaa, vins tur tagad dusmigs uz visu pasauli, diskus jau vnk ienist + vel darba psc cik...
Disku pulesana
ne par shito toch var teikt ka autinsh bus ka jauns
Paldies :)
Vakar nocīnijos līdz 00:30 pa garāžu vajadzēja visam pāriet ar beidzamo ūdens smilšpapīru un protams viss ar to nebeidzās vajadzēja šur tur vel uzlikt mazos špakteļa punktus uz ''i'' Procesu nebildēju, telefons mani uzmeta un izslēdzās
Durvis nekrāsošu jo gribu nomainīt. Nākošās bildes ar kautko jau no patīkamā procesa ''kopā likšanas'' drošvien ne ātrāk kā nākošnedēļ.
Vakar nocīnijos līdz 00:30 pa garāžu vajadzēja visam pāriet ar beidzamo ūdens smilšpapīru un protams viss ar to nebeidzās vajadzēja šur tur vel uzlikt mazos špakteļa punktus uz ''i'' Procesu nebildēju, telefons mani uzmeta un izslēdzās
Durvis nekrāsošu jo gribu nomainīt. Nākošās bildes ar kautko jau no patīkamā procesa ''kopā likšanas'' drošvien ne ātrāk kā nākošnedēļ.
zelta rokas.
Paldies uztvershu ka komplimentu. :)
Practice makes perfect. Tikai darot saproti ka labak un smukak izdarit, ar katru nakamo auto zinashanas uzlabojas.
Practice makes perfect. Tikai darot saproti ka labak un smukak izdarit, ar katru nakamo auto zinashanas uzlabojas.
Jow atkal esmu klāt visiem stāv *** ''šalles teksti''
šodien iepirkta krāsa rīt diskus krāsoju drīz būs bildes ar procesiem no salikšanas procesiem :) Purns ir saregulēts smuki salikts paliek atrast labas kreisās durvis nokrāsot un būs
Esmu tik priecīgs ka auto viss ir beidzot vienā krāsā.
uz nedēļas nogali cerams būs jau bildes ar diskiem.
šodien iepirkta krāsa rīt diskus krāsoju drīz būs bildes ar procesiem no salikšanas procesiem :) Purns ir saregulēts smuki salikts paliek atrast labas kreisās durvis nokrāsot un būs
Esmu tik priecīgs ka auto viss ir beidzot vienā krāsā.
uz nedēļas nogali cerams būs jau bildes ar diskiem.
Kaadu kraasu njeemi?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Biku intrigu uzsitīšu
Es biju domaajis razhotaaju neviss toni
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
uuuu... ja nemaldos Sikens rīt paskatīšos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 22