Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- …
- 2228
- chevron_right
Es velku no shejienes, un galvenais ,ka nav jaaregjistreejasNixon rakstīja:Es tagad izmantoju Fano.in.
http://rutor.org/
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-HAPO- rakstīja:Gaidu to dienu,kad nošķilšu savu Zilacīti
Labāk nospļaujies pār plecu. Nevienam nenovēlu to ko šobrīd piedzīvoju.
Jūtos tāds nekāds jau otro dienu.
heh he beidzot esmu atpakal riga un ticis ara no stroikas.
dienas kad list no kojam kur limbazos dzivoju forshi paskatities ka dazi slipe vienu likumu vairakas reizes pec kartas:D bet nu beidzot vairs kadas paris dienas nebus tik stroika kojas stroika kojas 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Esmu pie Alfas tagad. Ko var stundu Riigaa sadariit ? 
Esi pie Alfas un vel jautā ko var stundu darīt ?

Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profenes kojās? Es tur mācījos... Kāds līkums?kopitar rakstīja:heh he beidzot esmu atpakal riga un ticis ara no stroikas.dienas kad list no kojam kur limbazos dzivoju forshi paskatities ka dazi slipe vienu likumu vairakas reizes pec kartas:D bet nu beidzot vairs kadas paris dienas nebus tik stroika kojas stroika kojas
Nu es nezinu vai tas ir profenes kojas,man liekas ka sportistu kojas,blakam stadions un sporta zale tam kojam.
nezinu ka lai pasaka ielas nezinu ka sauc un ta ar nevaru paskaidrot..
nezinu ka lai pasaka ielas nezinu ka sauc un ta ar nevaru paskaidrot..
Nixon rakstīja:Profenes kojās? Es tur mācījos... Kāds līkums?kopitar rakstīja:heh he beidzot esmu atpakal riga un ticis ara no stroikas.dienas kad list no kojam kur limbazos dzivoju forshi paskatities ka dazi slipe vienu likumu vairakas reizes pec kartas:D bet nu beidzot vairs kadas paris dienas nebus tik stroika kojas stroika kojas
Ā, nu skaidrs... Savādāk domāju, ka pie profenes tikai zemes ceļi vien ir. 
Es tik Limbazos zinu tgd kur ir tas kojas liela maxima,mazais elvi,Limbazu tonusu ,sporta baru un kur atrodas stroika kur stradaju 
vot beigās man sanāca tā, ka aizkavējos Rīgā ilgāk par stundu. ap 18:30 tik izbraucu

Vakar vēlu, vēlu vakarā pirms 12mitiem beidzot saņemos un nopirku ziemas arklu.. Jāiziet tik tehniskā kura vakar beidzās un varēšu coupi mest ziemas guļā.. 
Varbūt kāds no šeit esošiem arī ir http://worldoftanks.eu/ lietotājs ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šodien atbrauca pircējs un saka ka gatavs mainīt pret Prelūdi, jutos piesmiets
un sapratu ka winter edišins ir īstenībā baigi kruta, pasūtiju džeku 3 mājas tālāk, mums vēl pie mājas ir tas posms kas sākas no Avotu ielas pa Matīseni, kur tikai bruģis ir (ar gludekli tā īsti nesanāks pabraukt, bet nu uzgonkojam ik pa laikam nakts tauriņiem par prieku), bet slīd tas bembis nenormāli jau šobrīd.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
k'ads var man paskaidrot k'a uzlikt durvju moldingu? viņš pa galu jabāž virsū vai kā? mēģinot pats kaut kā jau salauzu divus stiprinājumus.
Ārējo moldingu? 
EDIT: Laikam sapratu tavu bēdu. Dabūn ārā no sākuma klipšus, uzliec tos klipšus uz moldinga, tad liec moldingu.
EDIT: Laikam sapratu tavu bēdu. Dabūn ārā no sākuma klipšus, uzliec tos klipšus uz moldinga, tad liec moldingu.
Man patīk, kad sāk snigt
Beidzot varu apsēsties un kafiju padzert, pusdienmaizītes paliks rītdienai
Ja saskaita, tad šodien gandrīz 40 riepas pārmontētas 
marux tavā galā jau sniegs?
Alūksnē vienmēr visātrāk un visvairāk sniega 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 170
- 171